cigneyecem iste banane bananeah disime yapisti iste
sana dondurma ısmarlıyayım tatlım:131:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cigneyecem iste banane bananeah disime yapisti iste
Zaman akıp gidiyor .. ömrümüz de tükeniyoorr, bizdeki artılarda eksilere dönüşüyor .. zaman geçtikçe insaAllah bu durum aleyhimize işlemez .. ben en çok bu duruma çarem olmazsa diye korkuyorum ..yılların verdiği tahribatla, hele sabrımız ? bizler her ne kadar çok istesekte, Rabbimiz izin vermeyince elden ne gelir ?
Her ay geçtikçe, kaybolan umutlarımızı, gelecek yeni aylarda nasıl sağlıcaz ??
Rabbim umutlarımızı söndürme, dert verip derman arattırma, evimizin huzuru için bizlere o çok istediğimiz mutlulugu sağlıkla, sıhatle erişebilmeyi nasip et .. Amin .. (
3 gündür sakızım yok evde kafayı yiycem resmencigneyecem iste banane bananeah disime yapisti iste
triplerin babasını yaparım bi ispatlıyım bi koklıyım üstünü ne kokuyo bide öpüşiyim bakıyım ağzı ne kokuyo ne içmiş
sana dondurma ısmarlıyayım tatlım:131:
bunada ben sesli güldüm iştehay allah ıyılığini versin emisesli güldüm valla eşim çok pis baktıya
3 gündür sakızım yok evde kafayı yiycem resmen
3 gündür sakızım yok evde kafayı yiycem resmen
isterim ama kakaolu olsun
ya bende demin çiğniyodumda kimbilir nereye yapıştırdım onu
allah sabır versin güç kuvvet versin bize ve bizden dört gözle bebek bekleyenlereumutlarımız hıc bıtmes cnm her yenı regl de yenı umudlarımız baslar ınsllrabbım sabrımızı artırsın ınslll
kiz bana diyodun sendemi cigniyodunnereye yapistirdiginida bilmiyo....
evt canım ınslllboll sabırlı gunlerle ınsllallah sabır versin güç kuvvet versin bize ve bizden dört gözle bebek bekleyenlere
Zaman akıp gidiyor .. ömrümüz de tükeniyoorr, bizdeki artılarda eksilere dönüşüyor .. zaman geçtikçe insaAllah bu durum aleyhimize işlemez .. ben en çok bu duruma çarem olmazsa diye korkuyorum ..yılların verdiği tahribatla, hele sabrımız ? bizler her ne kadar çok istesekte, Rabbimiz izin vermeyince elden ne gelir ?
Her ay geçtikçe, kaybolan umutlarımızı, gelecek yeni aylarda nasıl sağlıcaz ??
Rabbim umutlarımızı söndürme, dert verip derman arattırma, evimizin huzuru için bizlere o çok istediğimiz mutlulugu sağlıkla, sıhatle erişebilmeyi nasip et .. Amin .. (
yazını okuyunca yazmak istedim anlatmak bahsetmek umut olmak istedim ,
çünkü o umutsuz yolları bende teptim geride bıraktım.
belki en acımasız günlerimi.
8 sene önce evlendim ,evlendikten 1 ay sonra kendi kendi hamile kalamayacagımı ögrendim ...
çok zor anlardı ...
eşine anlatmak ayrı bir dert...
çevreye anlatmak ayrı dert...
her kırmızıda dünyam yıkılırdı....
umutsuzluk da neydiki yoktu öle bişey çünkü artık bitip tükenmiştim giymek ,yemek ,gezmek istemiyodum eşimi bile görmek istemedim hiççç.........
ve etrafdaki çevredeki kişlirin lafları ,bir en yakın dedigim kişi bana ''allah annelige layık olanlara evlat verirmiş ''dedi.yıkılmışdım
benim desdege ihtiyacım varken bana ne laf söylüyolardı...
herkeze herşeye gögüs germiştim .........
