Ya kızlar sabredemiyorum çok heyecan yapıyorum

babyyoda1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
44
5
30 ekim’de Ovülasyonum başlamıştı 30 ekimde 1 kasımda 3 kasımda korumasız birliktelik yaşadık eşimle. Adetime 11 gün var sizce test yapsam bir şey varsa çıkar mı hiç dayanamıyorum ya şöyle bir şey söyliyim 30 Ekim‘deki ilişkimden sonraki gün belim çok ağrıdı karnım da çok ağrıdı ve aşırı akıntım oldu şeffaf şekilde beyaz şekilde o günden beridir de çok fazla akıntım var şeffaf akıntı özellikle ve bazen beyaz Akıntı. Test yapmak istiyorum ama henüz erken dediler

Sakin ol stres döllenmeyi olumsuz etkiler unutmaya çalış başka şeylere odaklan. Çok bir şey değil 10 gün bekleyeceksin sonrasında zaten. Sonuç doğru çıkar. İnsaAllah hamile kalırsın sağlıkla.

Canım bel ağrısı ve karın ağrısı ilişkiden dolayı oluyor. Akıntı dediğin şey de senin ve/ya eşinin sıvıları, gebelik akıntısı değil. Regle 2 gün kala kaset testte görürsün varsa. Bol şans.

Ay bende dayanamıyorum ama artık negatif görmekten korktuğum için yapmıyorum her gün sabah elime alıyorum testi hop geri bırakıyorum. 25 Ekim'de pik gördüm bende 26 Ekim'de iki çizgi de aynıydı 27 Ekim'de yapamadım testi 28 Ekim'de yaptığımda çizgi silikleşmişti. Ve 23 Ekim ve 28 Ekim dahil her gün birliktelik oldu. Doktorumla 21 Ekim'de görüşmüştüm iki gün sonra 5 6 gün üst üste ilişki demişti. Nerden baksanız bir haftadır göğüs ucu hassasiyeti yaşıyorum son bir kaç gündür yan taraflar da hassas oldu. Akıntı da sulu ve beyaz ama bazen regl oldum diye gidiyorum öyle ıslanıyor bazen de hiç yok. Birde pkos var bende regl ne zaman olur o da belli değil. Ovulasyon testini bıraktım.

Eklentiler

• IMG_20241105_105841.jpg
    203,1 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba. Size bir şey sormak istiyorum. 25nde pik görünce yumurta çatlamış mı oluyor? Yani 25 mi önemli ilişki açısından 26 mı? Ben de ovülasyon yapıyorum ama çok anlıyor da değilim malesef

Merhaba. Size bir şey sormak istiyorum. 25nde pik görünce yumurta çatlamış mı oluyor? Yani 25 mi önemli ilişki açısından 26 mı? Ben de ovülasyon yapıyorum ama çok anlıyor da değilim malesef
Ben şöyle biliyorum tabi yanlışım varsa düzeltin ama pik görünce o günü değerlendiriyoruz çatlamayı görünce onu da değerlendiriyoruz ben üst üste değerlendirdim doğurganlığın en aktif olduğu iki zaman çünkü genelde de ovulasyon testi yorumlayanlar da o günler üst üste ilişki öneriyor ama zaten spermler vücutta iki gün yaşadığı için yumurtanın da ömrü 24 saat olduğu için garantiye alıyoruz gibi bir şey bence

Aslında o noktada en makbulü 24-26 çünkü sperm kslitesi açısından üst üste değil gün aşırı daha uygun. Ovulasyon takip etmesenizde 2 gün arayla ilişki olsa aynı şey olur

Merhabalar benımde 28 ovulasyon pozitifti şuan 5 gün var adetime sol tarafımda yumurta olmuştu şuan sol tarafım ve sol bacağım inanılmaz ağrıyor regl gibide hissediyorum bilmiyorum ama 7 gün kala dayanamayıp test yapmıştım nefatıftı sizce eğer varda hamılelık ne zaman test yapmalıyım

Benimde öyle iki tarafta da birer yumurta büyümüştü bazen sağ bazen sol ağrıyor ama genelde sol ağrıyor ama bugün sanki regl olacak gibi hissediyorum olmazsam biraz bekleyip öyle yapacağım çünkü negatif görmek istemiyorum

inşallah gönlünüzce olur benımde sağ tarafım pcos sol taraf normal meraktan catlıcam hamılelik testi yapmaktan soğudum

inşallah gönlünüzce olur benımde sağ tarafım pcos sol taraf normal meraktan catlıcam hamılelik testi yapmaktan soğudum
Bende valla negatif görmek istemiyorum artık her ay aynı umut sonra hüsran evet Rabbimin bir bildiği vardır tabi ama yoruldum

İlaç kullandınız mı bana letrol vermıstı hamile kalmayı kolaylaştırmak için sadece bu ay onu içtim diye umutluyum
Benim yumurtam gelişiyordu son bir kaç aydır bu sefer letu ve klomen birlikte kullandım kontrole gittiğimde iki yumurtam büyümüştü işte dediğim gibi hem sağda hem solda doktorum da bugün dahil iki gün yok ilişki 5 6 gün üst üste dedi o 5 6 gün bende ovulasyon denedim çok şükür onu da gördüm. Eşimde sperm sayısı ve ileri hareket sorunu vardı sayıyı hallettik ama ileri hareket için imperyl verdi bende ona güveniyorum birde diz dirsek pozisyonunda bekledim beklerken tek güvencem bu

Hayırlısı olsun inşallah bu sefer olur

Bence en erken 2 gün önce yapılmalı kimisinde 6 gün öncede çıkıyor ama şans işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…