ya kızlar bana da bir çare bulun çok şişkoyum

Kızlar bende sut olayı bıttı sayılır sagdıgımda 10 cc bıle yok bu yuzde n zayıflayabılmek ıÇın meksıka bıberı dıye bı tablet aldım bugun ılk ıctım acayıp tok tutuyor...ama yan etkısı olasındanda korkuyorum korkmama ragmen ıÇmeye dvm edıcem bır musterım ıcmıŞ cok memnun kalmıŞ

Kızlar bende sut olayı bıttı sayılır sagdıgımda 10 cc bıle yok bu yuzde n zayıflayabılmek ıÇın meksıka bıberı dıye bı tablet aldım bugun ılk ıctım acayıp tok tutuyor...ama yan etkısı olasındanda korkuyorum korkmama ragmen İÇmeye dvm edıcem bır musterım ıcmıŞ cok memnun kalmıŞ

ay canım denede banada haber ver ben elma kroma niyetlenmiştim ama cesaret edemedim.ben 1 ay ancak sağarak verdim süt verseydim daha çabuk zayıflardım kesinmafoldumben

emel hergün tartılma tabi morelini niye bozuyorsun
haftada bir tartıl
evet hayatım ya hergün tartılıyorum..bazen üzülüyorum oynamadı diye bazen seviniyorum verdim diye...dayanamıyorum sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum....yaa gün içinde yürüyüş..plates v.s yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum yeşil cay...lahana suyu v.s
hepsini yapınca haliyle bakıyorum kesin veririm gibi...ama artık haftada bir tartılmaya karar verdim..tabi dayanabilirsem :)))

kızlar bende sut olayı bıttı sayılır sagdıgımda 10 cc bıle yok bu yuzde n zayıflayabılmek ıçın meksıka bıberı dıye bı tablet aldım bugun ılk ıctım acayıp tok tutuyor...ama yan etkısı olasındanda korkuyorum korkmama ragmen içmeye dvm edıcem bır musterım ıcmış cok memnun kalmış
canım bizide haberdar et...bakalım insallah verirsin..ama sen her halinle cok güzelsin face de baktımda...maşllah sana...bende elma krom düşünüyorum ama emziriyorum ya kararsızım...
Yaa birde yeşil cay ve maydonoz sütü azaltıyormus dogrumu acaba...
öpüyorum canım seni ve erdemi..iyi bakın kendinize...

Kızlar bu sabahta tartılmıstım onuda yazayım bidaha p.tesi tartılırım....sonucu yazarım
bu sabah 77,100 çıktım...
Bu arada her sabah elma sirkeside içiyorum...

Kızlar bu sabahta tartılmıstım onuda yazayım bidaha p.tesi tartılırım....sonucu yazarım

tebrikler duru, yavas yavas hedefine varicaksin:nazar:
bende tahminimce 59,7 felanim sanirim , aksam kilosuna bakilirsa sabahki kilomun o olmasi lazim.Ozaman geriye verecek sadece 1,7 kg kaliyor, onuda yavas yavas en azindan 1-2 haftada versem baya iyi olur...
Bu arada Canan cim senden haber cikmadi, nerelerdesin, ne durumdasin?

bu elma sirkesini nasıl içiyorsunuz kızlar birde yeşil çayı kaç bardak içiyorsun

evet kızlar sirkeyi nasıl içiyorsunuz birde yeşil çayı poşet şeklinde olanlardan mı açıktan alıp demleme usulümü içiyorsunuz?
bu arada bana eşim bundan 2 ay önce 5 i birde çayı aldı bir kaç gün içtim ama bıraktım:kedi:

Asiye aynen ben de senin gibi bi hevesle bişilere başlıyorum ew bisürü yeşil çay mate çayı falan dolu ama gel gelelim içen yok üşengecin tekiyim ya her fazla yemekten sonra bidaha yok diom ama irade sıfırrr ballı sirke bi aralar bende içtim bıraktım ben 1 bardak ılık sutya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve bir çay kaşığı bal koyup burnumu tıkayıp bir seferde içiyodum ama içerken yanıyodum valla gene başlıcam baksana herkes okadar faydasını görmişki bende yazarım artık en son kilomu ve burdan takip edince daha da hırs yapar insan heralde bakalım işe yarıcakmı pazartesi başlıcam yaptım gene kaypaklığı :eek:klava:ama haftasonu yazlıkta yapamam dönüşte mutlaka başlamam lazım

