ya kızlar bana da bir çare bulun çok şişkoyum

selincim cnm kiyafetlerimizin oldugu bölüme koyuyorum 2 fotograf cok zayif durmuyordu aslinda
mini etekli olan fotografta 47 kiloydum digerinde sortlu fotografta ise 46 kilo falandim

tana hamile kalmadan önce 48 kiloydum aslinda kendimi öyle begeniyordum tuan da 10 aylik bebisken 46 kiloydum yaa istedigim hersey mükemmel oluyordu

48 olsamda yeter aslinda yaa yeterki iniyim az daha

zayiflarsin canim merak etme, zaten simdiye kadar baya kilo verdin sanirim

kızlar bişi sorucam aranızda şu elma krom denilen 30 apple tabletden kullanan varmı işe yarıyormu gerçekten acaba? bugün arayıp sordum emziren annelerde kullanabilir hiç sakıncası yok dedi.varmı aranızda kullanan kızlar?

bende merak ediyorum canım işe yarayacağını bilsem hemen alırım.bu sitede diyet bölümü varya orayı incele istersen hangi ilac içtilerse yorum yapıyorlar orada bende arada bakıyorum.

Kizlar bence hic bir madde almadan zayiflayin , bu benim fikrim tabi ama bence kendiniz zayiflarsaniz bu daha kalici olur ve ne kadar da emzirenler icebilir veya hic bir zarari yoktur deselerde bence her turlu alinan tabletin vucuda bir yan etkisi vardir

ya selincim bir türlü kendi çabalarımla zayıfılyamıyorum.hayır yani öyle aşırı iştahım yemem de yok.naapıcağımı şaşırdım valla yaa..offff çok sinir oluyorum bu duruma.şişkoluk çok kötü bişeymiş.

akvaryum hayatim bencede zayiflama ilaclarina güvenme saglikli degil
gecen gün bi yazi okumustum onu bulabilirsem alinti yapip koyarim buraya ... aman hayatim sagligimizi sokakta bulmuyoruz ins. bulabilirim yaziyi Şeniz

ya selincim bir türlü kendi çabalarımla zayıfılyamıyorum.hayır yani öyle aşırı iştahım yemem de yok.naapıcağımı şaşırdım valla yaa..offff çok sinir oluyorum bu duruma.şişkoluk çok kötü bişeymiş.

Canim anliyorum seni ayni durum bende de vardi,esim sen hic bisey yemiyosun ki diyordu ve aslinda hakliydi cunki ters yiyodum, yagli yiyodum, cikolata yiyodum, duzenli yemiyodum mesela, bazen sabah ögle yemegini atlayip sadece aksam ve geceleri biseyler atistiriyodum ve hemen hemen hic hareket yapmiyodum, mesela simdi en azindan 1-2 saatlik gunluk yuruyuslerimi yapiyorum, duzenli ve az miktarda yiyorum(zaten duzenli yiyince nerdeysze hic acikmiyosun), aksam en gec 7 den sonra yemek yememeye gayret ediyorum ve eger o saatten sonra cok acikirsam en fazla bir iki meyva yiyorum , yemek aralarinda en fazla 4 saat olmali fazla zaman gecerse kan sekeri dusebilir ve ozaman yemeklere saldiririz hemde yemegin tadini almadan , doydugumuzu anlamadan,tabagimin yarisina yemek yarisini salatayla dolduruyorum ve ekmek canim istemedikce yemiyorum ki yesemde kepekli ekmek yiyorum 1-2 dilim, eger yemek zamanima daha varsa ve ben cok acsam o arada ya bir kahve aliyorum(istahi baya kesiyo) yada 1 veya 2 meyva yiyiveriyorum.
Aslinda hareket sart cunki bu 1 haftadir nerdeyse hic yuruyus yapamadim yagmurluydu buralar, o yuzden sanirim hic kilo veremedim.Ayrica canim arada yani 1-2 haftada bir istedigin bir tatliyi veya yemegi cok abartmadan yiyebilirsin sonra ardindan tekrar dikkat egtmeye calis, yani bunu rejim olarak degil hayat tarzini degistirerek yap, rejim yaptiginda tekrar normale döndugunde hemen o kilolar yine geliyo hemde fazlasiyla(kendim yasadim biliyorum) ama bu sekil daha kalici oluyo yoksa 3 aydir bu sekil devam edemezdim heralde, ve bundan böylede busekil devam edecek cunki kilolu gunlerime geri dönmeyi hic istemiyorum:eek:lmaz:

selincim sana gercekten katiliyorum
bende hamilelikte baslayip losalik dönemimden 2 ay sonraya kadar asiri cikolata tüketiyordum simdi beslenmem düzenli ..asil ac kaldigim zaman daaha az kilo verebiliyorum

ben inaniyorumm cnm sende bunlara gerek bile duymadan kilo verebilirsin

önemli olan cabuk kilo vermek degil yavas yavas ama saglikli ver kilolarini ::::::::::::

