Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
durucum ben 2 ayda 10,5 kilo vermis bulunuyorum ama sadece yarisma tarihinden itibaren ki kilomu yaziyorum, yarisma da cok olmadi basliyali hani:uhm:
canım haziranda basladıgımız için yuvarlak hesap 2 ay dedim.....haziranın 15 inde basladık o tarihten itibaren verilen kiloyu yazdım ben....yani hesaplarsak tek tek gün olarak 1,5 ay.....
benim yazmıs oldugum 1,5 aylık verilen kilolar dogrumu
senin 65 ti sanırım 1,5 ayda 59,5 oldu doğrumu yanlısmı yazmısım kusura bakma hayatım...
maşallah size verdiniz kiloları azminize hayran kaldım
bende vericem ama sizi okudukça gaza geldim fena halde
canım buralardayımda cok sık giremiyorum...gezmeler...derin......temizlik derken aksamlarıda yürüyüşe gidip geliyom...dus yap derken bi bakıyom 23:00 olmus saat direk yataga....çünkü sabah derin 6-7 gibi kalkıyor...duru nerelrdesin kız girmiyorsun hiçç söyle bakiyim emek edip edip biriktirdiğin o 8 kiloyu nasıl verdin çabuk dii bakiimmm benim göbeğime d ebir çare bulun yaaa gün geçtikçe şişiyor sankii ahanda 5 aylık hamile gibiyim
boyum 172 cm canım.
benim her yerim alıyor kilo yani koca bir popom yada basenim yok her yerim şişman:) ben 78 le hamile kalmıştım yani aldığım kiloyu verdim.
ben 2 yıllık evliyim evlenirken 63 kiloydum ve bana yakışanda o kiloydu 1 yılda 15 kilo aldım bazı nedenlerden dolayı tam diyetisyene başladım kilo verecekken hamile kaldım veremeden şimdi o bir yılda aldığım 15 kilonun hepsini veremesemde 70 kiloya dönmeye çalışacağım bugün kısmetse elma sirkesi alıcam ve ballı elma sirkesini içmeye başlıycam
duru o termal şortlar gerçekten işe yarıyor mu yaaa selülite faydası var mııı, benim doğumdan sonra epey arttı da bi çare bulsam iyi olacak
oohooo sen aşmışsın yahuuu okurken yoruldum vallahii söylerken bile zayıflar insan bu yaptıklarını...
ben spor hariç senin diğer yaptıklarını yapıyorum ama bu sıcakta spor çekilmiyor yaaa, hele o termal şort var ya cayır cayır yakar eminim kıymetli yerlerimi::)))
ben biliyorum sen sırf hediyeleri kapmak için bu kadar azimlisinnn..))