Ya öleceğim, ya öldüreceğim!!

Keşke boşansalardı yada en azından annem yanımda olsaydı. Ben duştayken sıcak suyu kapatan haysiyetsiz kendileri hiç utanmadan atletle iç çamaşırla ard arda duşlara giriyorlar..

Bu alkolikte değil yani alkolik olsa madde kullansa bu yüzden diyebileceğim bir sebep olur ama evden de çıkmadığı için iyice zindan ediyor hayatı

Hadi babanıza öfkeniz büyük annenize nasıl haysiyetsiz diyebiliyorsunuz? Ardarda girdiği duşlara kadar yazmışsınız.. başka bir mesajınızda da annenize çok değer verdiğinizi çiçek bile aldığınızı yazmışsınız.

Hem bu mesajınızda babanızın evden çıkmadığınızı yazmışsınız başka bir mesajda özel bir şirkette çalıştığını söylemişsiniz..

Annem de napalım idare edicez diyo, annemin emekli maaşı var yazmışsınız ilk mesajda ama başka bir konuya annem "ben kocamı seviyorum" diyo sinir oluyorum yazıp, annem çalışmıyor hatta hiç çalışmamış babam ona 100 tl harçlık veriyo diye yorum yapmışsınız..

Kafamda deli sorular..

Dayak nedir yaa. Hiçbişey yapamıyorsan kadın sığınma evine git. Ne çekiyorsun bu pisliği
Eve çıkarsan da dikkatli ol...yaşında küçük, herkese güvenme derim.
Zaten sahip çıkacak bir baban yok. Kendi kendine sen sahip çıkacaksın
Annene de ayrıca kızdım.. evladı dövülürken o ne yapıyor
Emekli maaşı varmış, alıp evladını ayrılabilirdi o adamdan
Bi kızıyorum ki şu her çileyi çekip hala evli kalan kadınlara (sorsan çocuk için der) al çocuk.!!!

Durumuna çok çok üzüldüm. Babanı Allah ıslah etsin artık ne diyeyim. Annene de Allah akıl fikir versin. Evladına bu kadar eziyet eden bir adama nasıl karşı koymaz aklım almıyor.

Ne kadara kadar bir kira ödeyebilirsin? İş yeriniz nerede? Ona göre fikir verelim canım. Uzaklık çok mühim değilse Beylikdüzü fiyat ve ev açısından güzel bir yer. Genellikle çalışan kesimler yaşıyor, site tarzı evler. Fındıkzade, Kocamustafapaşa'da evler eskidir, küçüktür ama öğrenciler falan çok yaşar ve merkezidir. Bakırköy, Bahçelievler güzel ilçelerdir, özellikle Bakırköy. Bakırköyde eski evlerden 1000 TL kiraya bulabilirsin. Bir de sana Güneşli, Yenibosna taraflarında yapılan yeni evlere bakmanı önereceğim. 1+1 seçenekleri çok fazla var ve güvenlikli falan güzel siteler.

Önce borçlarını bitir sonra biraz birikim yap, ne olur ne olmaz.
Ayrı eve cıkma bence eşyalı daireler var ev arkadası arayanlar da cok. gecen ben öylesine bi baktım s. binden.com da beyoglunda bayana oda diye. ev arkadası mantıklı eşya meşya ugraşma. bide eşya kendisine baglıyor insanı.
anlaşamadığın zaman alır bavulunu cıkarsın, inan ben de öyle yapardım eşyam olmasa. hiç ev kurcam diye kasma derim
hem masraflı hem de riskli. işsiz kaldığını da düşün hayatta herşey dört dörtlük olmaz.cebinde fazladan 3-5 kuruş olması şart.

Hadi babanıza öfkeniz büyük annenize nasıl haysiyetsiz diyebiliyorsunuz? Ardarda girdiği duşlara kadar yazmışsınız.. başka bir mesajınızda da annenize çok değer verdiğinizi çiçek bile aldığınızı yazmışsınız.

Hem bu mesajınızda babanızın evden çıkmadığınızı yazmışsınız başka bir mesajda özel bir şirkette çalıştığını söylemişsiniz..

Annem de napalım idare edicez diyo, annemin emekli maaşı var yazmışsınız ilk mesajda ama başka bir konuya annem "ben kocamı seviyorum" diyo sinir oluyorum yazıp, annem çalışmıyor hatta hiç çalışmamış babam ona 100 tl harçlık veriyo diye yorum yapmışsınız..

Kafamda deli sorular..
adı üstünde deli sorular verilecek akıllıca cevapları bekler durur ama imkansız bence :KK66:

• Beğen
Reactions: twe
adı üstünde deli sorular verilecek akıllıca cevapları bekler durur ama imkansız bence :KK66:

Aslında dahası da var da neyse.. bakkala bile göndermeyen bir baba varken ortada mesaim var diyip sevgiliyle buluşabiliyor. Hem de 6 yıl boyunca.. lise mezuniyetime param olmadığı için gidemedim diyor yani para olsa godebilecekti.. hem bu kadar baskıcı bir babanın gece 23 te eve dönerken değil duraktan gidip iş yerinden alması beklenirken tam tersini yapmış..

aklıma 16 yaşında sevgili edinip yalanlar söylediği için defalarca aile bireylerine yakalandığı ve bu yüzden babasıyla bu denli sorunlar yaşadığı geliyor..