Canim anliyorum seni ayni durum bende de vardi,esim sen hic bisey yemiyosun ki diyordu ve aslinda hakliydi cunki ters yiyodum, yagli yiyodum, cikolata yiyodum, duzenli yemiyodum mesela, bazen sabah ögle yemegini atlayip sadece aksam ve geceleri biseyler atistiriyodum ve hemen hemen hic hareket yapmiyodum, mesela simdi en azindan 1-2 saatlik gunluk yuruyuslerimi yapiyorum, duzenli ve az miktarda yiyorum(zaten duzenli yiyince nerdeysze hic acikmiyosun), aksam en gec 7 den sonra yemek yememeye gayret ediyorum ve eger o saatten sonra cok acikirsam en fazla bir iki meyva yiyorum , yemek aralarinda en fazla 4 saat olmali fazla zaman gecerse kan sekeri dusebilir ve ozaman yemeklere saldiririz hemde yemegin tadini almadan , doydugumuzu anlamadan,tabagimin yarisina yemek yarisini salatayla dolduruyorum ve ekmek canim istemedikce yemiyorum ki yesemde kepekli ekmek yiyorum 1-2 dilim, eger yemek zamanima daha varsa ve ben cok acsam o arada ya bir kahve aliyorum(istahi baya kesiyo) yada 1 veya 2 meyva yiyiveriyorum.
Aslinda hareket sart cunki bu 1 haftadir nerdeyse hic yuruyus yapamadim yagmurluydu buralar, o yuzden sanirim hic kilo veremedim.Ayrica canim arada yani 1-2 haftada bir istedigin bir tatliyi veya yemegi cok abartmadan yiyebilirsin sonra ardindan tekrar dikkat egtmeye calis, yani bunu rejim olarak degil hayat tarzini degistirerek yap, rejim yaptiginda tekrar normale döndugunde hemen o kilolar yine geliyo hemde fazlasiyla(kendim yasadim biliyorum) ama bu sekil daha kalici oluyo yoksa 3 aydir bu sekil devam edemezdim heralde, ve bundan böylede busekil devam edecek cunki kilolu gunlerime geri dönmeyi hic istemiyorum:eek:lmaz:

darısı benimde başıma biraz zor ama inşallah bende verebilirim.tamı tamına 9 kilo fazlam var.offf allahım nasıl gidicek bu kilolar??

canım çok çok teşekkür ederim canancım.dikkate alıcam ama apple 30 un müşteri danışmanını arayıp sordum emziren aneler güvenle kullanabilir diyordu.şaşırdık kaldım vallahi.bunalımdayım inan canan şu kilolar yüzünden.

akvaryum cum ben tami tamina 11 kilo verdim hemde arada sirada yagli balli kacamaklar da yaparak yani, bu halde verdim okadar kilo hemde 2,5 ayda, simdi ise fazla hareket etmiyorum birde dikkat ettigim kadar arada kacamaklarimda siklasti o yuzden hala 59 kiloda sayiyorum ama kendimi kasmiyorum oda gider, cok ta can sikmamak lazim yani, bence sende basarirsin sadece bunu rejim olarak degil hayat tarzini degistirmek olarak dusun canim

HAYATIM okadar kilo gider hic takma kafana bak ben 25 kilo aldim ideal kiloma simdi 1 kilo kaldi
3 kilo daha versem eski kiloma kavuscaam sandim hic veremicem bu kilolari bide sinir bozan insanlar ikincide hep kaliyor kilolar diyenlermi ... bu kilolar kalir bende senin gibiydim diyenlermi....

verebilirsin sende cnm o kisiler tabiki ilaci satmak icin iyi dicekler sonucta para var ...
sakin diyet yapiyorum deme ozaman hic kilo veremiyoruz nedense .. yani ne billim bende öyle ben beslenmemi degistirdim ac birakmadim kendimi hic dikkat ettim

eminimki sende vericeksi cnm

buarada ben hayla 53 de duruyorum buaralar pek dikkat etmedim yaklasik 1 aydir

canancim ayni durum bende de var , hem uzun zamandir tam dikkat etmedigim gibi ustune ne kilo aldim nede verdim, kilo almadigima sukur ediyorum ama vermedigim icinde kendime kiziyorum cunki nerdeyse 1 aydan fazladir yerimde sayiyorum , az dikkat etsem özellikle gece gece kim ne yerse bende tadina bayiveriyorum tabi sonra da gerisi geliyo zaten, sonra diyorum ki kendime nede olsa eskisinden daha hareketliyim ve gunluk 1 saati gecen yuruyusler yapiyorum, yapmadigim gun kendimi kötu hissediyorum öylelikle sanirim hic kilo almadim, ama söz veriyorum en azindan kalan su 1 kiloyuda 1 hafta icinde vereyimde kurtulayim

evet selincim bende ayniyim aksamlari hafif seyler yiyorum ne kilo aliyorum ne veriyorum aslinda sevinmeliyiz genelde zayifladiktan sonra cok kolay kilo aliniyor demmekki biz iyi beslenmisiz de kilo almiyoruz hayatim :)) benim migdem rahatsiz biraz oyüzden simdi salata yapicam yanina yogurt öyle yicem

saol hayatim ogün migdem agriyordu bisey yesem cikarticak gibi oluyordum

ben ayniyim hayla bir aydan fazla dikkat etmemistim kendime simdi gene basliyorum ... türkiyeye gitmeyi düsünüyorum ozamana kadar versem bi 5 kilo daha süper olurdu

X