Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yakın oturuyorum kv.ye. Bende de benzer durumlar oluyor gidip gelmede. İnsanlar çok bencil. Rabbena hep bana!.. Başbaşa olmak, kafa dinlemek bunlar lugatlarında yok. Yaşam tarzları ters bizim gibi hanımlara. Oğulları da maşallah sanki dipdibe değillermiş gibi her saniye özler ana babasını! Biz ne yapalım peki, uzaktayız? (benim de ailem şehir dışında). O zaman hergün mızırdanalım özledik diye! Bu konuda ben de çok doluyum ya
Ya yanlış anlamayın ama ben bu haritadan silinmek istenen yeri çok merak ettim¿¿
Birde soyke düşünüyorum ki siz orda kv ile oldugunuz zorunluluktan gittiginiz icin boyle bir tutuma girmissinizdur belki. Ne bilim i yerde hicmi kafe yok esinizle zaman gecirebilceginiz falan.
bence olay kaynana kayınbaba meselesi değil olay kocanda o istiyo o istediği için seni zorluyo..bu durumdan memnun olan o..bu durumda kaynanana gel demekten başka bir şey düşmüyor..sen kocanı salla önce bi silkele kendine getir kaynananın sesi çıkmaz bence..
Evet esimdede büyük skıntı var konusuyorum surekli ama hep kavga dönuyo bakalim cuma gunu izne ayrilacak gitmeye calisacakmi bukadar kavgadan sonra..esimin ailesinde söyle bir sıkıntı var kücük bir örnek veriyim biz bayramda ordaydik esinin isyeri 9 gun izin verdi yani pazara kadar ordaydik cuma günü cocugu emzirmeye yan odaya gitttim kapi acik kayin peder esime diyoki haftayada gelecekmisiniz yillik izinde diyo esimde geliriz diyo beki ya sonraki hafta gelecekmisiniz diyo yemin ederim hic abartmiyorum esimde geliriz diyo hala düsunun ya zaten bir haftadir ordayız evimize daha dönmemisiz 2 gün sonra döncez 3 hafta sonrasini planini yapiyo e simde ben nasil çileden çıkmıyım bi söyleyin
Evet ya bu tutumlarından dolayı ailemin yanına gidip sırf inadımdan 3 hafta kaldım geldim normalde bekarkende 1 hafta gider gelirdim ama uzaklasmak istedim görmiyim diye düşün..uff napcaz böyle yaa
Canım Allah bize yardım etsin, ailelere ve eşlerimize de anlayış versin. En ufak gitmek istemiyorum desen hemen kötü oluyosun. Halbuki her dakika gitmek zorunda değiliz. Hiç özelimiz olmayacak mı? Bi defa kendi evimiz yuvamız var. Erkekler ve aileleri... Evlenince yeni bir aile olunduğunu anlamıyor. Ama ailelerde suç çünkü adamı onlar bu şekilde yetiştiriyor. Hele ki ben ailemin yanına gittiğimde orda da kabusum olan görümce rahat vermedi biliyor musun, orda da kurtulamadık! Kasten yapıyor ama kasten insanları üzenlere elbet bunun da bi hesabı sorulacak, ya bu dünyada ya ahirette! Bizi de kurban bayramında köye çağırıyorlar, orada kurban kesip ta buraya kadar taşıyacakmışız (otobüsle, arabamız yok). bu kadar düşüncesizliğe ve bencilliğe tahammül edemiyorum yaa... ne olacak bilmiyorum bu işin sonu :26:
Erkeğin aşırı aileci olması kadar iğrenç Birşey olamaz ya.kesinlikle rest çekin ve ciddi durun.sık muhabbet tez ayrılık getirir deyin.hoş anlamaz gibi ama yine de denemekte fayda var.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kendilerinden sogutuyorlar iste iyiyken kötü olucaz olacağı o..zaten iyice soğudum batmaya basladi bile herseyleri..
Sen napicaksin gidecekmisin kôye
Bilmiyorum canım, evlendiğimizde ilk bayramımızda köye gelin diye tutturdukları için eşimle ilk bayramımızı küs ve kavgalı geçirdik. O kadar çok ısrar ettiler ki. Eşim de etki altında kalmıştı. Daha iki aylık evliydik gidip başka odada yatıyordu. Bunlara sebep oluyorlar işte. Ben iki aylık evli halimle köye gitmek zorunda değildim ama onların anlama kapasitesi sıfır. aileye girince köle zannediyorlar herhalde. Bu sene ne yapıcaz bilmiyorum ama artık küsse de ne yaparsa yapsın umrumda değil. Çok çabuk tüketti küsme haklarını. Hani böyle şeyler alışkanlık yapınca artık karşı taraf da umursamıyor Gel dedikçe insana itici geliyor
Aileler nolur "siz bilirsiniz" demeyi öğrenin... Evlenen insanların kararlarına saygı duymayı öğrenin...
Ya iste kendi ailelerimiz ve akrabalarimizla yakin otursaydik aynisini yapardik ancak ozaman anlarlardi bizim erkek milletinin Hic birseye kafasi basmadigi için ancak ozaman anlarlardi..bide bayramda anneannesine gitmistik e annesiylede zaten 1 hafta kaldik geleli 4 gun oldu yani dün aksam carsiya girmistim buda is cikisi aramis anneannemlere gidelim geliyimde diyo..bagardim telefonda yeter be gitmiyorum hicbiryere diye..ben böyle sey görmedim ya düsündukce bile hala ayni siniri yasiyorum dalasim geliyo adama..ama yok bizdede var hata en bastan disimizi gösterecektik ama aptal gibi tatsizlik olmasin aman yanlis anlamasinlar diye cagirdiklarinda gittik cagirmadiklarinda esimiz goturdu gikimiz cikmadi simdi bôle olurlar tabi..ama yok bundan sonra farkli olacak ben bunun sülalesini gezip duramam canm sürekli
Ayy ıcım katıldı vallahı :) allah yardımcınız olsun arkadaslarım ben ılk evlılıgımde boyle seyler yasamıstım.
Simdi esimin aıle benı kabullenmedı bayramdan bayrama gıdıyoruz. Ikı sokak otedeler bıde ama ıyıkı ıstemıyorlar benı dedım suan
aile huzursuz edeceğine, uzak dursun daha iyi canım. bilmiyorum ki baştan yanlış bir karar mı verdim, ne yaptım, uzun zamandır bunu düşünüyorum
Nerden bılecektın boyle oldugunu gun gecmıyor kı evlendıgımız ınsanın yenı bır tarafını tanıyoruz alnında yaZmıyordu kı ben snaa hak verıyorum
Suan baskı yapıp goturmek ıstedıgı ıcın saray olsa sana yıne zından gelıcek bılıyorum bu durumu cok kotu artk gıtmıcem dedıkten sonra lafından donup gıtme bence
Nerden bılecektın boyle oldugunu gun gecmıyor kı evlendıgımız ınsanın yenı bır tarafını tanıyoruz alnında yaZmıyordu kı ben snaa hak verıyorum
Suan baskı yapıp goturmek ıstedıgı ıcın saray olsa sana yıne zından gelıcek bılıyorum bu durumu cok kotu artk gıtmıcem dedıkten sonra lafından donup gıtme bence