yne yazdığımı anlamamışsın kadınkiz öldürecem seni alla alla tatil neyim yok.bak sonra korunuyom diyosun hamilede kalip gelme
tatilde hormonlar tavan neyim yapar....
zaten tatilde cocuk yapacaz çaktınmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yne yazdığımı anlamamışsın kadınkiz öldürecem seni alla alla tatil neyim yok.bak sonra korunuyom diyosun hamilede kalip gelme
tatilde hormonlar tavan neyim yapar....
AYENDECIM gumusü bizden önce tanimislar malesef ki
bikere kankamın adı ayen içeriğide cok güzel sana söylemem :97::97:
ikimiz birden ağır geldik kaldıramadılaronu ılk kesfeden benımmm kesıften sonraa topıkten dıslandıkkk oysakı cok tatlıyıss
ikimiz birden ağır geldik kaldıramadılaronu ılk kesfeden benımmm kesıften sonraa topıkten dıslandıkkk oysakı cok tatlıyıss
onu ılk kesfeden benımmm kesıften sonraa topıkten dıslandıkkk oysakı cok tatlıyıss
olmaz kankam söyle derse olur :18:biz ne dedik allla alla söyle bakalim neymis
bak hele bak bak laflara bak delü karıpisman olmussundur eminim yeni bi kita kesfetsen daha kolay olurdu....
ohaaaaaa 50 kere yazmışım laikimiz birden ağır geldik kaldıramadılar
oysaki bak ne tatlı ne ciciyiz
pisman olmussundur eminim yeni bi kita kesfetsen daha kolay olurdu....
ver kararını bakıyımakillilar kendinizi övmeyinbirakinda biz karar verelim alla alla
kanka bizle ilgili kararını versin karı sonra bakalım kankamıyız değilmiyizölümüne kankayızz sende bızdensınn
ver kararını bakıyım
ver kararını bakıyım
hayalot görmesin kıskanırayendem .gumusüm tabi bende sizdenim,bundan sonra kovulursak topiklerden beraber kovuluruz......
ayendem .gumusüm tabi bende sizdenim,bundan sonra kovulursak topiklerden beraber kovuluruz......
ahadaaa vallaaa aynısını ben yazıodummm ver cabukk
ayyy mersi şekerimverdim kararimi:18::18::18::18::18::18:
balsiniz,sekersiniz,recelsiniz,akillisiniz,hic delü degilsiniz,akil küplerim benim..........
verdim kararimi:18::18::18::18::18::18:
balsiniz,sekersiniz,recelsiniz,akillisiniz,hic delü degilsiniz,akil küplerim benim..........