Sizin adınıza çok sevindim sağ Salim kucağınıza da alırsınız inşallahMerhaba kendimden örnek vereyim 9 yıl olacak evleneli. Durumum sizinkiyle birebir aynı. Bende artık olmayacak diye düşünüp bırakmıştım. Uzun bir aradan sonra tekrar tedavi olmayı düşündük eşim ikna etti beni ve ben ne kadar da umudumu kırmamaya çalışsam da bir yandan da zor gibi geliyordu. Ama son tedavide mutlu haberi aldık. Ve inanın ne ben ne eşim olumlu haber beklemiyorduk. Allaha şükürler olsun ki yüzümüzü güldürdü mutluluktan ağladık. Asla pes etmeyin Allaha dua edin elbet olacaktır, sadece zamanı gelmemiştir.
Eica ederimSizin adınıza çok sevindim sağ Salim kucağınıza da alırsınız inşallahçok sağolun çok teşekkür ederim
Bahar hanım size o kadar iyi anlıyorum ki tam 18 aydır bu sorunla mücadele ediyorum hormon testleri genel testler hsg herşey temiz yumurtlama ilaçları iğneleri derken aylarca kafayı yedim herkesin sürekli sorması sürekli beklenti içinde olmak hayal kırıklıkları… her regl olduğumda saatlerce ağlıyorum bir türlü atamıyorum içimden istemsizce eşime karşı mahcup hissediyorum yüzüne bakamıyorum benden ayrıl demeyi bile düşündüm biran önce kendime gelmeyi başarmam lazım aşılama deneyelim dedik maddi yönden diğer aya erteledik okuyunca kendimi gördüm benim konuşacak bi tane bile arkadaşım yok eşime bahsedince kızıyor kendimle savaşmak zorunda kalıyorum belki sohbet edeceğiniz içinizi dönebileceğiniz birileri varsa çevrenizde öyle yapın oturun anlatın ağlayın imkanınız varsa çıkın gezin gülün eğlenin ben bunların hayalini kurup rahatlıyorum anne olamayacağınızı asla düşünmeyin çaresi olan bir dert Allaha şükür ya sorununuz olsaydı onunla uğraşmak zorunda kalsaydınız böyle düşünün umarım en yakın zamanda Sizede banada anne olmak nasip olurKızlar merhabalar ben bu konuyu gerçekten kendi içimde çok sıkıntıya düştüğüm için açıyorum ve bu konuda beni anlayabileceğinizi düşünüyorum. Sorun genel olarak şöyle; bende ve eşimde hiç bir problem olmamasına rağmen 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Rahim filmi de dahil bana tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok denildi. Eşimde aynı şekilde test verdi aksine onun sonuçları normalden de iyi çıktı. Ama biz ne yaptıysak bir türlü çocuk sahibi olamadık. Benim doktorum bana şöyle bir cümle kullandı; biz ne yaparsak yapalım sen kendi içinde bunun olacağına inanmazsan bu yapılan tedaviler boşuna gider. Evet gerçekten haklı şimdiye kadar benim aklıma getirmediğim tek ihtimal bu. Sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi geliyor kendimi bir sorunumun olmadığına ikna edemiyorum güzel ve kolay bir şekilde olabileceğine inanmıyorum. Lütfen bana bu konuda akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi nasıl ikna edebilirim beynimi buna nasıl inandırabilirim? Tabi inanmadığı ve ihtimal vermediği halde anne olan birileri varsa aranızda lütfen yazarsa çok sevinirim en azından bana Umut olur
