- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
rabbim yavrularini sana bagislasin.bizlerede nasip eder insaallah
inşallah canım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim yavrularini sana bagislasin.bizlerede nasip eder insaallah
cnm 4kere düşük yaptım 4kaybım 4 emeleğim demek o..evt canım ınslllboll sabırlı gunlerle ınsll
bu arada lınkındekı 4 melegın annesı ne demekk?
ne demek ''allah annelige layık olanlara evlat verirmiş ' bunu öyle zor zamanda söyleyen insan olmamaz şimdi baksın şanslı olanlardansın bi kız bi erkek evladın olacak allahın iznyle inşyazını okuyunca yazmak istedim anlatmak bahsetmek umut olmak istedim ,
çünkü o umutsuz yolları bende teptim geride bıraktım.
belki en acımasız günlerimi.
8 sene önce evlendim ,evlendikten 1 ay sonra kendi kendi hamile kalamayacagımı ögrendim ...
çok zor anlardı ...
eşine anlatmak ayrı bir dert...
çevreye anlatmak ayrı dert...
her kırmızıda dünyam yıkılırdı....
umutsuzluk da neydiki yoktu öle bişey çünkü artık bitip tükenmiştim giymek ,yemek ,gezmek istemiyodum eşimi bile görmek istemedim hiççç.........
ve etrafdaki çevredeki kişlirin lafları ,bir en yakın dedigim kişi bana ''allah annelige layık olanlara evlat verirmiş ''dedi.yıkılmışdım
benim desdege ihtiyacım varken bana ne laf söylüyolardı...
herkeze herşeye gögüs germiştim .........
şimdi anlatırken çok basit belki ...
okurken aman bu dertmi belki oluyo ama ozamanki psikoloji düzeltmek işte okadar dışardan bakıldıgı kadar kolay ve basit deyidi.
zorlu süreç en yüksek dozajda iğneler,en yüksek kullanılan ilaçlar la başlamıştı...
rahim filimleri (2sefer),aşılama 9 sefer ,2 de tüp bebek sıgdırdım küçük hayatıma .....
birgün 2 sene sonra bitip tükendigim bir vakitte kızım geldi......
artık güneş bir başka bakıyodu bana hergün umutmu tekrar dolmuştu kararan kalbime
5 yaşına gelince kardeş istedik bu en güzel güneşime
tabi aynı cümleler bundada geçerliydi
zor hamile kalırsın ..
bunda tüp bebek denedik 2 sefer
ilkim tutudu düşük oldu ikincim tutundu canım oglum gelicek 3 ay sonra inşallah
kısa bir şekilde duygunu duygularımı paylaşmak istedim sana ve herkeze umut olmak için
rabbim nasip edecektir inşallah ama zamanını bekliyodur
sabır ile dua eksik olmasın hayatınızda
veee
dualarım hep sizlerle .............
ndn tedaviyi reddediyo acabaöncede hep kendimi kadırdım umudum var die
ama bugun son umudumuda hayallaerimide gömdüm gitti
eşimi tam bir yıl uğraşım sonunda tedavi etmeye ikan etmiştim
ama dün gece onuda reddetti
doğal yollarla gebe kalmam şansım yok
ama eşimden de hiç destek yok doktora gitnek ilaç almak sorununu çözmek gibi bir derdi yok
bende bıraktım
artık anne olamayacağım fikrini dün gece beynime soktu sevgili eşim
şimdi ne kadar dayanırım ama
bu evliliği devam ettirirsem herşeyi topraga gömerek olacak bu
ndn tedaviyi reddediyo acaba
başkalarının ccuğunu görünce bi heves gelmiyomu ona benm kocam özellikle bebek gördükten sonra daha duygusal oluyo
anne olamıycaksın diye bişeyde yok elbet bi zamanı vardır hepimiz o zamanı bekliyoruz sadece sabır lazım
bana kalırsa gercekten cocuk istemiyoaman onun herşeyden etkilenmesi anlık
kendi rahatı varken neden uğraşsın bitti bu olay
şu içimdeki hayalkırıklığını hiç ama hiç tarıf edemem
cnm kocam meğer bi melekmiş gercekten iş yemeğindeymiş amasyadan tek bi müdür gelmiş oda arkadaşı o yüzden kafede yemişler yemeği adamıda bi arkadaşına devretmş heme gelmiş eve bana muskamı yaptın eve gelmeden duramıyorum diyo adam amasyadan elma getirmş kanıt:1 üstü mis gibi parfüm kokuyodu kanıt:2 aradığımda yanındaki sesler kafeden gelen seslerdi kanıt:3
adam paranoyak yaptı beni psikolojimi bozdu dedektif oldum valla
rabbim gönül muradınızı versin inşallah benim yavrularım gibi süpriz yapsınlar annelerine
rabbim dualarınızı kabul etsin....
