• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya sigara ya ben ?

Bi tanidigim kiz arkadasini birakmasini israrla isteyince nedenini sordum. Oda "Sigara icerek birlikte olabiliecegimiz zamandan caliyor" demisti. Sonra baska bir kizla evlendi ama ana fikir iyi 😅 bende sevdigim insanin kendine zarar vermesini istemem..kendi iradesi ile birakamiyorsa yardim alirim. Ama benim asla birakamaz dedigim enistem bile birakti. Yani birakmak isteyen birakiyor

Tamam demeseydin ?
Madem bırakmayacaktın neden tamam diyorsun ?
Sigara da bahanesi,adam zaten bitirmiş kafasında.
Hakaret,kötü söz vs..

Ona bakarsan bende hep eşimin bırakmasını hep istedimm yıllardır
birkere sordum sigaramı yoksa ben mi dedim sigara dedi,
sigara öyle bir bağımlılıktırkii ve doğal olarak haklı derdim yanii
ama çok şükür ki kendi istedi bıraktı ve ağzına birkere bile sürmedii.
bi sigara için sevdiğim insanı bırakmam sadece zararlı olduğunu söylerdim hep
hepte öyle söyledim ve kendi kararıyla bıraktı çok şükür..

Yani gelsin güzel güzel söylesin. Hayatım desin, kendin birakamiyorsan yardım alalım desin, bak bu seni zehirliyor üzülüyorum desin.
Hem ilgisiz olacak hem hakaret edecek hem de kendini sigarayla bir tutacak. E sen sigaradan daha zararlısın ki.
Bir de her şeyi düzelteceğim demiş. Düzeltir düzeltir. Eminiz ona tüm KK olarak.
Eski konularını hatırlıyorum, konu sahibi ciddi derecede psikolojik şiddete maruz kalıyor. En son boşanacaklardı, keşke dik duruşunu hiç bozmasaydı. Bu gidişle daha da çok üzülecek.

Ona bakarsan bende hep eşimin bırakmasını hep istedimm yıllardır
birkere sordum sigaramı yoksa ben mi dedim sigara dedi,
sigara öyle bir bağımlılıktırkii ve doğal olarak haklı derdim yanii
ama çok şükür ki kendi istedi bıraktı ve ağzına birkere bile sürmedii.
bi sigara için sevdiğim insanı bırakmam sadece zararlı olduğunu söylerdim hep
hepte öyle söyledim ve kendi kararıyla bıraktı çok şükür..
Yok be yavrum sigara dedigin nedir?
Ben de içiyorum iki hamileligimde de kendi kendime sip diye kestim attim bicak gibi . Istesem gene birakirim ama sorun su ki istemiyorum🤷‍♀️
Hiçbir bagimlilik insan beyni ile basa cikamaz.

Garip bir soru, ben boşanmazdim. 🙄 Bana oyle dese boşan derim galiba, sigara icin bosanabiliyorsa...
Sigara kullanmiyorum bu arada.

Yok be yavrum sigara dedigin nedir?
Ben de içiyorum iki hamileligimde de kendi kendime sip diye kestim attim bicak gibi . Istesem gene birakirim ama sorun su ki istemiyorum🤷‍♀️
Hiçbir bagimlilik insan beyni ile basa cikamaz.
belki de ondan bırakabildi canısıı
çoğu herkes bağımlılık diyor nebilim bende ondan yana dedim ama demekki bağımlılık farklı bişe
annem hiç bırakamıyor bırakmak istiyorum diyor hep ama bırakamıyorum diyo bende bağımlılık olduğunu tahmin ettim

Eski konularını hatırlıyorum, konu sahibi ciddi derecede psikolojik şiddete maruz kalıyor. En son boşanacaklardı, keşke dik duruşunu hiç bozmasaydı. Bu gidişle daha da çok üzülecek.
Yani konu sahibinin bosanamayacagi malum. Ancak adam boşanacak ki kurtulsun. Yazık valla. Böyle böyle tükenen ömürlere çok üzülüyorum.

Diger sorunlar baska, bu bambaska bir sey.
Sigara icmedigim icin icen insana yaklasamiyorum.

Kocam icse öpemem, sarılamam, sevişemem. Bosanilir mi, bosanilir yani. Sosyal mesafeli ask mi yasayayim?

Ama baska sorunlarda siz yerden goge hakli olabilirsiniz ona bisey diyemem.

