Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tana hamile kalmadan önce 48 kiloydum aslinda kendimi öyle begeniyordum tuan da 10 aylik bebisken 46 kiloydum yaa istedigim hersey mükemmel oluyordu
48 olsamda yeter aslinda yaa yeterki iniyim az daha
ya selincim bir türlü kendi çabalarımla zayıfılyamıyorum.hayır yani öyle aşırı iştahım yemem de yok.naapıcağımı şaşırdım valla yaa..offff çok sinir oluyorum bu duruma.şişkoluk çok kötü bişeymiş.
Canim anliyorum seni ayni durum bende de vardi,esim sen hic bisey yemiyosun ki diyordu ve aslinda hakliydi cunki ters yiyodum, yagli yiyodum, cikolata yiyodum, duzenli yemiyodum mesela, bazen sabah ögle yemegini atlayip sadece aksam ve geceleri biseyler atistiriyodum ve hemen hemen hic hareket yapmiyodum, mesela simdi en azindan 1-2 saatlik gunluk yuruyuslerimi yapiyorum, duzenli ve az miktarda yiyorum(zaten duzenli yiyince nerdeysze hic acikmiyosun), aksam en gec 7 den sonra yemek yememeye gayret ediyorum ve eger o saatten sonra cok acikirsam en fazla bir iki meyva yiyorum , yemek aralarinda en fazla 4 saat olmali fazla zaman gecerse kan sekeri dusebilir ve ozaman yemeklere saldiririz hemde yemegin tadini almadan , doydugumuzu anlamadan,tabagimin yarisina yemek yarisini salatayla dolduruyorum ve ekmek canim istemedikce yemiyorum ki yesemde kepekli ekmek yiyorum 1-2 dilim, eger yemek zamanima daha varsa ve ben cok acsam o arada ya bir kahve aliyorum(istahi baya kesiyo) yada 1 veya 2 meyva yiyiveriyorum.
Aslinda hareket sart cunki bu 1 haftadir nerdeyse hic yuruyus yapamadim yagmurluydu buralar, o yuzden sanirim hic kilo veremedim.Ayrica canim arada yani 1-2 haftada bir istedigin bir tatliyi veya yemegi cok abartmadan yiyebilirsin sonra ardindan tekrar dikkat egtmeye calis, yani bunu rejim olarak degil hayat tarzini degistirerek yap, rejim yaptiginda tekrar normale döndugunde hemen o kilolar yine geliyo hemde fazlasiyla(kendim yasadim biliyorum) ama bu sekil daha kalici oluyo yoksa 3 aydir bu sekil devam edemezdim heralde, ve bundan böylede busekil devam edecek cunki kilolu gunlerime geri dönmeyi hic istemiyorumlmaz:
akvaryum hayatim koyuyorum linki lütfen dikkate al ve oku hayatim
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/303593-dikkate-alin-lutfen.html