- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
eskıden gıttıgım topıgı cok sevıodum ama ordakılerde bı satasma olduu cnm cok sıkılmıstııı neyse artık gectıııııı nasılsın cnmm
hangi topik söyle basalim...biz delülerle ugrasamazlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskıden gıttıgım topıgı cok sevıodum ama ordakılerde bı satasma olduu cnm cok sıkılmıstııı neyse artık gectıııııı nasılsın cnmm
hangi topik söyle basalim...biz delülerle ugrasamazlar
kiz umudum hsg diye banami diyodun.ben dün loori ye dedigini sanmistim.....
yav bi an önce ben su algilama ayarlarimi tamira götürmeliyim...kiz bu yabanci ellerde iyice türkceyi unuttacam yav ben......
ayendecim sende bize takil zaten bi iki tapigimiz var biz delüler mutlu mesut yasiyoz.....
benım gıbı aranızda ıkı ay ust uste kımyasal gebelık yasayan varmıııı :26::26::26:
umudum sende biraz daha acik konus allaalla ...bi sapka bi hsg kafam karisti iyice
kız .. hayalotum nerdesin bisi sordum .. bulamıyom simdik sen :26:
demin adet biseysi dedin.. neydi o :26:
benim miyomum var.. hepbigün öncesine kaymaya basladı adetim .. en son dr gittiğimde bunu öğrenmistim.. smdi bu günlere tekrar gitmek istiom 5-6ay üstüne gel felan demisti ..
canim benim ben bundan iki ay önce biseylar yasadim ama kimyasalmiydi bilemiyecegim.doktorum yerlesme sorunu olmus düsmüs dedi..
cnm sogan suyuu ıctınmıı hıcc mıyomlarııı erıtıomuss resmennn
canim benim ben bundan iki ay önce biseylar yasadim ama kimyasalmiydi bilemiyecegim.doktorum yerlesme sorunu olmus düsmüs dedi..
yasağım senin ki kimyasal değildir fizikseldir hah haha ha
umudum karistirdin hayalot burda yokki-...