Ya kızlar sabredemiyorum çok heyecan yapıyorum

Suan ayni seyleri ben yasiyorum…. Ben pik 9 kasimda gordm 10kasimda degerlnedrdm ama 11kasm yani bugun kasik agrim yumurtaliklarmda batma ve akintim oldu yani benim bugun mu yumurtam catladi cnku bugun degerlendirmedik…….

Suan ayni seyleri ben yasiyorum…. Ben pik 9 kasimda gordm 10kasimda degerlnedrdm ama 11kasm yani bugun kasik agrim yumurtaliklarmda batma ve akintim oldu yani benim bugun mu yumurtam catladi cnku bugun degerlendirmedik…….
Bende anlayamadım bi türkü. Ben ovülasyon testi yapmadım FLO diye bir uygulama var oradan bakıyorum

Bende anlayamadım bi türkü. Ben ovülasyon testi yapmadım FLO diye bir uygulama var oradan bakıyorum
Bende onu kullaniyorum ama dogru tahmin vermiyor bilgin olsun… doktorum bana 12sinden itibaren demisti mesela ben 11.gun pik gordum en iyisi ovulasyon testlerinde goruyorsun

Bende onu kullaniyorum ama dogru tahmin vermiyor bilgin olsun… doktorum bana 12sinden itibaren demisti mesela ben 11.gun pik gordum en iyisi ovulasyon testlerinde goruyorsun
Ovülasyon testini nerden alıyoruz kaç tane alıyoruz ve ne zaman nasıl yapıyoruz hiç bilgim yok maalesef bana söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa

Merhabalar son adet tarihim 10 ekimdi. Adetim 2 günü geçtiği için önce erken gebelik testi yaptım silik çıkınca aynı saat içerisinde kan verdim beta hcg değerim 28.2 geldi. Adet olacakmışım gibi kasık bacak ve bel ağrım var normal belirtiler mi sizce

Ovülasyon testini nerden alıyoruz kaç tane alıyoruz ve ne zaman nasıl yapıyoruz hiç bilgim yok maalesef bana söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa
Merhaba ben de geçtiğimiz ay birgebeningünlüğü ovulasyon testleriyle takip ettim pik görmüştüm tavsiye ederim

Evet zaten bu yüzden ara bırakılmasını istiyor doktorlar. Ama ben ovulasyon testi kullanmadım tek bildiğim yumurtlama dönemini daha sık değerlendirmek gerekse de ovulasyon testi kullanmadıkça bütün ayı değerlendirmek daha doğru oluyor. Ama tedavi yolu izlenirken çatlatma iğneleri falan var iğne sonrası çatlama gerçekleşince yumurtalar toplanıp dış ortamda döllendiriliyor. Bu açıdan bakında çatlamayı da değerlendirmek lazım. Ama zaten önceki gün ilişki olduysa sonraki günü değerlendirmeniz gerekmiyor. 2. Günü değerlendirmelisiniz. Spermlerin yaşama süresi 72 saat. Yani boşta geçen zaman olmuyor bu açıdan bakınca. Başarılı olursunuz inşallah

Tebrikkk ederimmm hamilesiniz ovulasyon testini ilk defami kullandiniz

Ben trendyoldan aldm laboquick aldm ama gerkes birgebeningunlugunude ovuyor oda instragramda birgebeningunlugu olarak aratirsaniz size yardimci olurlar ve cok faydali bilgiler paylasiyor #reklam yapmis oldum ama oneri yaptim

Silik testin resmini atarmısn canım

Bariz pozitif oldugu belliymiş kaçincı günü yaptınız benmki aşırı silik hayali
İki gün gecikmişti ama bel ağrım ve kasık ağrım var bacaklarım sızlıyo regl olucam diye bekledim. çok umutlu değildim yaparken ilk defa bu kadar net gördüm ben de aylar sonra sizi çok iyi anlıyorum sonucu hemen görmek istiyo insan ama gecikince yapmak en dığrusu bua rada bebe time testi ilk denedim inşallah rabbim gönlününğze göre verir

Benimki prodoctor

Merhaba benimde bugün regli günüm böyle oldu
Tekrarlayın bence bir kaç gün sonra. Belirtileriniz nasıl? Benim farklı olarak bacaklarım sızladı kasık ağrısı bel ağrısı regl olacak gibiydim.. Erken gebelik testi mi yaptınız. Benim betahcg 28.7 geldi ama doktorum bu değerle kesin gebesin diyemeyiz artışa bakacağız dedi

Benim kuyruk sokumu bel ağrım var dehşet, böyle yürürken sanki saatlerce yürümüştü yorulmuş gibi bacaklarım ağrıyor mide kramplarım çok var, adet ağrısı ara ara gelip gidiyor göğüs sızlaması ve karnımdan dışarıdan duyulacak şekilde gurultu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…