• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Kaybolan Umutlarımız :(

yemek yemedim daha bi çorba ısıtıyım gelim hemen bekleyin :56::56:
kocam bugn iş yemeğinde yada beni kandırdı arkadaşlarıyla mangalda bilemyorum şu an gelnce anlıycam :25::25:

ana o mangal yiyecek:47:sen corba icecen:53:oldumu simdi ah su erkekler:35::35::35:

hayalot kiz sen bugün niye hizimiza yetisemiyon alalaa :10::10::10:ses ver özledim....:52::52::52::52:

ne dedi sana söyle bakim:47:
amasyadan işyaptığımız fabrikanın müdürleri gelcek dedi ama yalanı hissediyorum arkadaşları bu ara hep gezmede sadece o eksik gruplarından arkadaşı geldi mangalı aldı bizden kocam arıyo diyoki bu saatten sonra gidip napcaklarsa diyo kendisi mangal için ölür bu arada

sinirden yeni aldığım köşe takımıma çorba döktüm hemde yayla çorbası temzliyim arada sen yaz :47:

amasyadan işyaptığımız fabrikanın müdürleri gelcek dedi ama yalanı hissediyorum arkadaşları bu ara hep gezmede sadece o eksik gruplarından arkadaşı geldi mangalı aldı bizden kocam arıyo diyoki bu saatten sonra gidip napcaklarsa diyo kendisi mangal için ölür bu arada

anladim:53:kesin dedigin gibi:47:yalanci nolacak:20:seni anlamaz saniyo kendi aklinca:51:

erkek değillermi hepsi aynı canım:50: benimkide yapıyo arasıra aynısını ama getiriyo banada:56:hele bi getirmesin :27::27:

sinirden yeni aldığım köşe takımıma çorba döktüm hemde yayla çorbası temzliyim arada sen yaz :47:

aaa hemde yayla corbasi:53::52::52::52:yaylalar gibi serilmistir heryere simdi o corba..:53:temizle bari....is cikti bide alala:51:

anladim:53:kesin dedigin gibi:47:yalanci nolacak:20:seni anlamaz saniyo kendi aklinca:51:
daha öncede yaptı yakaladım bakalım bu kez napıcak:47::47:
erkek değillermi hepsi aynı canım:50: benimkide yapıyo arasıra aynısını ama getiriyo banada:56:hele bi getirmesin :27::27:
ya getirmesin istemem soğuyunca sevmem ben zaten sıcakken yersem yerim :1::1:
arkadaşları ipsiz sapsız insanlar laf arasında dudyum bikaçda ne olduğu belirsiz kızlarda varmış derdim o :47::47:

valla bende hiç beğenmedim :50::50:nazarmı değdi acep bana:52::52:vınn kullanıyorum canım bu seferde şifresiz olan modem açtı eltim ona geçeyim derken bağlantı kesildi:14:

yav nedir bugün bu eltinden cektigin senin:53: nicin bebisinin gelmedigini anladim:52::52:kadin sürekli sende allalala :30:calisma günlerini bile kacirirsin:17::17::17:

daha öncede yaptı yakaladım bakalım bu kez napıcak:47::47:

ya getirmesin istemem soğuyunca sevmem ben zaten sıcakken yersem yerim :1::1:
arkadaşları ipsiz sapsız insanlar laf arasında dudyum bikaçda ne olduğu belirsiz kızlarda varmış derdim o :47::47:

bak şimdi tepem attı ha:47::47:ne işi var o adamcazın orda:50::50:canım adres ver basalım hemen:10::10::10:

Back