yne yazdığımı anlamamışsın kadınkiz öldürecem seni alla alla tatil neyim yok.bak sonra korunuyom diyosun hamilede kalip gelme
tatilde hormonlar tavan neyim yapar....![]()

zaten tatilde cocuk yapacaz çaktınmı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yne yazdığımı anlamamışsın kadınkiz öldürecem seni alla alla tatil neyim yok.bak sonra korunuyom diyosun hamilede kalip gelme
tatilde hormonlar tavan neyim yapar....![]()
AYENDECIM gumusü bizden önce tanimislar malesef ki![]()
bikere kankamın adı ayen içeriğide cok güzel sana söylemem :97::97:
ikimiz birden ağır geldik kaldıramadılaronu ılk kesfeden benımmmkesıften sonraa topıkten dıslandıkkk
oysakı cok tatlıyıss
![]()
![]()
ikimiz birden ağır geldik kaldıramadılaronu ılk kesfeden benımmmkesıften sonraa topıkten dıslandıkkk
oysakı cok tatlıyıss
![]()
![]()
onu ılk kesfeden benımmmkesıften sonraa topıkten dıslandıkkk
oysakı cok tatlıyıss
![]()
![]()
oysakı cok tatlıyıss
![]()
![]()
olmaz kankam söyle derse olur :18:biz ne dedik allla allasöyle bakalim neymis
![]()
bak hele bak bak laflara bak delü karıpisman olmussundureminim yeni bi kita kesfetsen daha kolay olurdu....
![]()
ohaaaaaa 50 kere yazmışım laikimiz birden ağır geldik kaldıramadılar
oysaki bak ne tatlı ne ciciyiz![]()
pisman olmussundureminim yeni bi kita kesfetsen daha kolay olurdu....
![]()
ver kararını bakıyımakillilar kendinizi övmeyinbirakinda biz karar verelim alla alla
![]()
kanka bizle ilgili kararını versin karı sonra bakalım kankamıyız değilmiyizölümüne kankayızz sende bızdensınn
![]()
ver kararını bakıyım![]()
ver kararını bakıyım![]()
hayalot görmesin kıskanırayendem .gumusüm tabi bende sizdenim,bundan sonra kovulursak topiklerden beraber kovuluruz......
![]()
ayendem .gumusüm tabi bende sizdenim,bundan sonra kovulursak topiklerden beraber kovuluruz......
![]()
ahadaaa vallaaa aynısını ben yazıodummmver cabukk
![]()
verdim kararimi:18::18::18::18::18::18:
balsiniz,sekersiniz,recelsiniz,akillisiniz,hic delü degilsiniz,akil küplerim benim..........![]()
verdim kararimi:18::18::18::18::18::18:
balsiniz,sekersiniz,recelsiniz,akillisiniz,hic delü degilsiniz,akil küplerim benim..........![]()