Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme şekerim bende 70 le hamile kaldım şimdi 88 kiloyum 6 ay oldu daha veremedim ama ben hamileyken aldım çok iştahlıydım hiçde bulantım olmamıştı .
bende aynı dertten yakınıyorum veremiyorum gelecek ay diyetisyene gitmeyi düşünüyorum inşallah veririz
yaaa kızlar kesinlikle scak suyu tavsiye ederim arkadaşım 8 ayda hiç diyet yapadan 22 kilo vermiş iştahıda kesiyomuş çok kaynar değil ağzı yakmayacak şekilde için günde 7 bardak falan.normal suyuda çok tüketin bende yapyorum ve 5 kilo verdim :lepi:
sabah aç karnına mı yoksa gün içinde mi 7 bardak su içilecek canım.genelde sabahları içilir ya hep öyle duyarız onu b en beceremiyorum
duru_24-------------85.100-----------78,4---------77,100 bitiş kilom---------8 kilo verildi..
2-pregant-----------------87---------------- ben kaybettim
3-huzur84----------------58.300----------52,3----
4-asİye1985------------ 83----------------78 bitiş kilosu...................5 kilo verdi
5-selİn25------------------65----------------60------59,5 bitiş kilosu-----------5,5 kilo verildi..
6-s.ozozel----------------62,800---------
7-demircol----------------60-----------------
kilo verenleri tebrik ediyorum. ben bişey demek istemiyorum. son kilomu yazmaya utanıyorum topiği açan kişi olarak...