• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya öyle ya böyle bir son olacak bakar mısınız

merhaba24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
274
74
18
Herkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum

Herkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
Sevmesemde alışırım mı diye merak ediyon

Genelde arkadas olup sonradan Baslanan ilişkiler daha guzel ilerliyor birbirinizin huyunu suyunu biliyorsunuz en azından birbirinizi tanımak için de guzel süre geçmiş bence bir şans vermelisin.

Topukla canim.sirf iyi diye sevgisiz asksiz olmaz o is.yurumez bence

Bu zamana kadar hissetseniz hissederdiniz. Ne kadar iyi olursa olsun o hissiyat yoksa devam etmiyor maalesef. Ayrıca o iyi insansa sizde iyi insansınız, bir sürü iyi insan var. Deneyip sonra ayrılacağınıza hiç başlamayın daha iyi. Böylece daha az yıpranırsınız.

Böyle söyleyip sonra aşık olanda çok gördüm bilemedim ne desem
Adam geçmiş ilişkilerini biliyor bu yüzden ileriye dönük uzun süreli olurmu tam emin değil konu sahibi. Adamda şuan konu sahibi bos olduğu için şansını deniyor olursa ne ala. Konusahibide adamın huyunu karakterini iyi biliyor mutlu eder diye düşünüyor fakat çekim hissetmeyince nasıl eglenecek ona karar veremedi belli

Adam geçmiş ilişkilerini biliyor bu yüzden ileriye dönük uzun süreli olurmu tam emin değil konu sahibi. Adamda şuan konu sahibi bos olduğu için şansını deniyor olursa ne ala. Konusahibide adamın huyunu karakterini iyi biliyor mutlu eder diye düşünüyor fakat çekim hissetmeyince nasıl eglenecek ona karar veremedi belli
Ben orayı atlamışım canım bildiği herşey en ufacık bi şeyde aleyhine de dönebilir tehlikeli işler

Back