Ne mutlu ki benim çevremde beni anlayan çok insan varBahar hanım size o kadar iyi anlıyorum ki tam 18 aydır bu sorunla mücadele ediyorum hormon testleri genel testler hsg herşey temiz yumurtlama ilaçları iğneleri derken aylarca kafayı yedim herkesin sürekli sorması sürekli beklenti içinde olmak hayal kırıklıkları… her regl olduğumda saatlerce ağlıyorum bir türlü atamıyorum içimden istemsizce eşime karşı mahcup hissediyorum yüzüne bakamıyorum benden ayrıl demeyi bile düşündüm biran önce kendime gelmeyi başarmam lazım aşılama deneyelim dedik maddi yönden diğer aya erteledik okuyunca kendimi gördüm benim konuşacak bi tane bile arkadaşım yok eşime bahsedince kızıyor kendimle savaşmak zorunda kalıyorum belki sohbet edeceğiniz içinizi dönebileceğiniz birileri varsa çevrenizde öyle yapın oturun anlatın ağlayın imkanınız varsa çıkın gezin gülün eğlenin ben bunların hayalini kurup rahatlıyorum anne olamayacağınızı asla düşünmeyin çaresi olan bir dert Allaha şükür ya sorununuz olsaydı onunla uğraşmak zorunda kalsaydınız böyle düşünün umarım en yakın zamanda Sizede banada anne olmak nasip olur
İşte ya hiçbir zaman olmazsa korkusu insanın içini yeyip bitiriyor halbuki umut hep var olmalıArkadaşım 34 yaşındaydı. durumu sizden biraz farklı, doktor erken menopoz teşhisi koydu ve bu saatten sonra çocuğun olmaz dedi. O dra nasıl olsa hamile kalmayacağım diye korunmadı ve şimdi 1,5 yaşında kızı var. Yaşınız daha o kadar genç ve evliliğiniz o kadar yeni ki... 39 yaşında 1 yaşında bebeği olan bir anneyim. Bu günlerin keyfini çıkarınEmin olun o en doğru zamanda geliyor :)
Çok sağolun çok teşekkür ederim mutlaka haber veririm Allah Kısmet ederse ilk sizlerle paylaşıcam zaten derdime ortak oldunuzSüreciniz çok güzel devam etsin. Ben bu kadar kısa süre olan bir evlilikte olumsuz olmanız beni üzdü. Gerçekten olumlu bakabilmek çok önemli ve mikroçevremde buna çokça şahit oldum :ya olmuyor dedikleri an oldu. İnşallah istediğiniz şekilde çocuğunuzu kucagınıza alin. Ama her şeyden önce siz çok değerlisiniz ve bu bir fırsat olabilir çocuktan önce geçireceğiniz,uyuyabilieceğiniz günlerin kıymetini bilin.Güzel haberlerinizi de bize yazin.
Kendi kendime söz verdim zaten bu ay son diye.. aşılama oldum eğer sonuç olumsuz olursa gerçekten bir süre bu düşüncemi rafa kaldırıcam kendi haline bırakıcam herşeyi doktor falan görmek istemiyorum artıkYaş daha küçükmüş, salın. Biraz vakit geçince düşünürsünüz. Olursa olsun mantığı ile...
Oğlum tüp bebek. Doğana kadar evimiz oldu, arabamız oldu, tüp bebek için para biriktirmiştik. O parayı da maaş ile taksit taksit ödeyince, biriken para ile apart aldık. Oğlum Herşey tam olunca gelmeye karar verdi .
Vakti zamanı oluyor. Siz ne kadar çabalarsanız çabalayın vakti değilse olmuyor..
Başladınız miEvet ama insanı yaşatan Ümit öldüren yeistir. Ümitsizlik herşeyin sonunu getirendir. Ben de sizin gibiyim hatta sizden daha uzun süredir infertilite ile uğraşıyorum. 3 yılımızı doldurduk bende de şimdi de hiçbir problem yok hormonlarımız en güzel düzeyde ikimizin de. İki kez aşılama 6 ay normalde tedavi gördük. Bu yaz tüp bebek başvurusu yapacağız ama onun da olumlu olmama ihtimali var. Ama içimizde bir umut özellikle ben çok istiyorum olmasını olacağına da inanıyorum bir sorunumuz yoksa ve olmuyorsa bir sebebi vardır vakti zamanı gelmemiştir. Yakın zamanda bir arkadaşım 8 yıllık evli gebe kaldı 8 yıldır infer tilki ile uğraşıyor ve onların da hiçbir problemi yoktu.
