Ya istemiyorum diyorum adam anlamiyo

Oğlu gitmek istiyor ve bundan memnunsa kadın tabi ki sorar, gelin der.
İş eşinizde biter bence...

Ben de yakın oturuyorum kv.ye. Bende de benzer durumlar oluyor gidip gelmede. İnsanlar çok bencil. Rabbena hep bana!.. Başbaşa olmak, kafa dinlemek bunlar lugatlarında yok. Yaşam tarzları ters bizim gibi hanımlara. Oğulları da maşallah sanki dipdibe değillermiş gibi her saniye özler ana babasını! Biz ne yapalım peki, uzaktayız? (benim de ailem şehir dışında). O zaman hergün mızırdanalım özledik diye! Bu konuda ben de çok doluyum ya

bence olay kaynana kayınbaba meselesi değil olay kocanda o istiyo o istediği için seni zorluyo..bu durumdan memnun olan o..bu durumda kaynanana gel demekten başka bir şey düşmüyor..sen kocanı salla önce bi silkele kendine getir kaynananın sesi çıkmaz bence..

Ya yanlış anlamayın ama ben bu haritadan silinmek istenen yeri çok merak ettim¿¿
Birde soyke düşünüyorum ki siz orda kv ile oldugunuz zorunluluktan gittiginiz icin boyle bir tutuma girmissinizdur belki. Ne bilim i yerde hicmi kafe yok esinizle zaman gecirebilceginiz falan.

Evet ya bu tutumlarından dolayı ailemin yanına gidip sırf inadımdan 3 hafta kaldım geldim normalde bekarkende 1 hafta gider gelirdim ama uzaklasmak istedim görmiyim diye düşün..uff napcaz böyle yaa

İmza

Yok gercekten yok yani emekli yeri orası bu yasta oraya tıkılıp kalmak istemiyorum yani kayinvalide olmasaydida istemeDim bukadar sık gitmeyi

İmza

Evet esimdede büyük skıntı var konusuyorum surekli ama hep kavga dönuyo bakalim cuma gunu izne ayrilacak gitmeye calisacakmi bukadar kavgadan sonra..esimin ailesinde söyle bir sıkıntı var kücük bir örnek veriyim biz bayramda ordaydik esinin isyeri 9 gun izin verdi yani pazara kadar ordaydik cuma günü cocugu emzirmeye yan odaya gitttim kapi acik kayin peder esime diyoki haftayada gelecekmisiniz yillik izinde diyo esimde geliriz diyo beki ya sonraki hafta gelecekmisiniz diyo yemin ederim hic abartmiyorum esimde geliriz diyo hala düsunun ya zaten bir haftadir ordayız evimize daha dönmemisiz 2 gün sonra döncez 3 hafta sonrasini planini yapiyo e simde ben nasil çileden çıkmıyım bi söyleyin

İmza

Erkeğin aşırı aileci olması kadar iğrenç Birşey olamaz ya.kesinlikle rest çekin ve ciddi durun.sık muhabbet tez ayrılık getirir deyin.hoş anlamaz gibi ama yine de denemekte fayda var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ya bu tutumlarından dolayı ailemin yanına gidip sırf inadımdan 3 hafta kaldım geldim normalde bekarkende 1 hafta gider gelirdim ama uzaklasmak istedim görmiyim diye düşün..uff napcaz böyle yaa

Canım Allah bize yardım etsin, ailelere ve eşlerimize de anlayış versin. En ufak gitmek istemiyorum desen hemen kötü oluyosun. Halbuki her dakika gitmek zorunda değiliz. Hiç özelimiz olmayacak mı? Bi defa kendi evimiz yuvamız var. Erkekler ve aileleri... Evlenince yeni bir aile olunduğunu anlamıyor. Ama ailelerde suç çünkü adamı onlar bu şekilde yetiştiriyor. Hele ki ben ailemin yanına gittiğimde orda da kabusum olan görümce rahat vermedi biliyor musun, orda da kurtulamadık! Kasten yapıyor ama kasten insanları üzenlere elbet bunun da bi hesabı sorulacak, ya bu dünyada ya ahirette! Bizi de kurban bayramında köye çağırıyorlar, orada kurban kesip ta buraya kadar taşıyacakmışız (otobüsle, arabamız yok). bu kadar düşüncesizliğe ve bencilliğe tahammül edemiyorum yaa... ne olacak bilmiyorum bu işin sonu :26:

Kendilerinden sogutuyorlar iste iyiyken kötü olucaz olacağı o..zaten iyice soğudum batmaya basladi bile herseyleri..