Konuları da abartarak ya da bi miktar saptırarak anlatıyor bence
başka nir ilde üni kazan diye fikir veren bir arkaşa "ailem kötü gözle bakar" demiş ayrı eve çıkmaya daha iyi mi bakılacak ki?

konu sahibi özgür bir yaşam peşinde kanımca... neyse biri beni durdursun en iyisi :KK14:

Aslında dahası da var da neyse.. bakkala bile göndermeyen bir baba varken ortada mesaim var diyip sevgiliyle buluşabiliyor. Hem de 6 yıl boyunca.. lise mezuniyetime param olmadığı için gidemedim diyor yani para olsa godebilecekti.. hem bu kadar baskıcı bir babanın gece 23 te eve dönerken değil duraktan gidip iş yerinden alması beklenirken tam tersini yapmış..

aklıma 16 yaşında sevgili edinip yalanlar söylediği için defalarca aile bireylerine yakalandığı ve bu yüzden babasıyla bu denli sorunlar yaşadığı geliyor..

başka nir ilde üni kazan diye fikir veren bir arkaşa "ailem kötü gözle bakar" demiş ayrı eve çıkmaya daha iyi mi bakılacak ki?

konu sahibi özgür bir yaşam peşinde kanımca... neyse biri beni durdursun en iyisi :KK14:
dur gari:stop::KK70:

Kafamda deli sorular..

Ben anneme hala değer veriyorum, tavırlarını çok yanlış buluyorum ki eleştirdiğimde de bana ben kocamı seviyorum diyor. Onunla konuşmuyorum ama kendime ne alırsam anneme de alırım (kozmetiğe varana kadar) sürekli çiçek vs alırım. Annem onun yüzünden böyle. Evet çok sinir oluyorum öyle konuştuğu zaman hatta oda beni kısıtladığı zaman ama yine de ona karşı içimde nefret yok.

Babam iş dışında asla evden çıkmıyor onu demek istedim. Ne kahve ne arkadaş ne akraba hiçkimse yok çevresinde. Yani iş ve ev arasında gidip geliyor sürekli. Kazandığı parayı da eve minimum harcama yapıp hepsini biriktiriyor.

Konunun başında eskisinden de baskıcı olduğunu ama şu zamanlar iyice abarttığını yazdım. Ayrı eve çıkınca da toplum ve aile açısından görüşleri de söyledim.

Sevgilim vardı evet ama onunla buluşmak için de yalan söylemek zorundaydım çünkü o bana kimsenin göstermediği ilgiyi sevgiyi göstermişti. Ergenliğinde verdiği tavırlarla ona çok değer verdim ve bağlandım. Ayrıca sadece onun için değil kız arkadaşlarımla dahi görüşmek için yalan söylemek zorunda kalıyorum.

Benim işim gücüm yok burada size konuları saptırıp ve abartıp yazıyorum. Çevrenizde görmediğiniz yada göremeyeceğiniz konuları yazdım diye abartıyor oluyorum. Size göre abartı olabilir ama benim yaşadıklarım bunlar. İnanıp inanmamak size kalmış.

YANİ KONUNUN ÖZETİ BEN YALAN SÖYLEMEKTEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM BENDE İSTERDİM DÜZGÜN BİR AİLEM OLSUN, KENDİ EVİMDE KİRA-FATURA ÖDEMEDEN, HAYATIMA BU DENLİ MÜDAHALE EDİLMEDEN, SOSYALLİĞİM KISITLANMADAN YAŞAYI ANCAK MÜMKÜN OLMUYOR İŞTE. (KASTIM BARLARDA EĞLENMEK ORDA BURDA KALMAK DEĞİL, KENDİMİ BİRDEN KONTROLSÜZCE DIŞARI BIRAKMAK DEĞİL. İNSAN GİBİ ÇEVREMLE VAKİT GEÇİRMEK)

Önce borçlarını bitir sonra biraz birikim yap, ne olur ne olmaz.
Ayrı eve cıkma bence eşyalı daireler var ev arkadası arayanlar da cok. gecen ben öylesine bi baktım s. binden.com da beyoglunda bayana oda diye. ev arkadası mantıklı eşya meşya ugraşma. bide eşya kendisine baglıyor insanı.
anlaşamadığın zaman alır bavulunu cıkarsın, inan ben de öyle yapardım eşyam olmasa. hiç ev kurcam diye kasma derim
hem masraflı hem de riskli. işsiz kaldığını da düşün hayatta herşey dört dörtlük olmaz.cebinde fazladan 3-5 kuruş olması şart.

Siz İstanbul'da mısınız? ve çok özel değilse neden ayrı eve çıktınız?

Bir ev arkadaşıyla ne kadar anlaşabilirim bilmiyorum, tanıdığım bildiğim biri olmalı..

