• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya hamile kalırsam bittim ben ??

canım bu sekılde hamıle kalman ımkansız+imkansız= imkansız :))

Ya inş dediğin gibidir. Psikolojim bozuldu iki gündür.:( Bunu konuşmaya ihtiyacım var gerçekten. Bilenlerden fikir almaya ihtiyacım var. Öyle bi şey olursa yaşamam daha iyi ya. Yapsam içim yanmaz :(
Çok sağ ol <3

Son düzenleme:
Daha yumurtlama yok ki ortada. Rahat ol, öyle bi ihtimal yok bence
Böyle stress olacağına, bazı şeyleri ertele ve zamanını bekle. Yok yere stress olacaksın cnm ya:34:

Merhaba canım kendini sıkma bu çol düşük bir ihtimal yani regliyken hamile kalanlar var duyduğum kadarıyla ama dediğim gibi düşük bir ihtimal kendini yiyip bitirme yoksa reglini geciktirirsin birde böyle şeyler yaşıcaksan önlemini alman lazım karşındakinin değil senin düşünmen lazım kendini sıkma bir ayı zehir etme kendine

Merhaba canım kendini sıkma bu çol düşük bir ihtimal yani regliyken hamile kalanlar var duyduğum kadarıyla ama dediğim gibi düşük bir ihtimal kendini yiyip bitirme yoksa reglini geciktirirsin birde böyle şeyler yaşıcaksan önlemini alman lazım karşındakinin değil senin düşünmen lazım kendini sıkma bir ayı zehir etme kendine

Çok doğru söylüyosun ama elimde değil. Çok kötü bi şey hem bu stres.

Artık psikolojik olarak acaba midem mi bulanıyo flan düşünüyorum.

Teşekkür ediyorum

Keşke erkek arkadasının ve kendının nefsi ısteklerıne önem verdiğin kadar Rabbimizin yasakladıgı ZiNA yı haram oldugunu hatırlayıp önem versenız. Ve şunu unutmayın genel konuşuyorum hatasız kul olmaz fakat Seven erkek zaten bunu yapmaz seven erkek saçının telıne bıle kıyamaz UNUTMAYIN

Keşke erkek arkadasının ve kendının nefsi ısteklerıne önem verdiğin kadar Rabbimizin yasakladıgı ZiNA yı haram oldugunu hatırlayıp önem versenız. Ve şunu unutmayın genel konuşuyorum hatasız kul olmaz fakat Seven erkek zaten bunu yapmaz seven erkek saçının telıne bıle kıyamaz UNUTMAYIN

Evet gerçekten çok haklısın,gençlerin hatta genç yaşlı herkesin bu konuda bilgilendirilmeye ihtiyacı var bence.Şöyle bir baktım da mesajlara dini yönden düşünen yok gibi sanki,anlayamıyorum ya...Bu dünyada hamile kalırsam ne yaparım diye korkacağına Allah´a nasıl hesap vereceğini düşünüp tövbe etsen senin için daha hayırlı olur

Evet gerçekten çok haklısın,gençlerin hatta genç yaşlı herkesin bu konuda bilgilendirilmeye ihtiyacı var bence.Şöyle bir baktım da mesajlara dini yönden düşünen yok gibi sanki,anlayamıyorum ya...Bu dünyada hamile kalırsam ne yaparım diye korkacağına Allah´a nasıl hesap vereceğini düşünüp tövbe etsen senin için daha hayırlı olur

Bende anlamıyorum yorum yazanlar neden dını yönden hıc bakmıyorlar yada bakamıyorlar. Rabbim yardımcımız olsun..

