Ya Kaybolan Umutlarımız :(

iyi olurda ama umut81 cim görse demezmi cikin burdan topigimi deliler basmis diye

valla aynen öle sekerimmm ..
sayfa 10 dan sonra ki yazıları görmeyin, okumayın, ha benden de bilmeyin.. bu yasakhayalin tabiriyle, bu deliler basmıslar topikciğimi

valla aynen öle sekerimmm ..
sayfa 10 dan sonra ki yazıları görmeyin, okumayın, ha benden de bilmeyin.. bu yasakhayalin tabiriyle, bu deliler basmıslar topikciğimi

doru söylüyon.sayfa 10 dan sonrasi gereksiz...

bi sakiz patlatim bunun üüzerine....

kiz nedir sizden cektigim alla allasiz de demedinizmi bi tirlatanlar topigi kuralimda orada bulusalim diyesimdi birakin bu akilli ayaklarina yatmayin....delürtmeyün beni..

umudum tüm topiklerini tespit edip basacam oralari....

konuyuda dagitacam iste...bastiniz cünkü delü damarima

kiz nedir sizden cektigim alla allasiz de demedinizmi bi tirlatanlar topigi kuralimda orada bulusalim diyesimdi birakin bu akilli ayaklarina yatmayin....delürtmeyün beni..

amanınnnnnnn yasakhayalimm gelmisssssss

bu arada,. sen yokkene arastırma yaptımm.. forum ayarlarım yüzünden alttaki smileyleri göremiyormuşum.. onu buldum düzelttimm.. istersen bütün smileyleri tıklarım buraya sana bak ooohhh ohhh yandaannn , buldummm

anam bu kiz iyice ögrenmis smileleri....nasil anlatmisim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…