Daha çok yeni evlisiniz, inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evladınız olur, doktorunuz çok haklı stresi ve olumsuz düşünceleri Bir kenara bırakmanız gerekir. Artık günümüzde tüp bebek ve aşılama tedavileri çok başarılı. İsterseniz bir psikologla görüşün çünkü tüp Bebek veya aşılama düşünüyorsanız psikoloji çok önemli, ayrıca eşinizin ve sizin bütün değerleriniz iyiyse önce aşılama deneyin isterseniz, belki yumurtalarınız büyümüyor veya çatlamıyor olabilir, bunun dışında sigara kullanıyorsanız bırakın ve sağlıklı beslenin paketli gıdalar tüketmeyinKızlar merhabalar ben bu konuyu gerçekten kendi içimde çok sıkıntıya düştüğüm için açıyorum ve bu konuda beni anlayabileceğinizi düşünüyorum. Sorun genel olarak şöyle; bende ve eşimde hiç bir problem olmamasına rağmen 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Rahim filmi de dahil bana tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok denildi. Eşimde aynı şekilde test verdi aksine onun sonuçları normalden de iyi çıktı. Ama biz ne yaptıysak bir türlü çocuk sahibi olamadık. Benim doktorum bana şöyle bir cümle kullandı; biz ne yaparsak yapalım sen kendi içinde bunun olacağına inanmazsan bu yapılan tedaviler boşuna gider. Evet gerçekten haklı şimdiye kadar benim aklıma getirmediğim tek ihtimal bu. Sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi geliyor kendimi bir sorunumun olmadığına ikna edemiyorum güzel ve kolay bir şekilde olabileceğine inanmıyorum. Lütfen bana bu konuda akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi nasıl ikna edebilirim beynimi buna nasıl inandırabilirim? Tabi inanmadığı ve ihtimal vermediği halde anne olan birileri varsa aranızda lütfen yazarsa çok sevinirim en azından bana Umut olur
Rabbim hayırl zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Benim kuzenimin ve eşinin hiçbir problemi olmadığı halde 5 yıl olmadı çocuğu Özel devlet bütün doktorlar sizin çocuğunuzun olmaması için hiçbir neden yok dediler. Çok kafaya takıyordu kuzenim ister istemez bebeği olsun istiyordu hani düşünme üzülme demesi kolay ala birde ona sormak lazımdı... gel gör ki 5. Yılın başlarında aşılana denediler olmadı tüp bebek için adetini bekliyordu o ara ailesinde sıkıntılar oldu annesi hastalandı dayısı kalp krizi geçirdi vs üst üste sorunlar yaşadılar haliyle dikkati başka şeylere yöneldi... tüp bebeği bir ay ertelemek durumunda kaldılar... velhasıl Rabbimin Hikmeti tüp bebek için tahlil vs verdiklerinde 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Kafanızı dağıtın derim nasıl başarırsınız bilmiyorum ama eşinizle birlikte olurken bebek olacak bebek olsun diye düşünmemeye çalışın onun için şartladıkça olmuyor. Ama nasıl önüne geçersiniz bilmiyorum. İyi düşünün güzel düşünün hayırlısını dilerimKızlar merhabalar ben bu konuyu gerçekten kendi içimde çok sıkıntıya düştüğüm için açıyorum ve bu konuda beni anlayabileceğinizi düşünüyorum. Sorun genel olarak şöyle; bende ve eşimde hiç bir problem olmamasına rağmen 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Rahim filmi de dahil bana tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok denildi. Eşimde aynı şekilde test verdi aksine onun sonuçları normalden de iyi çıktı. Ama biz ne yaptıysak bir türlü çocuk sahibi olamadık. Benim doktorum bana şöyle bir cümle kullandı; biz ne yaparsak