ya kızlar bana da bir çare bulun çok şişkoyum

ne zaman gitmeyi dusunuyosun canim
ben Allah izin verirse 3-4 gun sonra tr deyim insallah 2 haftalik tatil yapicaz esim oglusum ve arkadaslarimizla, insallah iyi gecer, ben biraz korkarimda ucaktan :KK43:

ne zaman gitmeyi dusunuyosun canim
ben Allah izin verirse 3-4 gun sonra tr deyim insallah 2 haftalik tatil yapicaz esim oglusum ve arkadaslarimizla, insallah iyi gecer, ben biraz korkarimda ucaktan :KK43:

cok sevindim cnm ben tuan ve bebisi alip gelecek ay sonunda gitmeyi düsünüyoruz ucak biletlerini almadi biz daha .. kesin bi tarih cok oyüzden

bende cok korkarim ucaktan ya sorma nasil yapicam bilmiyorum :sinifsinif:
sana hayirli yolculuklar hayatim stressli olur simdi bikac gün senin icin .. iyi tatillerr cnm :1hug:

saol canim , bende daha biletleri alamadim , bizim arkadaslar bir turlu tam bir tarih kararlastirmadiklari icin olmadi yani, ama en gec bu ayin sonu gidecez , ucak yolculugundan korkmasam zaten heralde surekli yolculuk yapardim ben ama o yuzden ancak 2 seneye bir zar zor gidiyorum tr ye , ama bu defa tam bir tatil olacak Allah imin izni ile, Bodrum veya Antalya dusunuyoz , hayirlisi artik
ve sanada simdiden iyi tatiller canim

en sonunda 58 i gördum, 58,9 gördum tartida:kedi: ama yinede 58 i gördum ya cok mutluyumzemuszemus

Ay hep ben yaziyorum ama ne yapim bugunde 58,5 geldim, cok az kaldi cok sadece yarim kilooooooooo:emir_bebek:

Slm kızlar ben 55.6 yım ...hedefımı 53-54 yapmaya karar verdım okadar kılo vermeme ragmen hala gobusum var oturunca lÖp.. Yazlıktan donunce tekrar platese baslıycam muhtesem spor kılo vermessen bıle acayıp fıt yapıyor ınsanı

ahhh ahhh bende bende. tam hedefime 2 kilom kaldı aslında ama iyiyim bence böyle
yalnıııııııııııııııııııııııııııııııızzz benimde göbek başa bela ayaktayken çok yok ama oturunca inanamıyorum kendime :kedi:
bende plates yapıyordum o zamanlar en azından böyle bıngıl bıngıl diiil sıkıydı bi bıraktım pir bıraktım
ya sadece bölgesel ya acaba şu aletlerdenmi alsak neydi adı abrocket mi ne?

:nazar:kaydirigubbakcemile5arkadaslar merhaba,16 subatta dogum yaptım 66 kılo ile hamıle kaldım 91 kılo ıle doguma gırdım.suan bebegım 6.5 aylık olmak uzere ve ben 57 kıloyum.zayıflamak ıcın abur cuburu kestım en onemlısı bol bol su ıctım ılk zamanlar gunde en az 3.5-4 lıtre su cıcıyordum hatta 5 lıtreyı de buluyordu.su cok onemlı sonra bebegıme sut yapacak gıdaları aldım ozellıkle gaz yapan seylerden uzak durdum beyaz ve kırmızı et vede yesıllık, sebze ve protein agırlıklıbeslendım.tabı bunların yanında da bol bol hareket vardı evımın ısını kendım gordum bebegımle kendım ılgılendım sureklı hareketlıydım.suan bebegımın saglıgıda nazar degmesın masallah cok ıyı 9600 gramd 6 aylıkken boyumuzda 72 cm.bnlar benım tavsıyelerım paylasmak ıstedım hepınızın allah yardımcısı olsun..kaydirigubbakcemile5

selincim bizde almadik biletleri daha ins. gidebilcez ben tam havaalanina 5 dk uzaklikta oturuyorum bundan bir yil önce asiri korkardim ucaklardan tam evimizin üstünden inis yapiyorlar cünki yani sanki elii cikartsan tutabilcekmissin gibi okadar yakin.. cok sükür atlattim onu ins. ucakla uyma obisinide yeneriz

bende hala ayniyim 53 den bi inemedim asagii

denizcim mekik cek cm cok ise yariyor bende tek basima SIKILIYORUM illa basimda yanimda biri olucak beraber yapicaz yoksa 5 dk yapip birakiyorum

simdiye kadar 2 defa göbegi acik bayd giydim disarda cok belli olmuyor ama yanlarda iki üc catlak rahatsiz etti beni...

X