Ya hiçbir zaman anne olamazsam?

Teşekkürler önerileriniz için

Çok teşekkür ederim umarım artık gerek kalmamıştır hiçbişey yapmaya

Arkadaşım evliliğin 4. Ayında plansız gebelik yaşadı ama cok sorun yaşıyorlardı düşükle sonuçlandı. Sonradan istedi 2 3 yıl çocuğu olmadı en sonunda oldu ve rahat döneme geçtiğinde 2. Çocuğu yine plansız oldu arada 1 sene var çocukların. Psikolojik olarak rahat olmak gerekiyor sanırım.

Kıskançlığın bu kadarı yaönüne gelenle yatıp çocuk sahibi olmayı hak edemediğin için mi millete saldırıyorsun sen.
Allah nasip etsin inşallah konu sahibi sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah takıntı yapma yeterli.

Canım merhaba, seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı hisler içindeyim. 1,5 yıllık evliyiz. İki aylık düşüğüm oldu. Yeniden deniyoruz ama tutmadı henüz. Her ay gebelik testi almaktan iflahım kurudu. Her ay Umut her ay hüzün.. instagrama giriyorum herkes hamile. Moralim bozuluyor psikolojimi bozdum. Eşim de ben de istiyoruz bir bebek artık. Zaten yurtdışında yaşıyoruz ben 1 senedir eşim 3 senedir. Burda çok yalnızız. Köy gibi asosyal bir yerde yaşıyoruz. Çok zorluk çekiyoruz psikolojik açıdan. Cinsel isteksizlik de var bu yüzden de çok umutsuz oluyorum. İlişki sayımız çok az. Her ay hüzünlü oluyorum böyle hamileleri çocuğu olanları görünce hele içimden bir parça kopuyor çok mu kafaya takıyorum diyorum ama elimde değil

biz bebek düşündükten sonra ben yumurtlama günlerimi takip etmeye başladım. aynı şekilde tüm testler yapıldı vs hiç sorun yoktu. neyse birkaç ay geçti olmadı çünkü aklım hep oradaydı.
sonra gündelik hayata kapıldım ve takibi bıraktığım 2. ay hamile kaldım. bebeğim şuan 3 ayı geçti :)
psikoloji çok önemli, kafanızı yormayın her şeyiniz normalse, vaktini bekliyordur

Ben psikolojik olarak bu süreçte gerçekten çok yorulmuştum

Çok teşekkür ederim çok sağolun

Çok iyi anlıyorum sizi birebir aynı duyguları paylaşıyoruz rabbim bir an önce sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah ben temiz kalpli insanların her ne olursa olsun en sonunda isteğine kavuşacağına inanıyorum

Bende bu son tedavim diyerek gitmiştim doktora ondan sonra gerçekten kendi haline bırakacaktım ama çok şükür tuttu

Boşver takma onu

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…