Ya istemiyorum diyorum adam anlamiyo

demetsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
262
27
38
Bursa
Ben 3 yıllık evliyim 1 yaşında bir oğlum var esimle aramiz genel olarak iyidir ama bir konuda kesinlikle uyusamiyoruz
Kayınvalidemlerle aynı sokakta otururyoruz haftada en az 1 geneldede 2-3 gün görüşüyoruz.kayınvalidem ve kayınpederim iyi insanlardır anlaşabiliyoruz tabi ben her dediklerine he dedigim için..gel dediklerinse gidersem sorun yok..ama ben 10 sene yanliz yasadim ailem baska sehirde oturuyo aileyle iç içe olmak beni sıkıyo yapı olarakta biraz mesafeyi seven insanım ama gelin görünki eşim ve ailesi vıcık vıcık olmaktan sürekli görüsmekten pek mutlu çocuk dogdugundan beride bu daha ileri gitmeye başladı
Sorunum şu kayınvalidemin şehre 40dakika uzaklıkta yazlıkları var her sene mayısta oraya gider ağustos sonu dönerler ve bütün yaz her haftasonu bizi oraya gitmeye mecburmuşuz gibi beklerler..eşimde bu durumdan pek memnun zaten onun yüzünden bukadar bunaldım yazlıklarinin oldugu yer çok skıcı ama o orda büyüdüğü için seviyo bayram tatili 9gündü ve biz orda geçirdik sıkıntıdan patladım orayı sevmedigimi eşim biliyor fakat umurunda degil..şimdi 1 hafta çalışacak ve 1 hafta daha yillik izni var ve yine oraya gitmeyi planlıyo..ben 2 yıl boyunca buna hic sesimi cikarmadim her hafta sonu ve yillik izinlerde bayram tatillerini hep orda geçirdik ama ben artık ordan nefret ediyorum haritadan silmek istiyorum beni böyle zorla mecburmuşum gibi götürdükleri icin kayinvalidem ve kayinpederimede kin tutuyorum her yaptiklari gözüme batıyo..az önce esimle yine kavga ettik haftaya oraya gitmiycem dedim o da hadi bakalım görürüz dedi bu tutumu beni daha cok itiyo ve ondanda uzaklasiyorum..bana zaten yazin toplasan 8 hafta var katlansan nolur diyo..bende evet zaten 8 hafta var ve ben tüm hafalarimi orda gecirmek istemiyorum diyorum 2hafada bir gidelim diyorum ama yine onun dedigi oluyo..haftaya gitmek istemiyorum 9 gün daha orda kalirsam kesin tatsizlik cikacak istemiyorum ya istemiyorum nefret ediyorum ordan (napicam ben

İmza

deli oluyorum şöyle adamlara ya, bi gidin bi gitmeyin çok mu zor, peki neden bu kadar ısrarcı bunu anlamayadım, başka planlar yapsan uymaz mı, daha eğlenceli planlar

Siz ağaç kovugunda yetişmediniz ya sizin de bir aileniz var,bu sefer kendi ailemin yanına gitmek istiyorum diye söyleyin,2 yıl içinde siz hiç ailenizin yanına gitmediniz mi tatil yapmaya.

Ben olsam sen bensiz git tatil yap ben sensiz derim..
Herkes kendi ailesinin yanında olsun 10 gün ne olacak, özlemek kavga etmekten iyidir..

deli oluyorum şöyle adamlara ya, bi gidin bi gitmeyin çok mu zor, peki neden bu kadar ısrarcı bunu anlamayadım, başka planlar yapsan uymaz mı, daha eğlenceli planlar

Eylüldede yillik izninin 2. Haftasını kullanacak ozamana da alanyada tatilimiz var yani agustosta fazla masraf yapmamamiz lazim eylüldekinden kismamak icin maddi olarak..oda annesinin yazligina gitmek istiyor yazlik dedim diye sakin öle plaj cam gibi deniz hayal etmeyin kum yok tas pislik deniz kiyisi deniz yosunlu vede surekli denizanasi oluyor ama bunlar oraya bayiliyor günesin altinda saatlerce oturup sonra eve gelip 3ten 7 ye kadar uyuyor ve benim bundan zevk almadigima şaşıriyor..ortam desen deniz kenarinda oturup cay icebilecegin adam gibi bir yer bile yok

İmza

1 kv ile konuşun annecim oğlun seni kırmak istemîo her çağırdığınızda geliyoruz ama bizimde başbaşa vakit geçirmemiz lazım daha az çağırsanız olmaz mı , diyebilirsin

2 bu tatili benim ailenle geçirelim diyebilirsin

3 ( maddi durumunuz iyiyse ) başbaşa bi tatile gidelim diyebilirsin

4 sen ananın evine ben anamın evine gidelim diyebilirsin

4 ihtimalde de gitmezsin yazlığa

Siz ağaç kovugunda yetişmediniz ya sizin de bir aileniz var,bu sefer kendi ailemin yanına gitmek istiyorum diye söyleyin,2 yıl içinde siz hiç ailenizin yanına gitmediniz mi tatil yapmaya.

Annem ve babam bu ramazandan önce abime geldiler ramazan abimde bize 1 saatlik mesafede..annem 10 gün bizde kaldi ve bayramdada görüstük hatta gideli 3 gün oldu yani söylediğiniz ihtimal imkansiz

İmza

Ben olsam sen bensiz git tatil yap ben sensiz derim..
Herkes kendi ailesinin yanında olsun 10 gün ne olacak, özlemek kavga etmekten iyidir..

