Ya hamile kalırsam bittim ben ??

Doktor olarak söylüyorum.

Normalde 15 günde bir adet görmüyorsan ilişki esnasında yumurtlamıyordun muhtemelen.

Mesela ben 28-29 günde bir adet oluyorum. Beklediğim adetten yaklaşık 2 hafta önce yumurtluyorum.

Senin hamile kalabilmen için

-vücudunun sana bir oyun oynayıp o aralar yumurtlamış olman gerekir
-spermlerin arkadan öne kayıp iç çamaşırını,kızlık zarını geçip vajinanın içinden,rahminin içinden tüplere kadar gitmesi lazım
-tüplerde olgun bir yumurtayla karşılaşması lazım.

Bu 3 şart varsa tamam hamilesin.

Ama emin ol ki hiç birisi olmadı :)

ne oldu acaba adet oldun mu merak ettim hayatım.kim ne derse desin ahkam kesenlere kulak asma.Allah neyi affedip affetmeyecegini onlara soracak değil.dilerim hamile değilsindir.sıkıntını atlatrsın bi an önce

Çok teşekkür ederim. Artık psikopatlaştım böyle acaba midem mi bulanıyo acaba öyle mi öyle mi diye sorar oldum kendime. Pişmanlık şöyle var. Gerçek anlamda bir şeyler yaşamadan böyle bir sonuç ortaya çıkması ihtimali bile korkunç ya. Ben 25 yaşında genç bir kızım. Hiç tecrübem olmadı ve zaten gerçek anlamda bi şeyler yapmış olsam bundan pişman olmam ki zaten fizyolojik olarak bi şeyler olmuş derim ve olası sonuçları da normal karşılarım. Bazen çok saçmaladığımın farkına varıyorum bu tarz düşününce. Kafaya takmamak için antidepresan aliyim diyorum bu sefer regli etkileyecek veya geciktirecek diye içmiyorum. Benim mesleğim gereği menenjit aşısı olmam gerekiyor mesela onu bile erteliyorum artık düşünün :) Sonuç olarak yapsam içim yanmaz modundayım. Çok teşekkür ederim canım. Ay sonunu bekliyorum ya dört gözle var mı böyle bi şey ? :)

Son düzenleme:

Çok sağ olun ya bir doktordan bunu duymak da mutlu etti.
Ama internette o kadar yazan şey var ki anlatamam size. İşte ilişkiye girmemiş, yıkandığı halde sperm hücreleri gitmiş flan hamile kalmış bakire kız tarzında vs. vs. Bunu bizden daha iyi bildiğiniz muhakkak.

Sanırım insanlar bazı şeyleri söylemekten çekiniyorlar ( ilişkiye girdiği halde girmedim vs diyorlar) ve böyle hamile oldu tarzında yorum yapıyorlar. Ben yabancı makalelerde de okudum. Böyle gebelik ihtimali varmış ama yok denecek kadar az diyorlar.

Çok teşekkürler tekrardan.

ne oldu acaba adet oldun mu merak ettim hayatım.kim ne derse desin ahkam kesenlere kulak asma.Allah neyi affedip affetmeyecegini onlara soracak değil.dilerim hamile değilsindir.sıkıntını atlatrsın bi an önce

Daha var canım ay sonunu bekliyorum. İnş olunca yazıcam. :) Tşeekkür ederim desteğin için.

eleştirmek gibi olacak ama kendimi tutamadım napiimm. yusuf yusuf modunda gezeceğine o haltı hiç yemeseydin keşke

canım bu sekılde hamıle kalman ımkansız+imkansız= imkansız :))

Hahah :) bu yorumlara cok güldüm kizlarrrr :) süpersinizz :)

Canim sana gelincee allahin takdiri ol derse olmustur zaten 1 ayinu bosuna zehir etme , sonucta olsn bile aldirmicakmisin sen o bebegi ...? Neden bu panik anlamadim ... Olmasan iyi olursan giden bi cana olur sana yine bisi olmaz ... Aileni düsün , nasil bakarsin onlarin yüzüne .. Bu sana ders olsun , seven erkek bunu yapmaz zaten sevdiqine helal olmadan ...! Bunlari düsün canim ...! Hakinnda hayirlisi olsun ...

Iyi aksamlar arkadaslar hepinize.

Uzun bir bekleyisten sonra agrili ve stresli bir sekilde regl oldum bugun, yeniden dogmus gibi oldum beyinsel olarak :)

Vucudumda degisiklikler filan ariyodum artik, ''Midem mi bulaniyor yoksa ay ben kilo mu aldim, idrar rengim koyu mu yoksa?''

gibilerinden

sorular dolasti su 1 ay icinde beynimde. Yaptigim kisilere gore degisir hataydi veya degildi. Bunun stresini ben cektim.

Destek olan ve anlayisla cevaplayan tum bayanlara tesekkur ediyorum.

Burada amac her ne olursa olsun psikolojik cokuntu icinde olan bir insani mantik cercevesinde sakinlestirmek ve daha kotu

olmamasini saglamaktir.

Neyin gunah, neyin yanlis oldugunu cok iyi biliriz,

kimse kimseden ogrenecek degil bunu.

''Yaparken dusunseydin'' veya Allah'a verecegin hesabi dusun'' seklinde konusanlari iste o

Sorgulayacak Allah biliyor ki onlar buyuk konusuyorlar.

Yarin bir gun cocuklariniz bu sekilde gelmez umarim karsiniza, bence bunun icin de

tövbe etmelisiniz. Buyuk konustugunuz ve kinadiginiz icin.

Benim cikardigim ana fikir sudur :Sag olun ama bu kadar anlayisli insan oldugunu gordum ve hemcinsim olduklari icin cok mutluyum.

Hepinizi opuyorum guzel arkadaslarim.

Iyi aksamlar sizin olsun,

Kendinize iyi bakin :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…