yapalım sen kendi içinde bunun olacağına inanmazsan bu yapılan tedaviler boşuna gider. Evet gerçekten haklı şimdiye kadar benim aklıma getirmediğim tek ihtimal bu. Sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi geliyor kendimi bir sorunumun olmadığına ikna edemiyorum güzel ve kolay bir şekilde olabileceğine inanmıyorum. Lütfen bana bu konuda akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi nasıl ikna edebilirim beynimi buna nasıl inandırabilirim? Tabi inanmadığı ve ihtimal vermediği halde anne olan birileri varsa aranızda lütfen yazarsa çok sevinirim en azından bana Umut olur
Ayrıca bir çok kadın 15 veya 20 yıl sonra bile annelik duygusunu tadabiliyor yani umutlarını hiç kaybetmeden istekleri için çabalıyorlar, siz çok yeni evlisiniz dua edin ve çok şükür bir sorununuz olmadığı için daha çok dua edin belki tek seferlik bir aşılama veya tüp bebek tedavisiyle hamile kalabilirsin, şanlı olduğunu düşün, istediğin en kısa zamanda sağlıklı gerçek olur umarımKızlar merhabalar ben bu konuyu gerçekten kendi içimde çok sıkıntıya düştüğüm için açıyorum ve bu konuda beni anlayabileceğinizi düşünüyorum. Sorun genel olarak şöyle; bende ve eşimde hiç bir problem olmamasına rağmen 1 buçuk yıldır çocuk sahibi olamıyoruz. Rahim filmi de dahil bana tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok denildi. Eşimde aynı şekilde test verdi aksine onun sonuçları normalden de iyi çıktı. Ama biz ne yaptıysak bir türlü çocuk sahibi olamadık. Benim doktorum bana şöyle bir cümle kullandı; biz ne yaparsak yapalım sen kendi içinde bunun olacağına inanmazsan bu yapılan tedaviler boşuna gider. Evet gerçekten haklı şimdiye kadar benim aklıma getirmediğim tek ihtimal bu. Sanki hiçbir zaman olmayacakmış gibi geliyor kendimi bir sorunumun olmadığına ikna edemiyorum güzel ve kolay bir şekilde olabileceğine inanmıyorum. Lütfen bana bu konuda akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. Kendimi nasıl ikna edebilirim beynimi buna nasıl inandırabilirim? Tabi inanmadığı ve ihtimal vermediği halde anne olan birileri varsa aranızda lütfen yazarsa çok sevinirim en azından bana Umut olur
Sigara hayatımda hiç içmedim sağlığım konusunda evhamli bir insanım hazır bişey kolay kolay yemem aslındaDaha çok yeni evlisiniz, inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evladınız olur, doktorunuz çok haklı stresi ve olumsuz düşünceleri Bir kenara bırakmanız gerekir. Artık günümüzde tüp bebek ve aşılama tedavileri çok başarılı. İsterseniz bir psikologla görüşün çünkü tüp Bebek veya aşılama düşünüyorsanız psikoloji çok önemli, ayrıca eşinizin ve sizin bütün değerleriniz iyiyse önce aşılama deneyin isterseniz, belki yumurtalarınız büyümüyor veya çatlamıyor olabilir, bunun dışında sigara kullanıyorsanız bırakın ve sağlıklı beslenin paketli gıdalar tüketmeyin
Evet bende bu tür şeyleri çok duydum bir an olsun unutunca aklından çıkarınca hemen oluyormuş aslında. İşte benim yapamadığım şey bu ne yaparsam yapayım aklımdan çıkaramıyorum. Çok teşekkür ediyorumRabbim hayırl zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Benim kuzenimin ve eşinin hiçbir problemi olmadığı halde 5 yıl olmadı çocuğu Özel devlet bütün doktorlar sizin çocuğunuzun olmaması için hiçbir neden yok dediler. Çok kafaya takıyordu kuzenim ister istemez bebeği olsun istiyordu hani düşünme üzülme