Ya hamile kalırsam bittim ben ??

hayatimlilyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
63
5
46
Merhabalar arkadaşlar bundan önce birkaç kez foruma yazmışlığım vardır. Bu sefer bendeki başka bir problem. 2 gün önce erkek arkadaşımla bi şeyler yaşadık. Daha doğrusu ben zaten regldim. Bunu söyleyince tabi anlayışla karşıladı. Sadece onun rahatlaması için ben bi şeyler yaptım. Sadece temas etti biraz ve benim üzerimde çamaşırlarım vardı ancak birden arka tarafıma boşaldı tabi ben panikten ne yapacağımı şaşırdım sildim, gittim hemen yıkadım sabunla üzerimi falan sıyırdım bulaşmasın bi şeyler diye. Rahat olmamı ve hiçbir şey olmayacağını söyledi ama benim için rahat değil buna rağmen İnş bi şey olmamıştır. Ön tarafa doğru akıp akmadığının farkında değilim o panikle. Çok korkuyorum bakire olarak böyle bir şeyin olmasından. Daha regle zaten çok var neredeyse 1 ay :S ve ben bi test alıp yapamam ya pozitif çıkarsa diye Ya neden ilişkiye girmeden hamile kalınır ki anlamıyorum. Bu 1 ayda stresten ölmezsem iyidir.Testi elime almaya bile korkarım ben ki test yapayım. Sizce bi şey olmuş mudur lütfen bilen yaşayan biri yorum yapabilirse sevinirim.

adetliydim hamile kalmam deme....kalinibiliyor....ve disa bosalmayla icine giden sperm olduysa buda hamile kalmana sebeb olabilir...ama arka traftaydi diyorsan...icin rahat olsun...

adetliydim hamile kalmam deme....kalinibiliyor....ve disa bosalmayla icine giden sperm olduysa buda hamile kalmana sebeb olabilir...ama arka traftaydi diyorsan...icin rahat olsun...

Biliyorum kalınıyor reglken hamile olunabildiğini ama arka taraftaydı evet çamaşırda falan vardı ama ben o panikle o tarafa doğru akıp gitmiş midir diye korkuyorum çamaşırdan flan Hemen gidip silip yıkadım ama. Çocuk istersin olmaz tövbe tövbe böyle bi şeyle olması da çok sinir bozucu olur düşünsenize. Daha önce deneyimim bile olmadı. Ne sinir bozucu. İnş ayaklanıp yürümemişlerdir

Teşekkürler cevabınız için.

eğer birşey olacaksa ona hiçbirşey engel olamaz ama anlattıklarına göre gebe kalman çok zor öyle bişey olmaz yani için rahat olsun gerçekten

baska bı problemın daha var bennce..erkek arkadasın senı sevıomudur sence

eleştirmek gibi olacak ama kendimi tutamadım napiimm. yusuf yusuf modunda gezeceğine o haltı hiç yemeseydin keşke

hamile kalınacak bir durumda bile değilmişsin ki
üstünde çamaşır var arka tarafa boş...dı diyorsun vs.
imkansız yani için rahat olsun

Bu şekilde hamile kalınmaz için rahat olsun o konuda.
Ama görüyorum ki ya yaşınız küçük ya da bilgisizsiniz bu konuda. Böyle birşy yaşamadan önce bir doktora danışıp size en doru koruma yöntemini öğrenmenizi öneririm.

Çok teşekkür ederim. 25 yaşındayım ve bilgisiz de sayılmam aslında. Sadece tecrübesizim bu konularda. O yüzden ya bu kadar paniğim. Zaten karşı tarafın boşalma olayı da bilinçli olarak değildi, özellikle benim üzerime yapmadı. Bir kısmı geldi sadece. Bazıları diyor ki tam birleşme olmalı bazıları diyor ki bu şekilde de olur. Bilmiyorum. Kafam çok karışık.

sevgilin rahatlasın diye kendini feda etmişsin o rahatlamışta sen 1 ay boyunca rahatsız olarak yaşarsın artık

tam birleşme olmadan,bakire olduğu halde hamile kalıp kürtaj yaptırmak zorunda olan bir çok bayan var.
bunu bana doktorum söylemişti.
onlar için artık sıradan olmuştu.
yani olmaz diye bişey yok
madem sevgilinle beraber oluyorsun tedbirli ol derim..
ve bu kadar korku doluysan
endişe duyuyorsan hiç başını ağrıtma
evlenmeyi bekle o halde canım

Son düzenleme:

çok düşük ihtimallaer doğrultusunda olabiliyor tabiki ama uğraştıkları halde çocuk yapamayan insanlarda var.
dediğim gibi bir doktora git sana en uygun korunma yöntemini o söyler. ya da en olmadı ertesi gün hapı kullanabilirdiniz bu durumda eczanelerden temin edebilirsiniz ya da erkek arkadaşınız korunsun.

Ya benimde anlamadigim zaten herseyi yapiyosunuz daha bakireligi neden koruyisunuz ki yarin obur gun erkek arkadasin ayrilirda baska biriyle olursun diyemi yada ilerde evlenince kocani kandirmak icinmi?kusura bakmada herkesi kandirabilirsin ama yukardakini asla!!!!

şunu söyleyebilirim ki için rahat etsin hamile kalman imkansız hatta kalırsan tıp litaretüründe bir ilk olabilirsin
çünkü adetlisin yumurtlamana neredeyse 10 gün gibi bir zaman vardır tutki o spermler o kadar zorluğu aştı çamaşır vs. tesadüfen bir ikisi rahime yol aldı onların yaşam süreleri sadece max. 4-5 gün yaşayabiliyorlar yani sen yumurtlayana kadar rahmetli olurlar. sakın bir ayı nasıl geçireceğim diye telaş etme. kalırsın diyenlerde seni korkutmak için diyorlar bir daha böyle şeyler yapma diye ama sen yaşını başını almış aklı selim birisindir. kendin için ne doğru ne yanlış kendin karar verebilirsin.

sevgilin rahatlasın diye kendini feda etmişsin o rahatlamışta sen 1 ay boyunca rahatsız olarak yaşarsın artık

Haklısınız. Zaten normalde böyle bi şey yapmam ben ancak insan bazen düşünemiyor. Mantıklı olduğu halde mantığını kullanamıyor maalesef. Yaptım bi şey oldu bitti. Bakalım ne olacak. Gerçekten 1 ayımdan gitti, o da ömrümden gitti çok doğru söylüyosun.

Herkese teşekkürler.

Haklısın. Çelişkili zaten. Ve benim mantığımdaki bir insanın bile bunu yapması çok saçma. Doğru söylüyosun. Bunu biri bana söylese ben de böyle düşünürdüm belki de. Ama bilmiyorum. Kafayı yemezsem inş öğrenicez.

Teşekkürler cevabın için olgunluğun için anlayışın için.

İnş dediğin gibidir. Bunlar tecrübesizlikten kaynaklanıyor maalesef. Bu da bir dürtü insanız sonuçta bazen yapmam dediğiniz şeyi yapabiliyorsunuz işte.

Sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…