Sen napicaksin gidecekmisin kôye

İmza

Aynen öyle yapiyorum kolumdan tutup zorla götürecek degilya..kendi giderse gitsin..ben ona hic zorla bisey yaptirmadim anneanemin vefaatinda bile gece kalmadik ustelik 10 saat mesafede oturuyoruz

İmza

Kendilerinden sogutuyorlar iste iyiyken kötü olucaz olacağı o..zaten iyice soğudum batmaya basladi bile herseyleri..

Sen napicaksin gidecekmisin kôye

Bilmiyorum canım, evlendiğimizde ilk bayramımızda köye gelin diye tutturdukları için eşimle ilk bayramımızı küs ve kavgalı geçirdik. O kadar çok ısrar ettiler ki. Eşim de etki altında kalmıştı. Daha iki aylık evliydik gidip başka odada yatıyordu. Bunlara sebep oluyorlar işte. Ben iki aylık evli halimle köye gitmek zorunda değildim ama onların anlama kapasitesi sıfır. aileye girince köle zannediyorlar herhalde. Bu sene ne yapıcaz bilmiyorum ama artık küsse de ne yaparsa yapsın umrumda değil. Çok çabuk tüketti küsme haklarını. Hani böyle şeyler alışkanlık yapınca artık karşı taraf da umursamıyor Gel dedikçe insana itici geliyor
Aileler nolur "siz bilirsiniz" demeyi öğrenin... Evlenen insanların kararlarına saygı duymayı öğrenin...

Taviz, tavizi dogurur. Keske daha önceden keskin bir sekilde hayir deyip lafin arkasinda dursaydin. 2 aylik gelin olsan bile, ayri yatsaniz bile, evlilikte ilk basta nasil davranirsan öyle gider. Adamin yaptigi tabiki yalnis fakat artik alismis ondan dolayi onun o kadar çabuk seni anlamasini bekleme. Simdi hep geçenki seferler gibi oldugunu düsünüp, yine seni götürecegini inaniyor.

Tabiki zararin neresinden dönersen kardir. Esine herseyi sakin bir sekilde anlattiktan sonra, hiç bir sekilde tartismaya girme, sen kararini verdin, baska konusmayada gerek yok'a getir ve baska bir oda'ya gir. En önemlisi seni kararli görmesi gerekiyor. Ayri yatmak istiyorsa birak yatsin, o onun ayibi. Bu is ayriliga kadar gitsede, gitsin. Bu sekilde çünkü ömür geçmez, esin ders almasi lazim.

Ya iste kendi ailelerimiz ve akrabalarimizla yakin otursaydik aynisini yapardik ancak ozaman anlarlardi bizim erkek milletinin Hic birseye kafasi basmadigi için ancak ozaman anlarlardi..bide bayramda anneannesine gitmistik e annesiylede zaten 1 hafta kaldik geleli 4 gun oldu yani dün aksam carsiya girmistim buda is cikisi aramis anneannemlere gidelim geliyimde diyo..bagardim telefonda yeter be gitmiyorum hicbiryere diye..ben böyle sey görmedim ya düsündukce bile hala ayni siniri yasiyorum dalasim geliyo adama..ama yok bizdede var hata en bastan disimizi gösterecektik ama aptal gibi tatsizlik olmasin aman yanlis anlamasinlar diye cagirdiklarinda gittik cagirmadiklarinda esimiz goturdu gikimiz cikmadi simdi bôle olurlar tabi..ama yok bundan sonra farkli olacak ben bunun sülalesini gezip duramam canm sürekli

İmza

Ayy ıcım katıldı vallahı :) allah yardımcınız olsun arkadaslarım ben ılk evlılıgımde boyle seyler yasamıstım.
Simdi esimin aıle benı kabullenmedı bayramdan bayrama gıdıyoruz. Ikı sokak otedeler bıde ama ıyıkı ıstemıyorlar benı dedım suan