Siz İstanbul'da mısınız? ve çok özel değilse neden ayrı eve çıktınız?

Bir ev arkadaşıyla ne kadar anlaşabilirim bilmiyorum, tanıdığım bildiğim biri olmalı..

Ben boşandım canım 14 ay önce. Kurulu düzenim vardı zaten.
Evet, ev arkadaşı zor, anlaşmak zor olabilir eminim ama babanın o... laflarını duymaya devam etmek ya da tek başına bi evi döndürmeye çalışmaktan daha iyidir.
Bi odan olur zaten kendine özel, evin tüm masraflarını ev arkadaşların ile paylaşırsın

Ben boşandım canım 14 ay önce. Kurulu düzenim vardı zaten.
Evet, ev arkadaşı zor, anlaşmak zor olabilir eminim ama babanın o... laflarını duymaya devam etmek ya da tek başına bi evi döndürmeye çalışmaktan daha iyidir.
Bi odan olur zaten kendine özel, evin tüm masraflarını ev arkadaşların ile paylaşırsın

Size de Allah sabır versin. Aslında aldığım maaş çok kötü değil. 2100 tl alıyorum + 300 tl yemek kartı alıyorum.

1000-1200 tlye site içerisinde güvenli bir yer bakıyorum ama şimdi çıkıyorum desem ödemem gereken borçlar var önce onları kapatmam lazım. Sonrasında da biraz birikim yapıp ancak öyle çıkabilirim. Fevri davranıp kötü durumlara da düşmek istemem.

Ayrıca bence sen universite okumak için evden ayrılman daha mantıklı geliyor.
21 çok genç bir yaş, hala eğitim şansın var.
Özgür olacağım diye hatalar yapmamalısın.
Ayrıca ayrı eve cıkmana karşı cıkmıyorlar da okumak için başka şehre gidince mi ailen silicek ? bana burası pek tutarlı gelmiyor.
Kolaya kaçma sakın kardeşim...

Size de Allah sabır versin. Aslında aldığım maaş çok kötü değil. 2100 tl alıyorum + 300 tl yemek kartı alıyorum.

1000-1200 tlye site içerisinde güvenli bir yer bakıyorum ama şimdi çıkıyorum desem ödemem gereken borçlar var önce onları kapatmam lazım. Sonrasında da biraz birikim yapıp ancak öyle çıkabilirim. Fevri davranıp kötü durumlara da düşmek istemem.

Teşekkür ederim canım, ama Allah sabır versin diyecek kötü bir durumda değilim.
Allahıma şükürler olsun evli iken bu kadar rahatım yerinde değildi :)
ben senden daha çok maaş alıyorum ama o kiraları ödemiyorum. Fazla gözü karasın, olma..

Ayrıca bence sen universite okumak için evden ayrılman daha mantıklı geliyor.
21 çok genç bir yaş, hala eğitim şansın var.
Özgür olacağım diye hatalar yapmamalısın.
Ayrıca ayrı eve cıkmana karşı cıkmıyorlar da okumak için başka şehre gidince mi ailen silicek ? bana burası pek tutarlı gelmiyor.
Kolaya kaçma sakın kardeşim...

Ben şehir dışına gidecektim okul için hatta beni şu malum dershanelere gönderin, evlerinde de kalırım dedim. Hazırlanmak için ama onu da istemediler. Örgün okuyamayacağımı düşünüyorum çünkü şuan bir gelirim var, okuduğum zaman gittiğim şehirde iş bulabilir miyim bulamaz mıyım hiç bilmiyorum. En azından iş yerimde ki kurulu düzeni bozmak bana mantıklı gelmiyor.

Ev konusunda da tavırları kesin yani onunla zaten konuşmuyoruz da annem gidersen bizi de görüştürmez birdaha asla dönemezsin vs diyor. Yani tavırları ikisi içinde aynı. Benim o evden yalnızca evlenerek ayrılabileceğimi söylüyorlar.

Ben şehir dışına gidecektim okul için hatta beni şu malum dershanelere gönderin, evlerinde de kalırım dedim. Hazırlanmak için ama onu da istemediler. Örgün okuyamayacağımı düşünüyorum çünkü şuan bir gelirim var, okuduğum zaman gittiğim şehirde iş bulabilir miyim bulamaz mıyım hiç bilmiyorum. En azından iş yerimde ki kurulu düzeni bozmak bana mantıklı gelmiyor.

Ev konusunda da tavırları kesin yani onunla zaten konuşmuyoruz da annem gidersen bizi de görüştürmez birdaha asla dönemezsin vs diyor. Yani tavırları ikisi içinde aynı. Benim o evden yalnızca evlenerek ayrılabileceğimi söylüyorlar.

Peki üniversiteye hazırlanırsan sana maddi yardımda bulunmazlar mı _?
16 yaşından beri çalışıyorsun ve aileni alıştırmışsın onlara " yük" olmamaya.
Keşke bunu yapmasa idin.
Neyse olan oldu, bence dediğim gibi ayrı eve çıkma. Para biriktir ev arkadası al ilerde ayrı evi de düşünürsün..

X