• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Kaybolan Umutlarımız :(

evt canım ınslllboll sabırlı gunlerle ınsll

bu arada lınkındekı 4 melegın annesı ne demekk?
cnm 4kere düşük yaptım 4kaybım 4 emeleğim demek o..
yazını okuyunca yazmak istedim anlatmak bahsetmek umut olmak istedim ,
çünkü o umutsuz yolları bende teptim geride bıraktım.
belki en acımasız günlerimi.
8 sene önce evlendim ,evlendikten 1 ay sonra kendi kendi hamile kalamayacagımı ögrendim ...
çok zor anlardı ...
eşine anlatmak ayrı bir dert...
çevreye anlatmak ayrı dert...
her kırmızıda dünyam yıkılırdı....
umutsuzluk da neydiki yoktu öle bişey çünkü artık bitip tükenmiştim giymek ,yemek ,gezmek istemiyodum eşimi bile görmek istemedim hiççç.........
ve etrafdaki çevredeki kişlirin lafları ,bir en yakın dedigim kişi bana ''allah annelige layık olanlara evlat verirmiş ''dedi.yıkılmışdım
benim desdege ihtiyacım varken bana ne laf söylüyolardı...
herkeze herşeye gögüs germiştim .........
şimdi anlatırken çok basit belki ...
okurken aman bu dertmi belki oluyo ama ozamanki psikoloji düzeltmek işte okadar dışardan bakıldıgı kadar kolay ve basit deyidi.
zorlu süreç en yüksek dozajda iğneler,en yüksek kullanılan ilaçlar la başlamıştı...
rahim filimleri (2sefer),aşılama 9 sefer ,2 de tüp bebek sıgdırdım küçük hayatıma .....
birgün 2 sene sonra bitip tükendigim bir vakitte kızım geldi......
artık güneş bir başka bakıyodu bana hergün umutmu tekrar dolmuştu kararan kalbime
5 yaşına gelince kardeş istedik bu en güzel güneşime
tabi aynı cümleler bundada geçerliydi
zor hamile kalırsın ..
bunda tüp bebek denedik 2 sefer
ilkim tutudu düşük oldu ikincim tutundu canım oglum gelicek 3 ay sonra inşallah
kısa bir şekilde duygunu duygularımı paylaşmak istedim sana ve herkeze umut olmak için
rabbim nasip edecektir inşallah ama zamanını bekliyodur
sabır ile dua eksik olmasın hayatınızda
veee
dualarım hep sizlerle .............
ne demek ''allah annelige layık olanlara evlat verirmiş ' bunu öyle zor zamanda söyleyen insan olmamaz şimdi baksın şanslı olanlardansın bi kız bi erkek evladın olacak allahın iznyle inş

cnm kocam meğer bi melekmiş gercekten iş yemeğindeymiş amasyadan tek bi müdür gelmiş oda arkadaşı o yüzden kafede yemişler yemeği adamıda bi arkadaşına devretmş heme gelmiş eve bana muskamı yaptın eve gelmeden duramıyorum diyo :1::1: adam amasyadan elma getirmş kanıt:1 üstü mis gibi parfüm kokuyodu kanıt:2 aradığımda yanındaki sesler kafeden gelen seslerdi kanıt:3
adam paranoyak yaptı beni psikolojimi bozdu dedektif oldum valla:9::9::9:

öncede hep kendimi kadırdım umudum var die
ama bugun son umudumuda hayallaerimide gömdüm gitti
eşimi tam bir yıl uğraşım sonunda tedavi etmeye ikan etmiştim
ama dün gece onuda reddetti
doğal yollarla gebe kalmam şansım yok
ama eşimden de hiç destek yok doktora gitnek ilaç almak sorununu çözmek gibi bir derdi yok
bende bıraktım
artık anne olamayacağım fikrini dün gece beynime soktu sevgili eşim
şimdi ne kadar dayanırım ama
bu evliliği devam ettirirsem herşeyi topraga gömerek olacak bu

ama eşimden de hiç destek yok doktora gitnek ilaç almak sorununu çözmek gibi bir derdi yok
bende bıraktım
ndn tedaviyi reddediyo acaba
başkalarının ccuğunu görünce bi heves gelmiyomu ona benm kocam özellikle bebek gördükten sonra daha duygusal oluyo
anne olamıycaksın diye bişeyde yok elbet bi zamanı vardır hepimiz o zamanı bekliyoruz sadece sabır lazım

ndn tedaviyi reddediyo acaba
başkalarının ccuğunu görünce bi heves gelmiyomu ona benm kocam özellikle bebek gördükten sonra daha duygusal oluyo
anne olamıycaksın diye bişeyde yok elbet bi zamanı vardır hepimiz o zamanı bekliyoruz sadece sabır lazım

aman onun herşeyden etkilenmesi anlık
kendi rahatı varken neden uğraşsın bitti bu olay
şu içimdeki hayalkırıklığını hiç ama hiç tarıf edemem