Kizlar aynen tahmin ettigim gibi kilom 59,7 cok sevincliyim , cok az kaldi istedigim kiloya, istegim 58 olmakti ve toplam 10 kilo vermisim basladim basliyali (70 ile baslamistim yarismadan yaklasik 1 ay öncesiydi sanirim)bugunlerde yediklerime dikkat etmedigimden dolayi form cayi iciyodum sanirim onun sayesinde kilo almadan siyrildim bu 3 haftadan

kızlar bende 57.5 olmuşum nasıl oldu bilmiyorum plateside bıraktığım halde.
ama sanırım rahatsızlığım dolayısıyla dr.un verdiği diyet sayesinde oldu diyorum ben
çünkü beyaz ekmek yemiyorum hep kepekli ve sıvı ağırlıklı besleniyorum
bol bol zeytinyağlı yeşil salata yiyorum
özellikle makarna pilav börek çörek yok
ama bisküvimide yiyorum az olsada çikolatamıda bol bol da süt içiyorum
ve bunları yaptığımda hiçte aç hissetmiyorum kendimi
benimde hedefime 3.5 kilo kaldı yaşasınnnn.

ya offffffffff.balon gibiyim hala.çevremde herkes de ağız birliği yapmışcasına sinirimi bozuyo. ''aa sevgi valla tanıyamadık ne olmuşsun'' kendimi berbat hissediyorum.

ya offffffffff.balon gibiyim hala.çevremde herkes de ağız birliği yapmışcasına sinirimi bozuyo. ''aa sevgi valla tanıyamadık ne olmuşsun'' kendimi berbat hissediyorum.

merhaba canım adaşız o insanlara sinir oluyorum kendini b,lmez patavatsızlar
benim çevrewmdede çok var :kızgın:

evet hayatım ya hergün tartılıyorum..bazen üzülüyorum oynamadı diye bazen seviniyorum verdim diye...dayanamıyorum sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum....yaa gün içinde yürüyüş..plates v.s yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum yeşil cay...lahana suyu v.s
hepsini yapınca haliyle bakıyorum kesin veririm gibi...ama artık haftada bir tartılmaya karar verdim..tabi dayanabilirsem :)))

canım bizide haberdar et...bakalım insallah verirsin..ama sen her halinle cok güzelsin face de baktımda...maşllah sana...bende elma krom düşünüyorum ama emziriyorum ya kararsızım...
Yaa birde yeşil cay ve maydonoz sütü azaltıyormus dogrumu acaba...
öpüyorum canım seni ve erdemi..iyi bakın kendinize...

tesekkur ederım tatlım bugun ılacı içeli 3.gun ve hiç bu kadar tok oldugumu hatırlamıyorum..gucten dusmeyeyım dıye lutfen yıyorum acayıp su ıcırıyor boylece tuvalleten cıkamıyorum sıvıyla beraber yagda atıyormusuz suanda 3.gun 500 gr gıttı..ama emzırenler kesınlıkle kullanmamalı sakın denemesınler cocugun metebolızması,yag olayı alak bulak olur ben emzırmıyorum..

Asiye aynen ben de senin gibi bi hevesle bişilere başlıyorum ew bisürü yeşil çay mate çayı falan dolu ama gel gelelim içen yok üşengecin tekiyim ya her fazla yemekten sonra bidaha yok diom ama irade sıfırrr ballı sirke bi aralar bende içtim bıraktım ben 1 bardak ılık sutya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve bir çay kaşığı bal koyup burnumu tıkayıp bir seferde içiyodum ama içerken yanıyodum valla gene başlıcam baksana herkes okadar faydasını görmişki bende yazarım artık en son kilomu ve burdan takip edince daha da hırs yapar insan heralde bakalım işe yarıcakmı pazartesi başlıcam yaptım gene kaypaklığı :eek:klava:ama haftasonu yazlıkta yapamam dönüşte mutlaka başlamam lazım

aynen canım ya bende yazlığa gidiyorum biraz sonra pazartesi bende yapmaya başlıycam

X