Ya öleceğim, ya öldüreceğim!!

Konuda anneniz için emekli maaşı var yazmışsınız başka bir konuya annenizin hiç çalışmadığını.. anneniz emekli mi

Hayır olmadılar ben 2 sene önce dershaneyi söyledim gülmekle yetindiler. O zaman dişimi sıkarım bir sene çalışırım kazanırım giderim en azından bahanem olur uzaklaşırım diyordum ama yine destek vermediler. Ben işsiz kaldığım zamanlarda zaten param olmuyor. Telefon faturalarım vs birikiyor. Yani hiç destek almıyorum.

Mesleki kurslar için de maddi destek istedim en azından mesleğim olsun dedim ama ona da yanaşmadılar. Son dayak mevzusu olmadan önce iyi olmayı da denedim. Gerçekten denedim..

annen çok mutlu galiba maaşıda olduğu halde bırakmadığına göre.inan anlayamadım senin aileni o nasıl şey öyle kızı kazanırsa harcıyor kazanmazsa hiçbir ihtiyacı karşılanmıyor.
siz ev arkadaşı gibi bişey olmuşsunuz bu nasıl bir aile.
annen maaşı var sessiz sana destek değil,kardeşin ayrı eve çıkacak ama seni istemiyor,baban geliri iyi ama pislik,sen aklı başında biri gibisintek yaşamak zor bişey diyemem ama inşallah çok mutlu edecek bir eşin olurda orda yüzün güler.

Anladım. Diğer konuda babanız annenize sadece 100 tl verdiği için kızmışsınız da zaten maaşı varmış annenizin. Allah yardimcinız olsun diyeyim.

Annemin maaşını da alıp biriktiriyor anneme sadece 100 tl veriyor o paranın içerisinden.

Teşekkür ederim..

Annem maaşını alamıyor ki ona veriyor ayrıca her konuda sessiz, en son beni dövdüğünde heryerim mosmordu hastahaneye gitsem rapor alacaktım bana babandır senin biz camdan baktık diye dayak yiyorduk bilmem ne diye savuşturuyor. Çalışmadığım zaman hiç param olmuyor bir ara ben iş bulamadım 2 ay işsiz kaldım 50 tlm vardı onunla iş görüşmelerine gittim işe girince de avans istedim çünkü gidecek yol param bile yoktu.

Evlenip mutlu bir yuva kurmayı çok istedim. Özellikle eski sevgilimle o yüzden hep çeyiz aldım dayandım ama o hep evlilikten kaçtı bana 6 sene sonunda bile 5 sene daha beklersen evleniriz gibi laflar etti ama o evde artık dayanmam imkansızdı.. Hergün işten eve giderken ayaklarım ters gidiyor tek yaşam alanım yatağım erkenden girip yatıyorum sabah kalkıp işe gidiyorum kurulu oyuncak gibiyim ne sosyal hayatım ne benliğim hiçbirşeyim kalmadı yaşamanın anlamsız olduğunu düşünmeye başladım ve en sonunda kesinlikle ayrı eve çıkmak istediğimi anladım.

Aslında çok tedirginim İstanbul gibi bir şehirde yalnız yaşamak üstelik destek almadan delilik gibi. Bir yandan hırsızı sapığı tacizcisi.. Site içerisinde biryer olsun daha güvenli hissederim diyorum.

Benim annem de bizi görüştürmez vs diyor, babannem yine gitme yapma etme kız başına olmaz diyor ama onlar hikayenin çok dışındalar ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliyor
Kesinlikle canım sadece yaşayan acının boyutundan bakıyor ama güçlü ol ve başarabilirm de şimdi eksik ama huzurlu kafam rahat benim

ne anneler var ya.izledik demiş bide.bak eşim dünya iyisidir ama eşim bunun zerresini yapsa benim için önce evladım sadece evladım evladım.
annen boşanmayı düşünmemiş düşünse baban maaşını lamaz ondan hiçbir şekilde kartı iptal ettirip içerden çeker maaşını.Allah büyük en güzel kapıyı açsın senin önüne inşallah

Bak benim de babam aşırı paragöz bir insandı. Yani paraya tapardı resmen. Bana neler neler etti. Şimdi buraya yazsam destan olurdu. Ben üniversite diye bir çıktım evden ve bir daha dönmedim. Yıllarca istanbulda bekar hayatı yaşadım. Ev arkadaşlarım da vardı. Hayatımın en güzel yıllardıydı diyebilirim.
Sonra aşık oldum ve sevgilimi çok iyi tanıma fırsatım oldu. Şimdi evliyim çok mutlu bir hayatım var. Evlendim evleneli ailemin evine hiç gitmedim. Yıllardır babamı görmedim, sesini de duymadım vee çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…