Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canim sagol. Biz 3 kisiyiz su an. Arada bizim icin okuyanlar oluyor, sagolsunlar. Sende istersen beraber okuruz sende katilirsin. Simdi redvelvetcake arkadasimiz icin salat-i tefriciye okuyoruz. Az az alip okuyoruz, kalan sayiyi bildiriyoruz ki bizden sonraki arkadasimiz ne kadar kaldigini bilsin. aktif bir sekilde okuyoruz.Bundan sonra her gün girerim aktif olurum
yanlis yazdim arkadaslar100 tane daha aliyorum.
Kalan 1700
adetliykende okunuyormus, internette arastirdim oyle soyleniyor. Redvelvetcake de okuyor sanirim, ona bir sor sende oku istersenArkadaslar suan regl oldugum için gectiğimiz hafta aldıgım ama okuyamadıgım suan tefriciyeler var.. bari onuda ekleyelim son sayının üzerine üstümde kalmasın.. eger bitmezse reglm bitince tekrar alcam zaten ama masallah bitcege benziyo..
1600+540=2140 bu sayıdan devam edin kızlar
Kalan 2140
Canım ben bunu hocama sordum şimdi cvp gelsin ona göre davranıcam.. internete pek itaat etmiyorum. Redvelvetcake de evet okunabılır dedi bakalım hocam ne dicek.. içime sınmıyor günaha girmeyelim.. ezbere degil ufak yasinden arapcasını okuyordum ben..adetliykende okunuyormus, internette arastirdim oyle soyleniyor. Redvelvetcake de okuyor sanirim, ona bir sor sende oku istersen