Noluyo dimi sanki 1 yıldır görmüyorlar, eşim de diyor ki anneanneme evli olmasaydım hergün gitmek isterdim
Git anam buyur oraya yerleş
Çok haklısın, ilk evlendiğimde biz balayına gitmemiştik. ilk 15 günümüz boyunca hergün gittim kv'lere ne kadar salakmışım... yeni evli insanın ne işi var hergün kv'de? onlar yine herzamanki gibi köye gidecekti, eşimi gitmeden görmüş olsunlar diye düşündüm. Ama insanlara düşünceli olmak yaramıyor, kendileri bencil ya, bizim de demek ki bencil olmamız lazımmış bilemiyorum
Yani bu sorunlarla ilgili akıl danışabileceğim kimse de yok etrafımda. Ailem karışmıyor, siz bilirsiniz aranızda halledin büyütmeyin modundalar. Aah ah, bilmiyorum ki belki de her şeye karışan tipler olmaları lazımdı ki bize böyle baskı yapılamasın :26:
Bu saatten sonra da ne yapılır bilmiyorum. :18:
Ne özlemmiş şaşıyorum canım, biz ailemizi kırk yılda bir görüyoruz da bu şekilde davranma lüksümüz olmuyor. Bu dünyada bütün haklar erkeklere ve erkek ailesine mi verilmiş

aile huzursuz edeceğine, uzak dursun daha iyi canım. bilmiyorum ki baştan yanlış bir karar mı verdim, ne yaptım, uzun zamandır bunu düşünüyorum

aile huzursuz edeceğine, uzak dursun daha iyi canım. bilmiyorum ki baştan yanlış bir karar mı verdim, ne yaptım, uzun zamandır bunu düşünüyorum

Nerden bılecektın boyle oldugunu gun gecmıyor kı evlendıgımız ınsanın yenı bır tarafını tanıyoruz alnında yaZmıyordu kı ben snaa hak verıyorum
Suan baskı yapıp goturmek ıstedıgı ıcın saray olsa sana yıne zından gelıcek bılıyorum bu durumu cok kotu artk gıtmıcem dedıkten sonra lafından donup gıtme bence

Dün basımdan gecen bır olayı anlatayım snaa
Arkadasımın yazlıgına gıdıcektık esım kızım aksam ustu cıkarız dedı sonra aradı kardeslerım annemde kalacak yazlık arıyorlarmıs bızım gıdecegımız beldeyı tavsıye ettım dedı. Iyı yaptın dedım.
Ikı erkek kardesım bzıımle gelıcek bakıcak eve begenırlerse annemde gelıcek bu aksam arkadasında yemek yeseler tutacakları evde kalsalar acaba uygun olurmu dedı. Bende - benım evımmı ben karar vereyım yakısık alırmı sence mısafırlıge gıttıgımız eve mısafır goturmek dedım. Sonra sınırlendım benı arkadasımama goturcek kardeslrıne annesıne yazlık begendırmeyemı haksızmıyım
Sınırlendım aynen soyledım gıtmıyorum dedım gıtmedım hıc konusmadım halada konusmuyorum

Çok sağ ol canım ya, anlaşılmak o kadar güzel ki... Eşlerimizden şu cümleleri duysak dünya tersine mi dönerdi?
Beni rahatsız eden şey baskı & ısrar zaten. evlendiğim ilk gün söyledim bana ısrar etmeyin boğuluyorum dedim. Israr edince o işi yapacağım anlamına gelmez dedim. Naptılar biliyor musun? Aynı şekilde ısrar etmeyi sürdürüp, bir de "sonra ısrar ediyorsunuz diyorsun" lafını eklediler
evlerine gittiğimde bir sorun yaşamıyorum ama bu tavırlar aynen dediğin gibi saray da olsa beni bunaltıyor.
Bana ısrar etmezlerse eşime ediyorlar. Etkileniyor. Bu defa o bana ısrar ediyor => kaçınılmaz son "kavga"
bakalım nereye kadar gidecek kısır döngüler.

Sen şimdiki evliliğinde mutlusundur inşallah, dediğim gibi, görüşüp arayı bozacağına, uzak dursalar da kafa dinlesek keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…