Ya hiçbir zaman anne olamazsam?

Sizin adınıza çok sevindim sağ Salim kucağınıza da alırsınız inşallah çok sağolun çok teşekkür ederim

Arkadaşım 34 yaşındaydı. durumu sizden biraz farklı, doktor erken menopoz teşhisi koydu ve bu saatten sonra çocuğun olmaz dedi. O dra nasıl olsa hamile kalmayacağım diye korunmadı ve şimdi 1,5 yaşında kızı var. Yaşınız daha o kadar genç ve evliliğiniz o kadar yeni ki... 39 yaşında 1 yaşında bebeği olan bir anneyim. Bu günlerin keyfini çıkarın Emin olun o en doğru zamanda geliyor :)

Süreciniz çok güzel devam etsin. Ben bu kadar kısa süre olan bir evlilikte olumsuz olmanız beni üzdü. Gerçekten olumlu bakabilmek çok önemli ve mikroçevremde buna çokça şahit oldum :ya olmuyor dedikleri an oldu. İnşallah istediğiniz şekilde çocuğunuzu kucagınıza alin. Ama her şeyden önce siz çok değerlisiniz ve bu bir fırsat olabilir çocuktan önce geçireceğiniz,uyuyabilieceğiniz günlerin kıymetini bilin. Güzel haberlerinizi de bize yazin.

Yaş daha küçükmüş, salın. Biraz vakit geçince düşünürsünüz. Olursa olsun mantığı ile...

Oğlum tüp bebek. Doğana kadar evimiz oldu, arabamız oldu, tüp bebek için para biriktirmiştik. O parayı da maaş ile taksit taksit ödeyince, biriken para ile apart aldık . Oğlum Herşey tam olunca gelmeye karar verdi .

Vakti zamanı oluyor. Siz ne kadar çabalarsanız çabalayın vakti değilse olmuyor..

Bahar hanım size o kadar iyi anlıyorum ki tam 18 aydır bu sorunla mücadele ediyorum hormon testleri genel testler hsg herşey temiz yumurtlama ilaçları iğneleri derken aylarca kafayı yedim herkesin sürekli sorması sürekli beklenti içinde olmak hayal kırıklıkları… her regl olduğumda saatlerce ağlıyorum bir türlü atamıyorum içimden istemsizce eşime karşı mahcup hissediyorum yüzüne bakamıyorum benden ayrıl demeyi bile düşündüm biran önce kendime gelmeyi başarmam lazım aşılama deneyelim dedik maddi yönden diğer aya erteledik okuyunca kendimi gördüm benim konuşacak bi tane bile arkadaşım yok eşime bahsedince kızıyor kendimle savaşmak zorunda kalıyorum belki sohbet edeceğiniz içinizi dönebileceğiniz birileri varsa çevrenizde öyle yapın oturun anlatın ağlayın imkanınız varsa çıkın gezin gülün eğlenin ben bunların hayalini kurup rahatlıyorum anne olamayacağınızı asla düşünmeyin çaresi olan bir dert Allaha şükür ya sorununuz olsaydı onunla uğraşmak zorunda kalsaydınız böyle düşünün umarım en yakın zamanda Sizede banada anne olmak nasip olur

Ne mutlu ki benim çevremde beni anlayan çok insan var eğer konuşacak kimseniz yoksa ben sizi dinlerim dilediğiniz kadar anlatabilirsiniz bizim birbirimizden başka kimseye ihtiyacımız yok Allah en doğru zamanı biliyordur elbet belki zor olacak ama bu yolun sonunda yüzümüzün güleceğine inanıyorum içimizi ferah tutalım yeter ki

İşte ya hiçbir zaman olmazsa korkusu insanın içini yeyip bitiriyor halbuki umut hep var olmalı

Çok sağolun çok teşekkür ederim mutlaka haber veririm Allah Kısmet ederse ilk sizlerle paylaşıcam zaten derdime ortak oldunuz

Kendi kendime söz verdim zaten bu ay son diye.. aşılama oldum eğer sonuç olumsuz olursa gerçekten bir süre bu düşüncemi rafa kaldırıcam kendi haline bırakıcam herşeyi doktor falan görmek istemiyorum artık

Başladınız mi

Senin daha 1.5 olmus ohhooo hemen olumsuzluklar. Ben 4 sene ugrastim neler yasadim, dis gebelikler , dusukler, kurtajlar. Yok yok yok olmadi. Kafani rahatlatmak zorundasin, yoga yap , nefes terapisi yap. Beslenmeni degistir, odak noktani degistir bunlar bile 1-0 one gecirir seni. Yasin kac mesela? Bu kadar panik yapiyosun ? Sakin ol.

Stres gerçekten bazı insanlarda buna sebep olabiliyor , çalışmıyor evdeyseniz aklınızdan çıkaramazsınız, bi spora başlayın , bi yerde hafif bi işe girin kafanız dağılsın . Bi tanıdığımın 6 yıl olmadı sonra stres faktörü ortadan kalkınca hamile kaldı. Kendinizi meşgul etmeye çalışın belki işe yarayabilir .

Öfkeli falan değilim.gayet de doğru şeyler yazdım.çocuk gibi tutturanlar bana laf ediyor.hatta şu konuda en doğru şeyleri yazan da benim.

Ne yaparsam yapayım aklımdan çıkaramıyorum
Ben olsam x tarihinde tüp bebek yaptıracağım derim mesela 6 ay sonrayı hedefleyin
O zamana kadar normal şekilde yaşamaya devam edin ne de olsa x tarihinde tüp bebek yapacaksınız
Bu yüzden o zamana kadar bişey düşünmenize gerek yok. Bu sırada tatile gidin, istediğiniz ve yapmaya fırsat bulamadığınız bir hobiye başlayın, eşinle gezin tozun ve canınız istediğinde sevişin sadece. Bebek odaklı değil yani.
Bi de bunu deneyin bence

Sanırım gerek kalmadı bunlara hamile olabilirim yarın kan vericemm

Sakinim çünkü sanırım hamileyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…