ya kızlar bana da bir çare bulun çok şişkoyum

yuppiiii kızlar 78 kilo olmusum bu sabah tartıldım.....oleyyyyyy kaldı 10 kilommmmm :))))
yani 85,600 le basladım suan 78 kiloyum........

ben hala 60 im ama 2 kilom kaldi zaten hedefime
Ayrica tebrikler durucumopuyorumnanaktan

1-_duru_24-------------85.100-----------78,4
2-pregant-----------------87----------------?
3-huzur84----------------58.300----------52,3
4-asİye1985------------ 83----------------?
5-selİn25------------------65----------------60
6-s.ozozel----------------62,800----------?
7-demircol----------------60-----------------?

haftaya c.tesi son...herkes bu hafta c.tesi yazsın bakalım kiloları...haftaya bitiyor yarısmamız.....çok hırslandım....

canım ben 3 gün önce tartılmıştım annemlerde bende tartı yok :kedi: 78 tim adetliydim o zaman şimdi kaç kiloyum bilmiyorum.hamile kaldığım kiloyu yakaladım hedefim 70 kızlar.

canım sabah ebru şallıyla plates......aksam 1 saat tempolu yürüyüs....öğlen 1 bardak lahana suyu....sabah ac karnına 1 bardak limonlu elma sirkeli su.........ve tatlı ekmek makarna pilav hamur işi abur cubur şeker yok....sebze meyve ağırlıklı...bu kadar canım.....yarım saat önce geldim yürüyüşten.....dusumu aldım...sıkılastırıcı kremimi sürdüm....yeni oturdum...vee şuanda o kremin cildimi yakısını hissederek oturuyorum....:KK43:((
sıırı budur...herhafta muhakkak gidiyor kilolar....
vede sürekli eski o şık kıyafetlerime giyebilme arzusuuuu..........hırslandırıyor beni....

Son düzenleme:
slm kizlar bende nisan annesiiyim bebegimi emziriyorum 97 kiloyla doguma gittim eve 85 kiloyla geldim.sonra bi arar yine 90 oldum. dedim bu böyle omiycak kendime bir program yapttim hergün tartildim ne yedigimi kücük bir deftere yazdim ayrica bol bol emzirme cayi icttim.85.600le basladim simdi 83 üm bern ikihaftadir yapiyorum umarim saglili bi sekilde kilo veirrim canima tak etti lebislerime sigmak istiyorum depresyona girdim kilolarim yüzünden insallah istedigim kiloya ulsarim hedefim suan 70 ama daha fazlasinida vermek istiyorumhayirlisiyla su kiloalri bi verseydim cok güzel moral olucak banacok uzattim kusura bakmayin bye:teytey::teytey:

canım sabah ebru şallıyla plates......aksam 1 saat tempolu yürüyüs....öğlen 1 bardak lahana suyu....sabah ac karnına 1 bardak limonlu elma sirkeli su.........ve tatlı ekmek makarna pilav hamur işi abur cubur şeker yok....sebze meyve ağırlıklı...bu kadar canım.....yarım saat önce geldim yürüyüşten.....dusumu aldım...sıkılastırıcı kremimi sürdüm....yeni oturdum...vee şuanda o kremin cildimi yakısını hissederek oturuyorum....:KK43:((
sıırı budur...herhafta muhakkak gidiyor kilolar....
vede sürekli eski o şık kıyafetlerime giyebilme arzusuuuu..........hırslandırıyor beni....

canım banada yürüyüş çok kilo verdiriyor ama çocuğu bırakacak kimsem yok .tabi boğazıda tutucaksın yoksa ye iç sonrada yürü bir faydası olmuyor.şu sıkılaştırıcı kremin adını alabilir miyim:kedi:

canım banada yürüyüş çok kilo verdiriyor ama çocuğu bırakacak kimsem yok .tabi boğazıda tutucaksın yoksa ye iç sonrada yürü bir faydası olmuyor.şu sıkılaştırıcı kremin adını alabilir miyim:kedi:

bnede aranıza geldim kızlar
sabahtan beri ekmek yemedim
yediklerime dikkat edicem bundan sonra tosunluktan kurtulucam
ama tartılamadım evde yok çünki alıcam ama aldıktan sonra başlangıç
kilomu yazarım sabahta ufak egzersizler yaptım her sabah yapıcam
kısmetse yürüyüş bende düşünüyorum ama nasıl yapıcam çocukla gitsek
olurmuki ya bebek arabaısına koyup ama ozamanda tempolu yürünmez
neyse bakıcam onunda çaresine vericem bu kiloları inat ettim
şimdi tavuğumu haşlamaya gidiyorum akşam yemeğim :))
yanlıs su işi ni yapamıyorum ya içemiyorum su deliricem

77,8 çıktım kızlar....ayyy allahım ya 1 aya kadar 70 olmam lazım....
acaba elma krom nasıl kullanan varmı...

77,8 çıktım kızlar....ayyy allahım ya 1 aya kadar 70 olmam lazım....
acaba elma krom nasıl kullanan varmı...

Bence sen yavas zayiflamaya calis hayatim cunki cabuk verilen kilolar cabuk ta alinir bunu unutma, o yuzden yavas ama sonsuza kadar ver bencea.s

Bence sen yavas zayiflamaya calis hayatim cunki cabuk verilen kilolar cabuk ta alinir bunu unutma, o yuzden yavas ama sonsuza kadar ver bencea.s

evet haklısın hayatım...şuan öyle yapıyorum ara öğünlü besleniyorum zaten öğün atlamıyorum sanırım emzirdiğimden ve yürüyüş spor yaptıgımdan cabuk gidiyor...
ama agustos sonuna kadar 7 kilo vermem gerek..insallah verebilirim....
ya bugün makarna yaptım zeytinyaglı.....sana yag yada aycicekyagı koymadım sadece zeytinyaglı biraz kekik içine tatlandırsın...1 tabak yedim bişey olurmu yaaaa....ama yanında tek yogurt yedim...baska bişey yemedim...

halen 77,8 deyimm ya hatta bazen 78 oluyor yaaa...niye değişiyorki off yaaa...hergün tartılıyorum...böyle olmuyo veremediğimi görünce moralmen cöküyorum...en iyisi haftada 1 kere tartılmak...

sabah tartıldım 77.5 olmusum
insallah sabah tekrar 78 olmam..
artık tartıya cıkmaya korkar oldum....
offf ya 60 lara bi inebilsem.....
zaten 65-68 arası bana yakısan 65 asagısı çok zayıf oluyorum...

Valla bende ister istemez halen yiyorum , ama geriye dönmeme sadece 2 gun kaldi, insallah zorluk cekmem

X