- 18 Mayıs 2022
- 10
- 1
Yeniden tekrarladınmıMerhaba, bugün ilişki sonrası 8. günüm. 8 gün önce ovülasyonda tam pik görmedim ama yumurtlama belirtileri yaşadım. İki aydır bir gebenin günlüğü testini kullanıyorum ve tam pik hiç görmedim. Bende belirtilere göre planlamaya çalıştım. Bu sabah kasık ağrısı ve kasıkta dolgunluk hissiyle uyandım. Elimde iki tane ovülasyon testi vardı öylesine sıvı alımına dikkat ederek birini yaptım ve iki çizgi kopkoyu gördüm. Hamilelik belirtisi olarakta ovülasyon testinin pik yaptığını okumuştum. Hemen erken gebelik testi yaptım ve çok çok silik 2. Çizgi belirdi gibi. Doğru kan vermeye gittim. Tabiki hüsran 0.49 çıktı değerim. Çok erken biliyorum. Belki de bugün yumurtladım bilmiyorum. Kafam çok karışık. SAT:22 Ekim. Reglim ortalama 29-32 gün döngüsü. Sizce bugünkü pik yumurtlamamıydı?
Üstteki erken gebelik alttaki ovülasyon
Erken gebelik testiEvet bugün çatlamam oldu
Ovülasyon yaptım, kan testi negatif çıktığı için erken gebelik testi yapmadım birdaha.Erken gebelik testi
Sonucunuz ne oldu acaba ?Benim kuyruk sokumu bel ağrım var dehşet, böyle yürürken sanki saatlerce yürümüştü yorulmuş gibi bacaklarım ağrıyor mide kramplarım çok var, adet ağrısı ara ara gelip gidiyor göğüs sızlaması ve karnımdan dışarıdan duyulacak şekilde gurultu geliyor
Test yaptım silik çizgi çıktı gözle görülür buraya attım sonra gecesi kan verdim kan 2 çıktı bende dedim herhalde test bozuk zaten adetimin olması gereken ilk gündü neyse bir gün geçti baktım olmuyorum tekrar yaptım bu seferde çok çok ince çıktı gözle zor gördüm ama pembelik vardı bende bekliyorum yarın yine test yapacağım şöyle oldu bence benim yumurtlama akıntım 5 kasımda geldi acaba geç döllenme mi oldu diue umut ediyorum garip bir göğüs yanması sızlaması varSonucunuz ne oldu acaba ?
İnşallah hamişsindir. Benimde bugün regl günüm bakalım ne olcak tüm gece nerdeyse kuyruk ağrısından uyuyamadım canım okadar çok acıyoduki anlatamam ama regl olcam sanırım inceden bi sızı varQUOTE="aktuyybss, post: 78499042, member: 1181925"]
Test yaptım silik çizgi çıktı gözle görülür buraya attım sonra gecesi kan verdim kan 2 çıktı bende dedim herhalde test bozuk zaten adetimin olması gereken ilk gündü neyse bir gün geçti baktım olmuyorum tekrar yaptım bu seferde çok çok ince çıktı gözle zor gördüm ama pembelik vardı bende bekliyorum yarın yine test yapacağım şöyle oldu bence benim yumurtlama akıntım 5 kasımda geldi acaba geç döllenme mi oldu diue umut ediyorum garip bir göğüs yanması sızlaması var
Benim de kuyruk şokumu ağrım çok oldu sanki tutulmuş gibi dimi şu anda da hafif var gece mesela kasıklarıma acayip kramp girdiİnşallah hamişsindir. Benimde bugün regl günüm bakalım ne olcak tüm gece nerdeyse kuyruk ağrısından uyuyamadım canım okadar çok acıyoduki anlatamam ama regl olcam sanırım inceden bi sızı var
Ben 7 ekim de ovülasyon u değerlendirdim 19 ekimde test yaptım ve ikinci çizgi aşırı net çıktı daha adetime 1 hafta vardı. Hassas testlerden kullanmıştım innovita nın.30 ekim’de Ovülasyonum başlamıştı 30 ekimde 1 kasımda 3 kasımda korumasız birliktelik yaşadık eşimle. Adetime 11 gün var sizce test yapsam bir şey varsa çıkar mı hiç dayanamıyorum ya şöyle bir şey söyliyim 30 Ekim‘deki ilişkimden sonraki gün belim çok ağrıdı karnım da çok ağrıdı ve aşırı akıntım oldu şeffaf şekilde beyaz şekilde o günden beridir de çok fazla akıntım var şeffaf akıntı özellikle ve bazen beyaz Akıntı. Test yapmak istiyorum ama henüz erken dediler
Ben 7 ekim de ovülasyon u değerlendirdim 19 ekimde test yaptım ve ikinci çizgi aşırı net çıktı daha adetime 1 hafta vardı. Hassas testlerden kullanmıştım innovita nın.