demesi kolay ala birde ona sormak lazımdı... gel gör ki 5. Yılın başlarında aşılana denediler olmadı tüp bebek için adetini bekliyordu o ara ailesinde sıkıntılar oldu annesi hastalandı dayısı kalp krizi geçirdi vs üst üste sorunlar yaşadılar haliyle dikkati başka şeylere yöneldi... tüp bebeği bir ay ertelemek durumunda kaldılar... velhasıl Rabbimin Hikmeti tüp bebek için tahlil vs verdiklerinde 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Kafanızı dağıtın derim nasıl başarırsınız bilmiyorum ama eşinizle birlikte olurken bebek olacak bebek olsun diye düşünmemeye çalışın onun için şartladıkça olmuyor. Ama nasıl önüne geçersiniz bilmiyorum. İyi düşünün güzel düşünün hayırlısını dilerim
Ederim tabi ki, ama olacak diye düşünün ve Allah korusun sonuç istediğin gibi olmadığında sakın üzülüp pes etme, istediğin için çabala ve sabret her şey gönlünce olsunSigara hayatımda hiç içmedim sağlığım konusunda evhamli bir insanım hazır bişey kolay kolay yemem aslındayine de çok teşekkürler önerileriniz için. Aşılama aşamasındayım şu an bana dua eder misiniz?
Umarım çok sağolunAyrıca bir çok kadın 15 veya 20 yıl sonra bile annelik duygusunu tadabiliyor yani umutlarını hiç kaybetmeden istekleri için çabalıyorlar, siz çok yeni evlisiniz dua edin ve çok şükür bir sorununuz olmadığı için daha çok dua edin belki tek seferlik bir aşılama veya tüp bebek tedavisiyle hamile kalabilirsin, şanlı olduğunu düşün, istediğin en kısa zamanda sağlıklı gerçek olur umarım
Katılıyorum size, aşılama ve tüp bebek süreci stresli bir süreç bu süreci yönetmek çok önemli bu yöntemlerle insanlar hamile kalıyor ikinci gebeliği direkt kendiliğinden doğal yolla oluyor çünkü kadının bir çocuğu var ve stresi bitiyorRabbim hayırl zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Benim kuzenimin ve eşinin hiçbir problemi olmadığı halde 5 yıl olmadı çocuğu Özel devlet bütün doktorlar sizin çocuğunuzun olmaması için hiçbir neden yok dediler. Çok kafaya takıyordu kuzenim ister istemez bebeği olsun istiyordu hani düşünme üzülme demesi kolay ala birde ona sormak lazımdı... gel gör ki 5. Yılın başlarında aşılana denediler olmadı tüp bebek için adetini bekliyordu o ara ailesinde sıkıntılar oldu annesi hastalandı dayısı kalp krizi geçirdi vs üst üste sorunlar yaşadılar haliyle dikkati başka şeylere yöneldi... tüp bebeği bir ay ertelemek durumunda kaldılar... velhasıl Rabbimin Hikmeti tüp bebek için tahlil vs verdiklerinde 5 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Kafanızı dağıtın derim nasıl başarırsınız bilmiyorum ama eşinizle birlikte olurken bebek olacak bebek olsun diye düşünmemeye çalışın onun için şartladıkça olmuyor. Ama nasıl önüne geçersiniz bilmiyorum. İyi düşünün güzel düşünün hayırlısını dilerim
Ne yaparsam yapayım aklımdan çıkaramıyorumBiliyorum çok zor ama düşünmemeye çalışın başka meşgalelerle kendinizi oyalayın.
İlk denememde başarılı oluruz umarım Allah’a çok dua ediyorumKatılıyorum size, aşılama ve tüp bebek süreci stresli bir süreç bu süreci yönetmek çok önemli bu yöntemlerle insanlar hamile kalıyor ikinci gebeliği direkt kendiliğinden doğal yolla oluyor çünkü kadının bir çocuğu var ve stresi bitiyor
Doktorla beraber yönlendiriyoruz bu dönemi yani dediği günleri değerlendiriyoruz mutlakaYumurtlama dönemlerinde aktif olun, bol bol enerji veren şeyler yiyin.
