• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ya nası elde ederim ben bu rengi

DarkAngellotti

BeN ONa ReSMeN AŞıĞıM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
896
6
116
36
İstanbul
slm arkadaşlar saçımı palette çikolata kızıl vardı
bu
4ay önce boyadım ama aktı şuanda

bu veya bi alttaki rengi istiyorum kendim evde elde edebilirmiyim?

vede bu

evet çok güzel bu renk ashley simpson'un başka bi fotosu daha var..o daha güzel duruyo..ama ekleyemiyorum buraya =/

ashley simpson fan clup yaz türkiye sayfasına gir anasayfasındaki saçının rengi çok güzel..bulursan banada söyle o rengin adını..=)

en sonkı rengı bende bayadır begenıyorum ama rengın ne oldgunu ve nasıl elde edebılecegımı bulamadım umarım sen bulursun canım

araştırmalarıma göre bi.... sitede kızın biri şöyleyapmış; sacını actırmış daha sonra kolleston perfect 88.43 le kolleston 8.0 ı karıstırarak elde etmiş
dediğim rengin katoloğonu koyuyorum banada mantıklı geldi açıkçası o yüzden paylaştım sizin içinde fikir olur

sositososito

Eklentiler

• $WELLA-KOLESTON-PERFECT-SAC-BOYASI-TUM-RENK__17728215_0.jpg
    $WELLA-KOLESTON-PERFECT-SAC-BOYASI-TUM-RENK__17728215_0.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 68
ben bir sitede koleston gizemli kahve ve bakırın karıştırıldığını okumuştum ama bakır biraz daha fazla karıştırılsa daha iyi olur yazmış

ya benim 3 senedir saçlarım çikolata kahve,bakır,karamel karışımıydı.yani kuaförüm 3 ünü karıştırıyordu.sonra sıkıldım hep aynı renk baydı dedim.ve saçlarım biraz dinlensin gelecek yaza kadar dedim ve gittim salak gibi siyaha boyattım.şimdi ashley simpson ın saçlarını gördüm burda çok beğendim,napcam ben şimdi:(

ya benim 3 senedir saçlarım çikolata kahve,bakır,karamel karışımıydı.yani kuaförüm 3 ünü karıştırıyordu.sonra sıkıldım hep aynı renk baydı dedim.ve saçlarım biraz dinlensin gelecek yaza kadar dedim ve gittim salak gibi siyaha boyattım.şimdi ashley simpson ın saçlarını gördüm burda çok beğendim,napcam ben şimdi:(

canım siyaha boyadıysan akması gerek hangi boyayla boyadın sen siyaha

Back