ayrilma yok ortak isim altinda toplanacagiz...
hamileyken rahim genişlediği için adet sancısı gibi ara ara ağrı olurmeraba iyi akşamlar ben bişe soracaktım sizlere , kasık ağrısı hamilelikle ilgili bi belirti olabiirmi adet geciktiyse ?
hamileyken rahim genişlediği için adet sancısı gibi ara ara ağrı olur
izdiham olur diyosun yaniolur canım seve seveyanlız site sahibiyle önceden konuşalımda sonra topikler yıkılır falan onlarda tedbirli olsun canım
tutturamadım benm de pıhtılaşmam var sen korunuyomusun bebekler ne kadarlıktı yaş kaç kaç yıllık evlisin :26::26:
kız 7 gün geçti test yapmadınmı bu ağrı 2. aya kadar olur hatta daha uzun süre olurcanım 7 gün gecikti benim bu süre zarfında olur mu ?
kız 7 gün geçti test yapmadınmı bu ağrı 2. aya kadar olur hatta daha uzun süre olur
geçmiş olsun bidaha yaşamazsın inş aynı şeyleri benmde iğne 0,4le başladı olmadı 0,6 kullandım yine olmadı inş 0,8 yapmaz cok canımı yakıyo ya acısı yüzünden hamile kalmaya korkuyorum9 .yildayiz.yok su an korunmuyorum en son düsügümü 2 ay önse 5 haftalikken yaptim.ilk bebek ve ikincisini 8 haftalikken kaybettim.en acisida 3. oldu 15 haftalikken oglumu kaybettim.sonuncusuda dedigim gibi 5 haftalikken keseyi bile göremeden kaybettim,su an bütün testlerim tekrar yapiliyor,heparin kullaniyordum dozu yetersiz geldi dozu biraz daha artilacak....
olur canım seve seveyanlız site sahibiyle önceden konuşalımda sonra topikler yıkılır falan onlarda tedbirli olsun canım
adet gecikmen hep oluyomu bu ilk mi :26::26::26:hadi yaa , fırsat olmadı ya calıştıgım için çok yogunum ama ağrıo yani baya acaba hamilemiyim kii
9 .yildayiz.yok su an korunmuyorum en son düsügümü 2 ay önse 5 haftalikken yaptim.ilk bebek ve ikincisini 8 haftalikken kaybettim.en acisida 3. oldu 15 haftalikken oglumu kaybettim.sonuncusuda dedigim gibi 5 haftalikken keseyi bile göremeden kaybettim,su an bütün testlerim tekrar yapiliyor,heparin kullaniyordum dozu yetersiz geldi dozu biraz daha artilacak....
adet gecikmen hep oluyomu bu ilk mi :26::26::26:
geçmiş olsun bidaha yaşamazsın inş aynı şeyleri benmde iğne 0,4le başladı olmadı 0,6 kullandım yine olmadı inş 0,8 yapmaz cok canımı yakıyo ya acısı yüzünden hamile kalmaya korkuyorum
adet gecikmen hep oluyomu bu ilk mi :26::26::26:
amin cnm ben aslında iğne fazla geldi diye şüpheleniyorum ama bakalım hayırlısı artıkamin .insaallah hic birimiz yasamayalim.zaten bizde bi de igne dozu önemli .fazlada gelse kaybediyoruz azda gelse kaybediyoruz...
hamile olabilirsin kızlar topiğin ilk hamilesi burda galibaolmustu ama bu kadar uzun değildi 1 veya 2 gün ,28 inde olmam gerekiodu işte olmadı
şimdiden izdiham yaşanıyo açılış olay olcak galibakizlar burasida cazibemize dayanamadi yine giremiyorum yav
amin cnm ben aslında iğne fazla geldi diye şüpheleniyorum ama bakalım hayırlısı artık
hamile olabilirsin kızlar topiğin ilk hamilesi burda galiba[/QU
çok sasırdım suan hiç beklemiodum ama kesin bi test yapmam lazım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?