- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
-
- Konu Sahibi Angel27black
Bu tür konular yasakMerhaba arkadaşlar öncelikle topa tutacak olanlar sayfada boşuna yorum kalabalığı yapmasın. çok zor günler geçiriyorum acil gerçekten işinin ehli dolandırılmayacak bir hocaya ihtiyacım var ailemi toparlamak adına tamamen iyi niyetle bu konuda bilgisi olanlar Allah rızası için yardım etsin yoksa çocuklarımla kadın sığınma evine gitmek zorunda kalacağız
Bilmiyordum googlede öyle başlık görünce bende açayım dedim peki nasıl yapmalıyım gerçek bilgi ancak siteden alabilirim @ muneBu tür konular yasakMune
Konuyu açan da aktif bir üye onca mesajla öğrenemediyse, belki elli etiketle öğrenir dedik bacıÜstteki arkadaş muneyi etiketlemiş zaten, 50 kişi bir daha niye etiketliyor. Tmm anladık site kurallarını çok iyi öğrenmişsiniz.
Zor durumdasınız galiba.Çok gereksiz yorumlarınız var birinin yasak demesi yeterli mune ye de özel msj attım zaten siz kendinizi ne zannediyorsunuz acaba Tuzunuz kuru saldırın tabi
Cok iyi bir ingilizce hocasi taniyorum ama isinizi gormez sanirim.
2016 üyesisiniz yani bunu bilmememiZ imkansız.Bende yasak diye biliyordum fakat google dan böyle başlıklar arasında kadınlar kulübü çıkınca bende yasak kalktı diye düşündüm
Kademeli kalktı yasaklar. Bir hazirana kadar...Bende yasak diye biliyordum fakat google dan böyle başlıklar arasında kadınlar kulübü çıkınca bende yasak kalktı diye düşündüm
Polisi de arayın kız, sağlama alın işi.Konuyu açan da aktif bir üye onca mesajla öğrenemediyse, belki elli etiketle öğrenir dedik bacı
Kendiniz ne sanıyorsunuz sizKonuyu açan da aktif bir üye onca mesajla öğrenemediyse, belki elli etiketle öğrenir dedik bacı