Onuda söyledim sen git istedigin kadar kal ama ben istemiyorum dedim ama olurmu öyle sey diyo kendi ailemde yanimdaydi gideli 3 gün oldu o yüzden baska bisey bulmam gerek

İmza

4.ihtimal mümkün ama büyük bir kavga kopacak..kayınvalideme daha önce cumadan gelin dediginde anne ben orda sıkılıyorum cumartesi geliriz dedim yumusak bi dille tabii o bunu hic sallamadi cunku 9 gundur ordayiz ve hala daha ve donmeden haftayada gelecekmisiniz diyor git gide soguyorum onlardan

İmza

Sıkılıyorum dersen sallamaz tabi :)
Aramızda sorun oluo oğlun kırmamak için gelio ama bizbirbirimize düşüyoruz bu gidişle ben aileme giderim daha da dönmem de .
Seni sevmese bile torununu göremiycek die çok sık çağırmaz

Ya aslinda kayinvalidem cagirmasada esim oraya gitmeye pekmeraklı ama okadar skici bir yer ki anlatamam görmen laZim gunesleneyim desen yatacak yer yok resmen pis denize gireyim desen sürekli denizanasımı geldi ayağim bisey degdi stresindesin arkadasim yok arkadas olacak yasitimda yok herkes yasli ben bu adami nasi ikna edicem yada etmicem kavga etcez yine oglumu. Yaninda yaticam galiba

İmza

Valla ben hayir dedimmi bitmistir gitmem aramizda kiyamette kopsa umrumda olmaz istemedigim seyi bana kimse yaptiramaz.kendi naparsa yapsin boyle adamlar hakediyo kan kusturup istedigini yapmazdim hiiiic ben olsam.

Valla ben hayir dedimmi bitmistir gitmem aramizda kiyamette kopsa umrumda olmaz istemedigim seyi bana kimse yaptiramaz.kendi naparsa yapsin boyle adamlar hakediyo kan kusturup istedigini yapmazdim hiiiic ben olsam.

Bende öyle yapıcam bakalım nolucak..bunlar yüzünden tatillerden ve hAfta sonralindan nefret ettim resmen

İmza

ahhh arkadaşom seni çok iyi anlıyorum
Allah böyle erkeklerin iyiliğini verisn
aynısı benim kocada da vardı
ben çok sabrettim sabaha kadar kavga ettik ama adam 2 dkka sonra hadi gidiyoruz bilmem ne diyordu
ben artık en son dayanamadım boşanmaya kadar gitti iş
olayın ciddiyetini anladı şimdi gık diyemiyor

gıcık bir durum

ben seni haklı buldum
aslında senin deerrdin
o semtten ziyade
eşinle başbaşa kalamamk ve tatil yapamamak
bende rahat hissetmezdim açıkcası
ayrıca eminim ki tatilden çok
çile gibi geliyordur sana
hiö yapmıyorum desen
yine elin gün boyu ev işlerinde oluyordur
birde bebişin var

mutlaka kandır eşini
başbaşa ailece herşeydahil bir tatil istediğini bu şekilde yorgunluğunu atamadığını söyle
o da mı olmadı
kayınvalidenlerle konuş
tek yapmaman gerekn
gidince surat asma

işte bu alenen savaş olur

Ya yeminlen o derece sinirleniyorum yani söylemedigim kalmiyo birak bizi git diyorum istemiyorum anlamiyomusun oran sıkılıyorum hatta nefret ediyorum haritadan silmek istiyorum orayi ve beni buna mecburmusum gibi sürekli oraya götürmeye kalktıginiz için hepinizden soğuyorum diyorum daha ne diyim ben bu adama ya..aklima geldikce bile deliriyorum..bakalim cuma günü yine kavgamiz basliycak kahretsin ya

İmza

Hersey dahil tatilimiz eylülde var zaten oyüzden baska yerede gidemjyoruz ama ben evde oturmaya raziyim ya..biraz cocuga baksa ben ev islerimi düzene koysam aksamlari ciksak yürüyüs yapsak eve gelince cocugu uyutup film izlesek bunlar bana yeter..ama yok gitcek o orda günesin altinda ciger gibi pisicek sonra eve gelip uyuycak orda tek yaptigi sey bu..bende kayinvaldemle oturucam..git sen benim anamla babamla otur bütün gün sıkılmazmisin diyorum gerektiginde otururum diyo..bazen cok pisman oluyorum evlendigime..cok ailesine düskün yani iki tarafi idare edemiyo bu iyiyken kötü olmamiza sebep olacak haberi yok..

İmza

Zor bir durum. Eşinle yanlız kalmak istediğini söyle. İnsanlar tatil anlayışı farklıdır. Yapmakla mecbursan sende o durumdan mutlu olmayı dene. Sıkıcı gelen aslında eşinizin baskısı bence.

bunu söyle bence eşine.

Fazla samimiyet ayrılık getirir diye.

Evlilik zor bir kurum umarım tatsızlık çıkmaz.

kaynananla konuşsana açık açık
ya arkadaşım sen bu dünyaya bir kez geldın buna hakkı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…