öncede hep kendimi kadırdım umudum var die
ama bugun son umudumuda hayallaerimide gömdüm gitti
eşimi tam bir yıl uğraşım sonunda tedavi etmeye ikan etmiştim
ama dün gece onuda reddetti
doğal yollarla gebe kalmam şansım yok
ama eşimden de hiç destek yok doktora gitnek ilaç almak sorununu çözmek gibi bir derdi yok
bende bıraktım
artık anne olamayacağım fikrini dün gece beynime soktu sevgili eşim
şimdi ne kadar dayanırım ama
bu evliliği devam ettirirsem herşeyi topraga gömerek olacak bu
cnm kocam meğer bi melekmiş gercekten iş yemeğindeymiş amasyadan tek bi müdür gelmiş oda arkadaşı o yüzden kafede yemişler yemeği adamıda bi arkadaşına devretmş heme gelmiş eve bana muskamı yaptın eve gelmeden duramıyorum diyo adam amasyadan elma getirmş kanıt:1 üstü mis gibi parfüm kokuyodu kanıt:2 aradığımda yanındaki sesler kafeden gelen seslerdi kanıt:3
adam paranoyak yaptı beni psikolojimi bozdu dedektif oldum valla
kız sen varya daha çoruma kadar geiyordumkocacımı bırakıpiyi bari sevindim canım yasakhayal çok çabuk gaza geldik yaa
ama napıyım daha önce yalan söylemeseydi aklıma gelmycektine melekmiymiskiz dün bizide gaza getirdin alalalasenin yüzünden nerdeyse hayalotla ta coruma gelecektiksimdi bide diyosun kocam melekmisben ne diyim simdi sanaaslinda kocan icin degilde senin icin coruma gelmek lazimmissu smilelerin yaptigini yapmak lazim sanabizi mesgul etme bunda sonragerci inanmam sana artikbide utanmadan amasya elmasi getirdi diyosunya hamileysek caniniz ister diye düsünen yokkiz adami rahat birak artik nedir senden cektigibundan sonra kocanin yanindayiz.
kızım coruma gelesiniz varmış sizinde canınız gezme cekmişkız sen varya daha çoruma kadar geiyordumkocacımı bırakıpiyi bari sevindim canım yasakhayal çok çabuk gaza geldik yaa
günaydın dün görüşemedik gezmedeydim alışveriş yaptım para harcadım kendime geldm biraz cok güzel ciciler aldımgünadın kızlar
günaydın dün görüşemedik gezmedeydim alışveriş yaptım para harcadım kendime geldm biraz cok güzel ciciler aldım
ama napıyım daha önce yalan söylemeseydi aklıma gelmycekti
kızım coruma gelesiniz varmış sizinde canınız gezme cekmiş
alalala bak bide bizi suclu cikariyo,kiz neye canimiz ta oraya gelmek istesin senin icin gelecektik
Burdada yakaladim sizi benden kurtulus yok sanirsam
bırakmam göz hapsinde o halaana bide gezmeye cikmis..kiz birak alisverisi hemen inanma birakma dedektifliligi
mersi şekerleralalala bak bide bizi suclu cikariyo,kiz neye canimiz ta oraya gelmek istesin senin icin gelecektik