- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende sut olayı bıttı sayılır sagdıgımda 10 cc bıle yok bu yuzde n zayıflayabılmek ıÇın meksıka bıberı dıye bı tablet aldım bugun ılk ıctım acayıp tok tutuyor...ama yan etkısı olasındanda korkuyorum korkmama ragmen İÇmeye dvm edıcem bır musterım ıcmıŞ cok memnun kalmıŞ
yarı yaşınız kutlu olsun selincim:içelim:
evet hayatım ya hergün tartılıyorum..bazen üzülüyorum oynamadı diye bazen seviniyorum verdim diye...dayanamıyorum sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum....yaa gün içinde yürüyüş..plates v.s yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum yeşil cay...lahana suyu v.semel hergün tartılma tabi morelini niye bozuyorsun
haftada bir tartıl
canım bizide haberdar et...bakalım insallah verirsin..ama sen her halinle cok güzelsin face de baktımda...maşllah sana...bende elma krom düşünüyorum ama emziriyorum ya kararsızım...kızlar bende sut olayı bıttı sayılır sagdıgımda 10 cc bıle yok bu yuzde n zayıflayabılmek ıçın meksıka bıberı dıye bı tablet aldım bugun ılk ıctım acayıp tok tutuyor...ama yan etkısı olasındanda korkuyorum korkmama ragmen içmeye dvm edıcem bır musterım ıcmış cok memnun kalmış
Kızlar bu sabahta tartılmıstım onuda yazayım bidaha p.tesi tartılırım....sonucu yazarım
bu sabah 77,100 çıktım...
Bu arada her sabah elma sirkeside içiyorum...
ya offffffffff.balon gibiyim hala.çevremde herkes de ağız birliği yapmışcasına sinirimi bozuyo. ''aa sevgi valla tanıyamadık ne olmuşsun'' kendimi berbat hissediyorum.
evet hayatım ya hergün tartılıyorum..bazen üzülüyorum oynamadı diye bazen seviniyorum verdim diye...dayanamıyorum sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum....yaa gün içinde yürüyüş..plates v.s yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum yeşil cay...lahana suyu v.s
hepsini yapınca haliyle bakıyorum kesin veririm gibi...ama artık haftada bir tartılmaya karar verdim..tabi dayanabilirsem :)))
canım bizide haberdar et...bakalım insallah verirsin..ama sen her halinle cok güzelsin face de baktımda...maşllah sana...bende elma krom düşünüyorum ama emziriyorum ya kararsızım...
Yaa birde yeşil cay ve maydonoz sütü azaltıyormus dogrumu acaba...
öpüyorum canım seni ve erdemi..iyi bakın kendinize...
Asiye aynen ben de senin gibi bi hevesle bişilere başlıyorum ew bisürü yeşil çay mate çayı falan dolu ama gel gelelim içen yok üşengecin tekiyim ya her fazla yemekten sonra bidaha yok diom ama irade sıfırrr ballı sirke bi aralar bende içtim bıraktım ben 1 bardak ılık sutya 1 yemek kaşığı elma sirkesi ve bir çay kaşığı bal koyup burnumu tıkayıp bir seferde içiyodum ama içerken yanıyodum valla gene başlıcam baksana herkes okadar faydasını görmişki bende yazarım artık en son kilomu ve burdan takip edince daha da hırs yapar insan heralde bakalım işe yarıcakmı pazartesi başlıcam yaptım gene kaypaklığı klava:ama haftasonu yazlıkta yapamam dönüşte mutlaka başlamam lazım