- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Canım benım ıcın tefriciye okuyoruz 1200 tane kaldı ıstersen alabjlırsın tur bitince de senın ıcın okuruz?Kızlar liste mi yaptınız geçmiş sayfalarda göremedim ama bende katılabilir miyim ?
Merhaba canım listemiz yok bizim zaten az kişiyiz burda okuyan :) suan sıra ile birbirimize tefriciye okuyoruz.. şuandada redvelvetcake arkadasımıza okuyoruz.. daha sonra bizlere bitincede 41 yasine gececeğiz inşallah. Tabii ki sende katılmak istersen katılabilirsin dua kervanımıza :)Kızlar liste mi yaptınız geçmiş sayfalarda göremedim ama bende katılabilir miyim ?
Canım benım ıcın tefriciye okuyoruz 1200 tane kaldı ıstersen alabjlırsın tur bitince de senın ıcın okuruz?
MerhabaMerhaba canım listemiz yok bizim zaten az kişiyiz burda okuyan :) suan sıra ile birbirimize tefriciye okuyoruz.. şuandada redvelvetcake arkadasımıza okuyoruz.. daha sonra bizlere bitincede 41 yasine gececeğiz inşallah. Tabii ki sende katılmak istersen katılabilirsin dua kervanımıza :)
Ben , redvelvetcake, ah minel uc kisiyiz. once ya latif okuduk simdi salat-i tefriciye ye basladik. Salat-i tefriciye okuyacagiz ben ve ah minel icin redvelvetcake inki bitince, istersen sana istedigin duayi okuyabiliriz bizim salat-i tefriciyeler bitince istersen salat-i tefriciye okuruz sen nasil istersen. hergun az miktarlarda alip okuyoruz, hergun girip bakiyoruz. Arada katilmak isteyenler oluyor, bir kereden sonra bakmiyorlar takip etmiyorlar. 3-4 gun once bir akradas yazdi hergun girer bakarim dedi oda katilmak istedi kayboldu sonra, herhalde vazgecti diye dusunuyorum. Seninle birlikte 4 kisi oluyoruzEvet bende okumak isterim herkes okuyabileceği kadar mı okuyo bilmiyorum eğer öyleyse şimdilik 200 alayım
Merhaba
Katılmak isterim herkese istediği dua mı okunuyor :)
salat-i tefriciye bitince bide toplu olarak hepimize 41 yasin okuyalim dedik.Anladım, 41 yasinden de bahsedilmiş bende tam anlayamadım ne okunuyor diye
banada tefriciye okunsun o zaman. İnşallah bi aksilik olmazsa girip bildirim yaparım
salat-i tefriciye bitince bide toplu olarak hepimize 41 yasin okuyalim dedik.
arkadaslar en azindan gunde 100 tane okumaya calissak her birimiz. Cunku sadece 5 kisiyiz su anda, duamiz cabuk bitsin diye. 4444/5= 888 yapiyor. her gun en az 100 tane okursak 8 gunde bitirmis oluyoruz 1 kisinin duasini. Redevelvetcake arkadasimizinki uzun surdu cok. Emin degilim ama birinden duyduguma gore cabuk bitirmek iyiymis. Ben okumaya calisiyorum 100 den fazla hergun.
100 daha alıyorum
KALAN:500
Kızlar sıradaki arkadaşa geçince liste yapsak herkesin ne kadar okuyacağı belli olsa hem herkes aynı okur hem de daha kısa sürede bitebilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?