Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben burdayım yazıyorum hergün kaybolmadım listede bende varım değil miBen , redvelvetcake, ah minel uc kisiyiz. once ya latif okuduk simdi salat-i tefriciye ye basladik. Salat-i tefriciye okuyacagiz ben ve ah minel icin redvelvetcake inki bitince, istersen sana istedigin duayi okuyabiliriz bizim salat-i tefriciyeler bitince istersen salat-i tefriciye okuruz sen nasil istersen. hergun az miktarlarda alip okuyoruz, hergun girip bakiyoruz. Arada katilmak isteyenler oluyor, bir kereden sonra bakmiyorlar takip etmiyorlar. 3-4 gun once bir akradas yazdi hergun girer bakarim dedi oda katilmak istedi kayboldu sonra, herhalde vazgecti diye dusunuyorum. Seninle birlikte 4 kisi oluyoruz
Tamam canım öyle yapalım :) tmm bi kişiye 126 tane veririz bir günlük için 4444 e tamamlanır inşallah ♥Toplam kac kısıyız?
00Turkuaz suleeeem nisa1234 A Ah minel ve ben bes kısıyız sanırım.
Onumuzdekı persembe akşamına kadar bitecek sürede okuyalım bence ki okuyacağımız kısı duasını persembe gecesı yapsın. Yarın baslayabılırız herkese uygunsa. 4444/7 = 635. Bu durumda gunde 635 tane okumamız gerekıyor. Yani günde kisi bası 127 tane düşüyor. Yalnız toplam 4445 oluyor bır kısı bır tane eksık okur 4444 ıcın :)
Arkadaslar biz 5 kisiyiz. Hesaplamada kucuk bir yanlislik olmus bolme kisminda( 7 ye bolmeyecegiz)
4444/5=888.8 yapiyor ama bir kisi 888 digerleri 889 okursa tam sayi oluyor.
dediginiz gibi liste yapmak daha iyi olacak gibi, okuyacagimiz sayiyi biliriz, su zamana kadar bitirecegiz diye hedef koyabiliriz. Ben bu ralar pek iyi degilimde, isle ilgili sorunlarim var. calisma suremi yariya indirdiler son anda tabi alacagim parada yariya indi, hic beklemiyordum. Ihtiyaclarimda vardi, ben aylik alacagim paranin nereye gidecegini hesaplamistim bile, altust oldu planlarim, ki onlarda zorunlu ihtiyacti. Kimseylede konusamadimda doldum, kusura bakmayin.
redvelvetcake, Rabbim dualarini hakkinda hayirli etsin ve kabul etsin insallah.