Herkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya öyle ya böyle bir son olacak bakar mısınız
- Konu Sahibi merhaba24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok iyi biri ama çok iyiOnu kır. Daha az üzülür.
- 22 Ağustos 2019
- 133
- 156
- 33
- 45
Sevmesemde alışırım mı diye merak ediyonHerkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
Hayır konuyu kapatmak istiyorum ama nasıl yapıcam çok kırılganSevmesemde alışırım mı diye merak ediyon
- 22 Ağustos 2019
- 133
- 156
- 33
- 45
Bir kere kırmak en kestirme yolHislerini açık açık söyle. Hem rol yapmamış ve dürüst davranmış olursun.
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
Eeeh iyiyse cennete gitsin. Zorla da sevgilisi olacak değilsin sırf iyi ve istiyor diye sevmediğin adamın.Çok iyi biri ama çok iyi
Topukla canim.sirf iyi diye sevgisiz asksiz olmaz o is.yurumez benceHerkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Cok iyiyse ogrencı bursu versınasdfshsjaEeeh iyiyse cennete gitsin. Zorla da sevgilisi olacak değilsin sırf iyi ve istiyor diye sevmediğin adamın.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Ama sevmeyip seviyor gibi bir yalanla yaklaşırsan. Çok ama çok kötü biri olursun.Çok iyi biri ama çok iyi
- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
Bu iyiydi hatta öğrenci olmayanlara da burs versinCok iyiyse ogrencı bursu versınasdfshsja
- 3 Şubat 2009
- 876
- 1.835
- 333
- 22 Ağustos 2019
- 133
- 156
- 33
- 45
Adam geçmiş ilişkilerini biliyor bu yüzden ileriye dönük uzun süreli olurmu tam emin değil konu sahibi. Adamda şuan konu sahibi bos olduğu için şansını deniyor olursa ne ala. Konusahibide adamın huyunu karakterini iyi biliyor mutlu eder diye düşünüyor fakat çekim hissetmeyince nasıl eglenecek ona karar veremedi belliBöyle söyleyip sonra aşık olanda çok gördüm bilemedim ne desem
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Cok ıyı ama cok ıyı ve kırılgan dıye, kırmamak adına evlenmez ınsallah cocuklaBu iyiydi hatta öğrenci olmayanlara da burs versin
- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
Çok iyiydi o yüzden 1 duj 3 çucuk konu başlığını görür gibiyimCok ıyı ama cok ıyı ve kırılgan dıye, kırmamak adına evlenmez ınsallah cocukla
- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Ben orayı atlamışım canım bildiği herşey en ufacık bi şeyde aleyhine de dönebilir tehlikeli işlerAdam geçmiş ilişkilerini biliyor bu yüzden ileriye dönük uzun süreli olurmu tam emin değil konu sahibi. Adamda şuan konu sahibi bos olduğu için şansını deniyor olursa ne ala. Konusahibide adamın huyunu karakterini iyi biliyor mutlu eder diye düşünüyor fakat çekim hissetmeyince nasıl eglenecek ona karar veremedi belli