Ya istemiyorum diyorum adam anlamiyo

Birbirlerinden bağımsız bir şey yapamıyorlar demek ki canım... Her şeyi hep beraber yapmaya alışmışlar... hele ki emrivakiiiii... her şeyin bir uslubu vardır yani, pess

Bu ınsanlar neden saygısız kesınlıkle saygısızlıktan baska bırsey deıl cok sınırlenıyorum bunları duyunca ınsana bıseyı zorla yaptıramazsın yaptırsanda mutsuz edersın gıtme artk sende tamm bıttı de yanı resmen senın ıcın suan dua ettım hemen kıs gelsın dıe :)
Mutluyuz canım sımdı esımle 5 aylıkta hamıleyım ama nazımı ceker az once yazdım sana kusum konusmuyorum ama etrafımda donuyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birbirlerinden bağımsız bir şey yapamıyorlar demek ki canım... Her şeyi hep beraber yapmaya alışmışlar... hele ki emrivakiiiii... her şeyin bir uslubu vardır yani, pess

Yok normalde aramazlar sormazlar oda buna sınır olur bızımkı saf hemen herseylerıne kosturuyor yazık uzuluyorumda bı yandan sonuc noldu bende gıtmedım ama onlarda gıtmedı :) zafer benım

Evlendiğimden beri beni bu kadar iyi anlayan olmamıştı en azından buna sevineyim napayım
Tek kelime işte, onu da o kadar doğru tespit etmişsin ki, "saygısızlık".
Saygısızlık yaparak, karşılarındaki kişinin kendilerine olan saygısını da yitiriyorlar sülalecek...
Allah razı olsun duaların için, çok teşekkür ederim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin iki cihanda da Allah bağışlasın yavrunuzu canım.

Amin canım allah raZı olsun senden umarım en kısa zamanda hersey yoluna gırer kendını uzme

Yazlığa niye gidilir bulunduğun ortamdan uzaklaşmak için kafa dinlemek icin bulunduğun ortamıda yazlıga götüreceksen niye yazliga giyosun..gitme bencede eşinede oha yani bide anneme bizim gidecegimiz yeri tavsiye ettim diyo hayir sanki sürekli gördügün yetmiyo gibi bide yazlika dipdibe oturun,.bencede gitme arkadasim baska yere götürsün seni bunuda açıkca söyle

İmza

Ohh yaw icimi döktüm rahatladim benimle ayni problemi yasayan arkadaslarla konusmak güzeldi

İmza

Ohh yaw icimi döktüm rahatladim benimle ayni problemi yasayan arkadaslarla konusmak güzeldi

Canım ya asıl ben içimi dökmüş oldum senin konun sayesinde. Çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yuvalarına huzur mutluluk versin canım

Hah agzını opem yaa :)
Zaten bız gıdıcez mılletın evıne onların dıbındekı kıralık evı onermıs onlara yazlık mı begendırcez ben arkadasımla mı olcam manyak bu adamalr gıtmedım. Sımdıde gotureyım bırakayım senı hayatım dıo ıstemez hevesım kactı dedım

Annem ve babam bu ramazandan önce abime geldiler ramazan abimde bize 1 saatlik mesafede..annem 10 gün bizde kaldi ve bayramdada görüstük hatta gideli 3 gün oldu yani söylediğiniz ihtimal imkansiz

İmza

niye imkansız olsun canım
insan annesini 3 gün görmese özlemez mi
ben özlerim onun için her gün giderim anneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…