Yok henüz değilBaşladınız mi
Senin daha 1.5 olmus ohhooo hemen olumsuzluklar. Ben 4 sene ugrastim neler yasadim, dis gebelikler , dusukler, kurtajlar. Yok yok yok olmadi. Kafani rahatlatmak zorundasin, yoga yap , nefes terapisi yap. Beslenmeni degistir, odak noktani degistir bunlar bile 1-0 one gecirir seni. Yasin kac mesela? Bu kadar panik yapiyosun ? Sakin ol.Kızlar merhabalar ben bu konuyu gerçekten kendi içimde çok sıkıntıya düştüğüm için açıyorum ve bu konuda beni anlayabileceğinizi düşünüyorum. Sorun genel olarak şöyle; bende ve eşimde hiç bir problem olmamasına rağmen 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Rahim filmi de dahil bana tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok denildi. Eşimde aynı şekilde test verdi aksine onun sonuçları normalden de iyi çıktı. Ama biz ne yaptıysak bir türlü çocuk sahibi olamadık. Benim doktorum bana şöyle bir cümle kullandı; biz ne yaparsak yapalım sen kendi içinde bunun olacağına inanmazsan bu yapılan tedaviler boşuna gider. Evet gerçekten haklı şimdiye kadar benim aklıma getirmediğim tek ihtimal bu. Sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi geliyor kendimi bir sorunumun olmadığına ikna edemiyorum güzel ve kolay bir şekilde olabileceğine inanmıyorum. Lütfen bana bu konuda akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi nasıl ikna edebilirim beynimi buna nasıl inandırabilirim? Tabi inanmadığı ve ihtimal vermediği halde anne olan birileri varsa aranızda lütfen yazarsa çok sevinirim en azından bana Umut olur
Öfkeli falan değilim.gayet de doğru şeyler yazdım.çocuk gibi tutturanlar bana laf ediyor.hatta şu konuda en doğru şeyleri yazan da benim.Ne diyorsunuz hanımefendi? Eğer kendi içinizde yaşadığınız bir sıkıntınız varsa gidin öfkenizi size o sıkıntı veren insanlardan çıkarın. Benim duvarımı kirletmeyin kendi işinize bakın hadi.
Ben olsam x tarihinde tüp bebek yaptıracağım derim mesela 6 ay sonrayı hedefleyinNe yaparsam yapayım aklımdan çıkaramıyorum
Yaşınız kacEvet gerçekten aylardır olmadık şeylere para verip durdum bendesonu güzel olsun da..
26 yaşındayım testim pozitif bu arada yarın gidip kan vericemYaşınız kac
Sanırım gerek kalmadı bunlara hamile olabilirim yarın kan vericemmStres gerçekten bazı insanlarda buna sebep olabiliyor , çalışmıyor evdeyseniz aklınızdan çıkaramazsınız, bi spora başlayın , bi yerde hafif bi işe girin kafanız dağılsın . Bi tanıdığımın 6 yıl olmadı sonra stres faktörü ortadan kalkınca hamile kaldı. Kendinizi meşgul etmeye çalışın belki işe yarayabilir .
Sakinim çünkü sanırım hamileyimmSenin daha 1.5 olmus ohhooo hemen olumsuzluklar. Ben 4 sene ugrastim neler yasadim, dis gebelikler , dusukler, kurtajlar. Yok yok yok olmadi. Kafani rahatlatmak zorundasin, yoga yap , nefes terapisi yap. Beslenmeni degistir, odak noktani degistir bunlar bile 1-0 one gecirir seni. Yasin kac mesela? Bu kadar panik yapiyosun ? Sakin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?