Seviştikten sonra bacaklarınızı yukarı kaldırın bekleyin.
Bende ilk aşılamamı olacağım benim doktorum 3 aşılama sonrası tüp bebek düşünürüz şimdi o ihtimali aklına getirme dedi. Yani bu takıntı vs olduğunda bile tüp bebek işe yarıyor mu gerçekten? Umarım aşılamada da yararÇevremde çok var sizin gibi arkadaşlarım. Kafaya takıp doktor doktor gezdiler. Neden olmuyor hiç bir sorunumuz yok diye birisi 3 yıl denedi birisi 5 yıl denedi. Sonuncusu 1 yıl denedi. (Bu arkadaşımı ben tüp bebeğe yönlendirdim ) hepsinin dediği keşke olmadığını düşündüğümüz an tüp bebek yapsaymışız hepsinin tek seferde oldu. İkisinin ikizleri oldu diğerinin kızı olucak şimdi hamile. Evet tüp bebek yorucu bir süreç ama diğer türlü insanın psikolojisi de evliliğinde yıpranıyor. Maddi imkanınız varsa iyi bi doktor bulup deneyin. O meşhur yerleri çok önermiyorlar onlar biraz fazla paracı oldu diye. Bu dediğim 3 arkadaş da Antalya da yaptırdılar.
Hayatınızı bir konuya bu kadar bağlamayın. Tüm aklınız oradayken zaten olmaz. Meditasyon, yoga gibi rahatlatıcı aktivitelere mi yönelseniz acaba?Ne yaparsam yapayım aklımdan çıkaramıyorum
Psikoloğa gitmeyi deneyin. Bide kendimden örnek vereyim 2 ay bebeğim olsun diye doktorlarında önerdiği şekilde bir gün durup diğer gün şeklinde yumurtlama gününü vs takip ediyorduk... o süreçte olmadı, sonra ailemin yaşadığı şehre gittim 20 gün falan kaldım. Döndüğümde adet oluyordum hemen sonrasında bir kez olan birlikteliğimizde oldu nerenden biliyorsunuz derseniz çünki sonrasında birliktelik olmadı 3 hafta sonrasında kan tahlilimde 3 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim. Dinlenmiş sperm denen bir durumda var. Ama benim size öncelik tavsiyem psikolog olur. Kendinizi yer bitirirsiniz böyle olumsuz düşüncelerle...Evet bende bu tür şeyleri çok duydum bir an olsun unutunca aklından çıkarınca hemen oluyormuş aslında. İşte benim yapamadığım şey bu ne yaparsam yapayım aklımdan çıkaramıyorum. Çok teşekkür ediyorum
Evet gerçekten de çok haklısınız anca durup bana takıntı yapma diyorlar insanlar gerçekten ne şartlarda hamile kalıyor bende anlam veremiyorum. Siz hiç aşılama yaptırdınız mı peki?Doktorunuza hak vermek isterdim ama sizi rahatlatmak için söylenen boş cümleler bunlar.
Ben tüp bebek annesiyim.
3 gün önce ikinci transferimi oldum. Bekliyorum.
Bu yollarda mekik dokudum yani.
Inan, stres yapma, relax ol tantanasi biraz sacma. Insan resmen deli oluyor.
Kadinlar ne şartlar altinda hamile kalıyorlar. Ne bilim, savaş olan bölgelerde, aclik ve sefalet olan bölgelerde kadinlar ürüyor. Bi bize gelince stres yaptık, inanmadik diye 10 numara 5 yildiz embriyolar tutunmuyor. Yediğimiz avocadoya yazik. Yahu, tecavüz sonrasi hamile kalan var.
Neyse, genelde hamile kalamayan ciftlerde genetik sorunlar oluyor. Sorun olup olmadığını tüp bebek harici öğrenemiyorsunuz malasef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?