How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ya Kaybolan Umutlarımız :(

:38::38::38::38: eskıden gıttıgım topıgı cok sevıodum ama ordakılerde bı satasma olduu cnm cok sıkılmıstııı :5::5::5: neyse artık gectıııııı :5::5: nasılsın cnmm

hangi topik söyle basalim...:10::10::10::10:biz delülerle ugrasamazlar:27::27::27::27::27:

kiz umudum hsg diye banami diyodun.ben dün loori ye dedigini sanmistim.....:52::52::52::52:

yav bi an önce ben su algilama ayarlarimi tamira götürmeliyim:27::27::27::27:...kiz bu yabanci ellerde iyice türkceyi unuttacam yav ben......:14::14::14:

hangi topik söyle basalim...:10::10::10::10:biz delülerle ugrasamazlar:27::27::27::27::27:

aman bosver cnm bırılerıne yalakalık yapmak ıcın bırılerını harcıyolarrr degmezz bos yere uzulmusum :5::5: artık burda mesut bahtıyarımm basmaya gerek yokk oyle bı demogojı yapıolarkı senı bıle suclu cıkarırlarr :26::26::26:

kiz umudum hsg diye banami diyodun.ben dün loori ye dedigini sanmistim.....:52::52::52::52:

yav bi an önce ben su algilama ayarlarimi tamira götürmeliyim:27::27::27::27:...kiz bu yabanci ellerde iyice türkceyi unuttacam yav ben......:14::14::14:

aahhhh ahh basıma aklar düstü ben şu kıza bi laf anlatamadım .. tutmayın beni delircem :62::62::66::52:

ayendecim sende bize takil zaten bi iki tapigimiz var biz delüler mutlu mesut yasiyoz.....:8::8::9::9::9::9::52:

benım gıbı aranızda ıkı ay ust uste kımyasal gebelık yasayan varmıııı :26::26::26:

umudum sende biraz daha acik konus allaalla ...bi sapka bi hsg kafam karisti iyice:52::52::52::52::52::52:

kız .. hayalotum nerdesin bisi sordum .. bulamıyom simdik sen :26:

demin adet biseysi dedin.. neydi o :26:

benim miyomum var.. hepbigün öncesine kaymaya basladı adetim .. en son dr gittiğimde bunu öğrenmistim.. smdi bu günlere tekrar gitmek istiom 5-6ay üstüne gel felan demisti .. :17:

benım gıbı aranızda ıkı ay ust uste kımyasal gebelık yasayan varmıııı :26::26::26:

canim benim ben bundan iki ay önce biseylar yasadim ama kimyasalmiydi bilemiyecegim.doktorum yerlesme sorunu olmus düsmüs dedi..:53:

kız .. hayalotum nerdesin bisi sordum .. bulamıyom simdik sen :26:

demin adet biseysi dedin.. neydi o :26:

benim miyomum var.. hepbigün öncesine kaymaya basladı adetim .. en son dr gittiğimde bunu öğrenmistim.. smdi bu günlere tekrar gitmek istiom 5-6ay üstüne gel felan demisti .. :17:

cnm sogan suyuu ıctınmıı hıcc mıyomlarııı erıtıomuss resmennn

ayendecim ic bence cok kisiye faydasi oldugunu duydum....bide sunu söylüm sogan kürünüde yap bence .ben 3 hamisligimdede yaptim.hemen hamile kaldim.ama faydasimi oldu tesadüfmüydü onu bilemeyecem.......:16::16::16::16:

canim benim ben bundan iki ay önce biseylar yasadim ama kimyasalmiydi bilemiyecegim.doktorum yerlesme sorunu olmus düsmüs dedi..:53:

cnm benım adetım normalde hıc gununu sasırmazzz adetım gecıo test yapıom pozıtıf cıkıo sonraa kanamam baslıooo :26: gecen aydaa kanda cıktı hamıleydm sonra kanamam basladı degerım dustuuu bıdee bu cıktııı her ayy bolemı olacakkk hay allaaam yaa :1::1:

ayendecim ozaman benimkide kimyasalmis aynisi oldu .test yaptim pozitif cikti sonra 5 gün falan sonra siddetli kanama oldu bebek neyim yoktu.....:50:

umudum bak fiziksel degilmis kimyasalmis:52::52::52:

Back