din kişisel bi durumdur o kendi dininin ve yasaklarının zaten farkındadır bu yüzden dini yönden durum yorumu yapıp ahlak dersi vermenin bence anlamı yok.bu Allah ile onun arasında dolayısı ile sadece onu ilgilendirir.hepimizin dinimizin neyi emredip neyi yasakladığını biliyoruz zaten.ama bakalım ne kadarını yapıoz mesele sadece zina yapmak namaz oruç vs için geçerli değil çok çok geniş bi kavram bu.ayrıca sen zaten bakireyim demişin bu durumda hamile kalman milyonda bir çok çok düşük ötesi bi ihtimal hamile kaldığını sanmam.ama ben dini yönden yorum yapmıcam sana ama tatlım sonuclarını kaldıramıycagın bi riske atma kendini,hamile olsan ne yapcaksın aldıracakmısın bi düşün yazık oda bi can sonucta.bir bebek için canını verecek kadınlar var burda hikayelerini bir okusan.kendine dikkat et tatlım

din kişisel bi durumdur o kendi dininin ve yasaklarının zaten farkındadır bu yüzden dini yönden durum yorumu yapıp ahlak dersi vermenin bence anlamı yok.bu Allah ile onun arasında dolayısı ile sadece onu ilgilendirir.hepimizin dinimizin neyi emredip neyi yasakladığını biliyoruz zaten.ama bakalım ne kadarını yapıoz mesele sadece zina yapmak namaz oruç vs için geçerli değil çok çok geniş bi kavram bu.ayrıca sen zaten bakireyim demişin bu durumda hamile kalman milyonda bir çok çok düşük ötesi bi ihtimal hamile kaldığını sanmam.ama ben dini yönden yorum yapmıcam sana ama tatlım sonuclarını kaldıramıycagın bi riske atma kendini,hamile olsan ne yapcaksın aldıracakmısın bi düşün yazık oda bi can sonucta.bir bebek için canını verecek kadınlar var burda hikayelerini bir okusan.kendine dikkat et tatlım

Kişİsel bir durumdur arkadaşım fakat dınımızde emrı bıl maruf, nehyı anıl munkerde farzdır. tabı doğru sekılde yaparak. kurunun yanında yaşta yanar. unutmayalım. umarım hamıle deglsındır.. Rabbim affetsın dıyorum herseyden önce

Ahlak dersi vermek değil niyetim ama çok da normal bir şeymiş gibi göremiyoruz maalesef:50:İşallah yaptığı hatanın farkına varır da tekrarlamaz,ki hamile kalsa da büyük ihtimalle aldırır konu başlığına bakarak.Rabbim hidayet etsin,doğru yoldan ayırmasın inşallah hepimizi

Buraya konu açmakla hata yapmışsın sadece.
Çünkü konu direk din , günah , ayıp vs döner ki dönmüş.
Boşuna stress yapma Regl iken hamile kalamazsın, hamile kalıp üstüne regl görülür ama regl iken olmaz.
Artı arkadan da boşalsa oraya girmesi için uzun uzun yatman vs lazım evet hep ihtimal vardır ama senin hamile kalman imkansıza yakın.
Bundan sonra daha dikkatli hareket et bu korkun ders olsun en azından.
Bir şey daha var , sabunla yıkadım demişsin. Genital bölgeye sabun sürülmez zararlıdır. Onuda yapmamanı öneririm.

Hamile falan degilsin bosuna kafana takma. Camasirinin dokusundan gecip icine girmeleri yer cekimi ve fiziksel acidan imkansiz, ozellikle isteyip uygun pozisyonda yarim saat durman lazim onda bile yuzde bir ihtimal nerdeyse..

Ahlak ve din dersi verenler, her seyden once o sizin hemcinsiniz ve zor durumda, zaten korkmus, psikolojisi bozulmus, yardim edeceginize iyice korkutuyorsunuz. Ya bu veya baska bir genc kizcagiz tecrubesizliginden sizin dediklerinize bakarak korkudan gidip intihar falan etse?
Din, ahlak herkesin kendinedir. Zina dediginiz olayi illa onaylayip destekleyelim demiyoruz tabii ki ama yasayan ve yardim dilenen insanin da gozu korkutulup bu kadar da ustune gidilmez! Size gore gunahkar da olsa tecrubesizliginden yapmis, ona da yazik gunah.

