Kızlar su anda duaya ihtiyacı olan var mı bazı isleri kötü giden morali bozuk olan? Ona okuyalım? Nasılsa herkese okuyacağız o yüzden çekinmeyin söyleyin :)
benide katarmısınız aranıza bende okurum benimde duaya çok ihtiyacım var
Merhaba kızlar bende katılmak istiyorum bir ayarlama yaparmısınız.
Kusura bakma canim dun ogrendim is meselesini moralim bozuktu baktigimda, anlamadim onun gun sayisi oldugunu.Canım ben önce gün sayısına böldüm bir hafta icinde okuyalım ki okuduğumuz arkadasın duası Perşembe gecesine denk gelsin diye :) sonra da gün sayısını kisi sayısına böldüm.
ders veriyorum, pazartesi acilacak okullar, maalesef oyle bir sansimda yokAa o nasıl oldu birden ya?? Nasıl habersiz yaptılar ki böyle anlamadım. Simdi yarıya inen zamanın icin baska bir is ayarlayabilme sansın var mı peki? Hani hem de parayı tamamlamış olursun. Uzuldum canım ya
Süpersin valla redvelvetcake cimmm :):) anca bu kadar olurdu.. Allah razı olsunn Rabbim gönlüne göre versin inşallah..ben hemen bugününkini okumaya başlıyorum :)
Afferim sana canım benim cok sevindimm :)♥♡♥ bende tefriciyeyi bilmiyordum burda ezberledim simdi ezbere okuyorum cok sukur :) aynen inşallah yasinide ezberleriz :))))))Allah razı olsun cnm tesekkur ederimm:)) ben de başlıyorum hemen simdi. Valla bu site sayesinde tefriciyeyi ezberledim sayılır :) onceden sadece ayetel kürsi biliyordum artık fatiha ve ihlas da biliyorum :) bu liste bitince tefriciyeyi de ezberlemis olurum artık :)
Allah razı olsun canım amin inşallah ne güzel dua ettiniz Teşekkür ederiz :)♥♥Allah herkesin gönlündekini versin inşallahİyi akşamlar arkadaşlar ne güzel bişey bu allahım muhabbetini duaların kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?