ya kızlar bana da bir çare bulun çok şişkoyum

ben de 94üm arkadaşlar diyete başlayalı 12 kilom gitti okul açılana kadar 90 hatta 88 falan olsam bir çok kıyafetimin içine girebilirim

üzülme şekerim bende 70 le hamile kaldım şimdi 88 kiloyum 6 ay oldu daha veremedim ama ben hamileyken aldım çok iştahlıydım hiçde bulantım olmamıştı .
bende aynı dertten yakınıyorum veremiyorum gelecek ay diyetisyene gitmeyi düşünüyorum inşallah veririz :KK70:

üzülme şekerim bende 70 le hamile kaldım şimdi 88 kiloyum 6 ay oldu daha veremedim ama ben hamileyken aldım çok iştahlıydım hiçde bulantım olmamıştı .
bende aynı dertten yakınıyorum veremiyorum gelecek ay diyetisyene gitmeyi düşünüyorum inşallah veririz :KK70:

inş canım hepimiz veririz

saol asiyecim, sanirim sende baya vermistin yanlis hatir´lamiyosam, sanada masallah yani

yaaa kızlar kesinlikle scak suyu tavsiye ederim arkadaşım 8 ayda hiç diyet yapadan 22 kilo vermiş iştahıda kesiyomuş çok kaynar değil ağzı yakmayacak şekilde için günde 7 bardak falan.normal suyuda çok tüketin bende yapyorum ve 5 kilo verdim :lepi:

yaaa kızlar kesinlikle scak suyu tavsiye ederim arkadaşım 8 ayda hiç diyet yapadan 22 kilo vermiş iştahıda kesiyomuş çok kaynar değil ağzı yakmayacak şekilde için günde 7 bardak falan.normal suyuda çok tüketin bende yapyorum ve 5 kilo verdim :lepi:

sabah aç karnına mı yoksa gün içinde mi 7 bardak su içilecek canım.genelde sabahları içilir ya hep öyle duyarız onu b en beceremiyorum

slm bende 57.5 a dustum...içtigim zayıflama hapı acayıp iştahımı kestı ve cok su içirtiyor..gunde 2.5 lt su içiyorumdur heralde ee okadar su içincede mıdede yemek yemeye yer kalmıyor hatta yemek bıle gormek ıstemıyorum...hedefım 55 ılacı bıraz daha ıcıcem su sorunu oruclu olunca benı zorlar bı yerdede ıyı oldu ramazan oncesı nefsımı terbıye etmış oldum sımdı daha rahat ıftarı beklerım cunku ogle yemegı yemek bıle ıcımden gelmıyor..

Selıncıgım 57 ıle hamıle kalmıstım..hatta 59 da olabılır cunku cok kısa zamanda kılo almıstım...ama benım ıdeal kılom 55 hatta 53 -54 hamıle kalmamda kılolu oldu..80 kılo ıle doguma gıttım hastaneden eve geldıgımde yaklasık 8 kılo gıttı ..63 kıloya kadar hıc bıse yapmadan 2 -3 ay ıcınde ındım..ama ondan sonra tık yok buda benı korkuttu ıŞtahımda yerındeydı 1 ay plates yaptım o benı sıkılastırdı..yaklasık 2 hafta oncede dıete basladım aksamları yemek yemıyorum hatta oglenlerıde dayanamassam 1 corba ıcıyorum ılk dun aksam bozdum makarnaya dayanamam yedım...hedefım 55 sımdılık bakalım ınebılecek mıyım

duru_24-------------85.100-----------78,4---------77,100 bitiş kilom---------8 kilo verildi..
2-pregant-----------------87---------------- ben kaybettim
3-huzur84----------------58.300----------52,3----
4-asİye1985------------ 83----------------78 bitiş kilosu...................5 kilo verdi
5-selİn25------------------65----------------60------59,5 bitiş kilosu-----------5,5 kilo verildi..
6-s.ozozel----------------62,800---------
7-demircol----------------60-----------------

kilo verenleri tebrik ediyorum. ben bişey demek istemiyorum. son kilomu yazmaya utanıyorum topiği açan kişi olarak...

masallah ibsacim az kalmis seninde
Benim yeni kilom 59 artik bucuk yok :KK70:zemuszemus, geriye vermem gereken 1 kilom kaldi artik:emir_bebek:

Yuppiiii şuan 75,300 yavaş yavas gidiyor bakalım...şuanki hedefim 68-70
daha sonrada 63-65 orada kalmak istiyorum...

süpersiniz kizlar bende 53 kiloya indim suan bi degisiklik yok

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar kilolar ne durumda canlarim benim, artik haber verin arada canim:KK66:
bende kendimi tartim yazicam

canancim aslinda sen böyle cok guzelsin cok ta fazla verme bence 46 cok az olmazmi canim?
benim kilo halen ayni 59, ay SIKIldim artik, su son 1 kiloyuda versem gerisi okadar önemli degil zaten ama dikkat ettigim halde takildi biliyorum bir yerden sonra hizla gidecek ama yinede istekaydirigubbakcemile2

tana hamile kalmadan önce 48 kiloydum aslinda kendimi öyle begeniyordum tuan da 10 aylik bebisken 46 kiloydum yaa istedigim hersey mükemmel oluyordu

48 olsamda yeter aslinda yaa yeterki iniyim az daha

X