Ve basligi acan kizim, hayatta kendi kararlarini kendin ver, yasamak istediklerini de yasa. Ancak sadece kendine hesap verebilirsin. Yalnizca, akilli olup onlem almakta fayda var, bunu unutma.

Evet sanırım büyük hataydı burada konu açmak. Fikirleriniz önemlidir teşekkür ederim.

Hayat çok garip ve bazen ''kesinlikle yapmam.'' dediğiniz şeyleri yapabiliyorsunuz. Büyük konuşmamak lazım.

Ayrıca rahat olmamı söyleyen arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Sağ olun.

Son düzenleme:
hamile kalmak bu kadar kolay mı ya.ben hamile kalmak için kırk takla atıyorum ;))) yok yok !!! tüp bebek vs yok anacım...gerçi bir kitapta okumuştum, macera için yapılan ilişki düzenli olarak yapılan ilişkiye göre daha çok spermi etkiliyormuş..keşke dikkat etseydin kaldı ki adetlisin yaa rahim daha açık olur, hem adetliyken de onu yapmak sanırım maceracı bir ruh ister... ama yine de bir şey olmaz spermler öylee hoppp diye rahimden geçip tüplere yerleşecek cıkk olmaz bir şey..bu da iyi bir ders olsun sana ve tüm genç kızlara..

hamile kalmak bu kadar kolay mı ya.ben hamile kalmak için kırk takla atıyorum ;))) yok yok !!! tüp bebek vs yok anacım...gerçi bir kitapta okumuştum, macera için yapılan ilişki düzenli olarak yapılan ilişkiye göre daha çok spermi etkiliyormuş..keşke dikkat etseydin kaldı ki adetlisin yaa rahim daha açık olur, hem adetliyken de onu yapmak sanırım maceracı bir ruh ister... ama yine de bir şey olmaz spermler öylee hoppp diye rahimden geçip tüplere yerleşecek cıkk olmaz bir şey..bu da iyi bir ders olsun sana ve tüm genç kızlara..

Kolay değil ama bu şekilde de olur mu olur işte çok garip.

Kendimi toparlayamıyorum artık sakin olmaya çalışıyorum. Unutuyorum yeniden kafam bulanıyor.

Planlı bi şey değildi bizimki zaten öyle olsa ben regl iken zaten bir araya gelmeyiz. Birleşme flan da olmadı. Çok fazla stresliyim ve bu stres de her şeyimi etkileyecek şimdi.

Hayat çok garip gerçkten.

Evet sanırım büyük hataydı burada konu açmak. Fikirleriniz önemlidir teşekkür ederim.

Hayat çok garip ve bazen ''kesinlikle yapmam.'' dediğiniz şeyleri yapabiliyorsunuz. Büyük konuşmamak lazım.

Ayrıca rahat olmamı söyleyen arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Sağ olun.

Canim gercekten stres yapmana gerek yok. Bak ben bu konunun harici olarak da birsey soyliyim. Daha gencsin, hayatta yaptigin her olaydan her karardan bu kadar pisman olarak yasayacaksan, hayatin cehenneme doner; yapma. Eger yaşin cok cok genc degilse yani cocuk sayilacak kadar, boyle tecrubeleri denemek istiyor olusunuz gaayet normal. Sadece onlem alin yeter. Yaptiklarindan asla pisman olma. Guclu ol biraz, ne yaptiysan arkasinda dur. Sirf toplum baskisi gibi nedenlerle pismanlik yasayip bir kere eline gecen hayatini pismanlik denizine cevirme.
Ha ben yaptigin cok dogru birsey demiyorum, sonucta istenmeyen sonuclar dogurabilirdi. Hayat acisindan bakiyorum sadece, yaptiysan arkasinda dur yaptigin seyin. Uc bes tuzu kuru nasilsa bana bisey olmaz'cinin gozunu korkutmasiyla degismesin kararlarin. :)
Bir de sonraki adetin gecikip de seni korkutmasin diye bu ay boyunca bol bol sekersiz adacayi ic. Her gun, iki gunde bir..
Adetine uc dort gun kala da biraz balla corekotu karistirip ye.

Back