Onu bunu otu dalı boşver de bu evlilik evlilik dediğin bu kadar şeye rağmen kaldı mı sence ya Allah aşkına @Kvrckmakarna150820 yapma ne olursun 😔. Neyse ne dediysem boş sanırım bildiğini yap ben yoruldum artık ama sen yorulmamışsın zannedersem o halde devam ne diyeyim...

Esyalarim geldi evler ayri zaten aileminnevindeyim esim herseyin degisecegini soyluyor. Bende beni bu sekilde kabul etmesi gerektigini soyledim. Ama herseyin guzel olacagini ama sigarami kabul etmedigini soyluyor ve beni sigaraya tercih ediyorsun diyor.Bende kendimi kotu hissettim.

Onu bunu otu dalı boşver de bu evlilik evlilik dediğin bu kadar şeye rağmen kaldı mı sence ya Allah aşkına @Kvrckmakarna150820 yapma ne olursun 😔. Neyse ne dediysem boş sanırım bildiğini yap ben yoruldum artık ama sen yorulmamışsın zannedersem o halde devam ne diyeyim...
Bosanmama ramak kala su an hersegin duzeltilecegini ama sigarayi kabul etmedigini soyluyor physics . Benim sigarayi evlilge tercih ettigimi soyluyor.

Esyalarim geldi evler ayri zaten aileminnevindeyim esim herseyin degisecegini soyluyor. Bende beni bu sekilde kabul etmesi gerektigini soyledim. Ama herseyin guzel olacagini ama sigarami kabul etmedigini soyluyor ve beni sigaraya tercih ediyorsun diyor.Bende kendimi kotu hissettim.
Hayır ben hayatı seçiyorum deseydiniz. Ya eski konuları sorunları bilmiyorum ama boşanma eşiğine gelinmiş bir evlilikte beni böyle kabul et demek nedir? Neden kendinizi kabul edilecek bir şey olarak görüyorsunuz? Neden değerli degilsiniz? Neden önemli degilsiniz? Kendinizi böyle ezmeyin ne olur.

Diger sorunlar baska, bu bambaska bir sey.
Sigara icmedigim icin icen insana yaklasamiyorum.

Kocam icse öpemem, sarılamam, sevişemem. Bosanilir mi, bosanilir yani. Sosyal mesafeli ask mi yasayayim?

Ama baska sorunlarda siz yerden goge hakli olabilirsiniz ona bisey diyemem.
Icmedigim zamanda opmuyor ve sarilmiyordu iste zaten sorunlar burda basliyordu bizim.ve o zamanlar ben birakmak icin direniyordum.Simdi o gucte hisetmedigim icin yalanda soyleyemiyorum.Su an zaten psk olarak ben sigarayi birakabilcegime inanmiyorum

Söz verip tutmamışsınız. Belki sözünüze güvenip evlendi nasıl bir insan olduğuna bağlı olarak evet ayrılabilir çok da suçlu diyemeyiz. Bu arada her insan kendinden sorumlu o kötüydü,ilgisizdi cümleleriniz sizin sözünüzü tutmadiginizi değiştirmiyor.

Nasil bir bagimlilik bu beni sigaradan onemli goren biri icin ne yapabilirrimki diyor.neden arada birakiyor ki beni anlamiyorum.
Akli dengesi yerinde olan hiçbir kimse, bırakın sigarayı herhangi bir canlıyla alakalı seçim sunamaz.
Bugün sigara, yarın aile, öbür gün etek vs.
Kafa önemli kafa, insanları yola getirmenin yolunu kendini ortaya koyarak seçmiş birinin blöfünü görüp reste rest gitmek lazım.
Hakikaten giderse de yakın bir sigara bir kahve, hiçbir şeyiniz kalmaz.

Hayır ben hayatı seçiyorum deseydiniz. Ya eski konuları sorunları bilmiyorum ama boşanma eşiğine gelinmiş bir evlilikte beni böyle kabul et demek nedir? Neden kendinizi kabul edilecek bir şey olarak görüyorsunuz? Neden değerli degilsiniz? Neden önemli degilsiniz? Kendinizi böyle ezmeyin ne olur.
Cunku beni bu sekilde kabul etmiyor.Sigarami istemiyor.Ben buyum hani seviyorum diyor ama ben buyum diyebilmek benimkisi acikcasi

Back