aman onun herşeyden etkilenmesi anlık
kendi rahatı varken neden uğraşsın bitti bu olay
şu içimdeki hayalkırıklığını hiç ama hiç tarıf edemem
bana kalırsa gercekten cocuk istemiyo
benm sorunum sadece düşük yapmaktı tek denemede hamile kalabiliyorum ama doktor yinede eşinede bakalım dedi hiç sorgulamadan ndn acaba bile demeden geldi spermi verdi genetiği de halletmiştik çoktan zaten
yani zor allahım içine bi heves verir inş da doktora gidr eşin ne diyim

cnm kocam meğer bi melekmiş gercekten iş yemeğindeymiş amasyadan tek bi müdür gelmiş oda arkadaşı o yüzden kafede yemişler yemeği adamıda bi arkadaşına devretmş heme gelmiş eve bana muskamı yaptın eve gelmeden duramıyorum diyo :1::1: adam amasyadan elma getirmş kanıt:1 üstü mis gibi parfüm kokuyodu kanıt:2 aradığımda yanındaki sesler kafeden gelen seslerdi kanıt:3

ne melekmiymis:27::27::27:kiz dün bizide gaza getirdin alalala:52:senin yüzünden nerdeyse hayalotla ta coruma gelecektik:10::10::10:simdi bide diyosun kocam melekmis:52::52::9::9:ben ne diyim simdi sana:4::4::4::4:aslinda kocan icin degilde senin icin coruma gelmek lazimmis:4::4::4:su smilelerin yaptigini yapmak lazim sana:4::4::4::4:bizi mesgul etme bunda sonra:35::35::33::33::33:gerci inanmam sana artik:52::27:bide utanmadan amasya elmasi getirdi diyosun:41:ya hamileysek caniniz ister diye düsünen yok:22:kiz adami rahat birak artik :51:nedir senden cektigi:52:bundan sonra kocanin yanindayiz.

Son düzenleme:
rabbim gönül muradınızı versin inşallah benim yavrularım gibi süpriz yapsınlar annelerine :emir_bebek:
rabbim dualarınızı kabul etsin....:nazar::emir_bebek:

hmm dusundum dusundum ne demek dıe o hıc gelmedı aklıma:44::44: ınsl5.kucagında olur canım benımm pırtılasamıvar sende

bende bıraktım

rabbim görüyodur bitanem çektiğin acıları,sıkıntıları..ama eşin çok yanlış yapıyo.:20:böyle bir sorunla karşılaşmadım oyüzden konuşmak kolay gelir insana derdi çeken bilir.ama destek olmak istedim sadece.üzme takma desemde insan takar biliyorum.ama rabbine sığın seni bu sıkıntıdan birtek o kurtarır canım.eşinin fikrini değiştirmek için alttan al biraz zıt gitme nekadar çok istediğini belkide kafası almıyodur daha kendi okadar çok istemediği için:50:rabbim en yakın zamanda gönlündekini hayırlısıyla nasip eder arkadaşıma inşallah.ama bak doğal yoldan hamile kalamayan kaç tüp bebek yaptıran ve tutmayan ve sonra doğal yolla hamile kalan çevremizde bir sürü insan yokmu canım:34:belki buda bir işarettir reabbim tarafından.sadece dua edicez rabbime sığıncaz o canı verende o alanda hepimiz biliyoruz.:16:bizimde birgün olucak inşallah

kız sen varya :20:daha çoruma kadar geiyordum:10:kocacımı bırakıp:9::9:iyi bari sevindim canım :16:yasakhayal çok çabuk gaza geldik yaa:6::24:

ne melekmiymis:27::27::27:kiz dün bizide gaza getirdin alalala:52:senin yüzünden nerdeyse hayalotla ta coruma gelecektik:10::10::10:simdi bide diyosun kocam melekmis:52::52::9::9:ben ne diyim simdi sana:4::4::4::4:aslinda kocan icin degilde senin icin coruma gelmek lazimmis:4::4::4:su smilelerin yaptigini yapmak lazim sana:4::4::4::4:bizi mesgul etme bunda sonra:35::35::33::33::33:gerci inanmam sana artik:52::27:bide utanmadan amasya elmasi getirdi diyosun:41:ya hamileysek caniniz ister diye düsünen yok:22:kiz adami rahat birak artik :51:nedir senden cektigi:52:bundan sonra kocanin yanindayiz.
ama napıyım daha önce yalan söylemeseydi aklıma gelmycekti :8:
kız sen varya :20:daha çoruma kadar geiyordum:10:kocacımı bırakıp:9::9:iyi bari sevindim canım :16:yasakhayal çok çabuk gaza geldik yaa:6::24:
kızım coruma gelesiniz varmış sizinde canınız gezme cekmiş :45::45:

günaydın dün görüşemedik gezmedeydim alışveriş yaptım para harcadım kendime geldm biraz cok güzel ciciler aldım :21::21:

ana bide gezmeye cikmis..:52::52::52::52:kiz birak alisverisi hemen inanma birakma dedektifliligi:9::9::9::9:

ama napıyım daha önce yalan söylemeseydi aklıma gelmycekti :8:

kızım coruma gelesiniz varmış sizinde canınız gezme cekmiş :45::45:

alalala bak bide bizi suclu cikariyo,kiz neye canimiz ta oraya gelmek istesin senin icin gelecektik:10::10::10::10::27::1:

Back