şimdi anlatırken çok basit belki ...
okurken aman bu dertmi belki oluyo ama ozamanki psikoloji düzeltmek işte okadar dışardan bakıldıgı kadar kolay ve basit deyidi.
zorlu süreç en yüksek dozajda iğneler,en yüksek kullanılan ilaçlar la başlamıştı...
rahim filimleri (2sefer),aşılama 9 sefer ,2 de tüp bebek sıgdırdım küçük hayatıma .....
birgün 2 sene sonra bitip tükendigim bir vakitte kızım geldi......
artık güneş bir başka bakıyodu bana hergün umutmu tekrar dolmuştu kararan kalbime
5 yaşına gelince kardeş istedik bu en güzel güneşime
tabi aynı cümleler bundada geçerliydi
zor hamile kalırsın ..
bunda tüp bebek denedik 2 sefer
ilkim tutudu düşük oldu ikincim tutundu canım oglum gelicek 3 ay sonra inşallah
kısa bir şekilde duygunu duygularımı paylaşmak istedim sana ve herkeze umut olmak için
rabbim nasip edecektir inşallah ama zamanını bekliyodur
sabır ile dua eksik olmasın hayatınızda
veee
dualarım hep sizlerle .............
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin evlatrına uzun ömür sağlıklı günler nasip etsin inşallahçok zor günler yaşamışsınız ama rabbim çok büyük mükafatıda büyük olmuş
yazını okuyunca yazmak istedim anlatmak bahsetmek umut olmak istedim ,
çünkü o umutsuz yolları bende teptim geride bıraktım.
belki en acımasız günlerimi.
8 sene önce evlendim ,evlendikten 1 ay sonra kendi kendi hamile kalamayacagımı ögrendim ...
çok zor anlardı ...
eşine anlatmak ayrı bir dert...
çevreye anlatmak ayrı dert...
her kırmızıda dünyam yıkılırdı....
umutsuzluk da neydiki yoktu öle bişey çünkü artık bitip tükenmiştim giymek ,yemek ,gezmek istemiyodum eşimi bile görmek istemedim hiççç.........
ve etrafdaki çevredeki kişlirin lafları ,bir en yakın dedigim kişi bana ''allah annelige layık olanlara evlat verirmiş ''dedi.yıkılmışdım
benim desdege ihtiyacım varken bana ne laf söylüyolardı...
herkeze herşeye gögüs germiştim .........
şimdi anlatırken çok basit belki ...
okurken aman bu dertmi belki oluyo ama ozamanki psikoloji düzeltmek işte okadar dışardan bakıldıgı kadar kolay ve basit deyidi.
zorlu süreç en yüksek dozajda iğneler,en yüksek kullanılan ilaçlar la başlamıştı...
rahim filimleri (2sefer),aşılama 9 sefer ,2 de tüp bebek sıgdırdım küçük hayatıma .....
birgün 2 sene sonra bitip tükendigim bir vakitte kızım geldi......
artık güneş bir başka bakıyodu bana hergün umutmu tekrar dolmuştu kararan kalbime
5 yaşına gelince kardeş istedik bu en güzel güneşime
tabi aynı cümleler bundada geçerliydi
zor hamile kalırsın ..
bunda tüp bebek denedik 2 sefer
ilkim tutudu düşük oldu ikincim tutundu canım oglum gelicek 3 ay sonra inşallah
kısa bir şekilde duygunu duygularımı paylaşmak istedim sana ve herkeze umut olmak için
rabbim nasip edecektir inşallah ama zamanını bekliyodur
sabır ile dua eksik olmasın hayatınızda
veee
dualarım hep sizlerle .............
guzel duaların ıcın sagol oglunudasaglıcakla kucagına alırsın ınslll 4 seneden sonra bende ble yasadıklarımı satırlara dokmek ıstıyor ve bebgımın dogacagı gunu saymak ıstıyorumm ınsll ya sabır
LA ILAHE ILLA ENTE SUBHANEKE INNI KUNTI MINEZ ZALIMIN....
rabbim gönül muradınızı versin inşallah benim yavrularım gibi süpriz yapsınlar annelerine
rabbim dualarınızı kabul etsin....