- 24 Mart 2013
- 63
- 5
- 46
- Konu Sahibi hayatimlilyum
Merhabalar arkadaşlar bundan önce birkaç kez foruma yazmışlığım vardır. Bu sefer bendeki başka bir problem. 2 gün önce erkek arkadaşımla bi şeyler yaşadık. Daha doğrusu ben zaten regldim. Bunu söyleyince tabi anlayışla karşıladı. Sadece onun rahatlaması için ben bi şeyler yaptım. Sadece temas etti biraz ve benim üzerimde çamaşırlarım vardı ancak birden arka tarafıma boşaldı tabi ben panikten ne yapacağımı şaşırdım sildim, gittim hemen yıkadım sabunla üzerimi falan sıyırdım bulaşmasın bi şeyler diye. Rahat olmamı ve hiçbir şey olmayacağını söyledi ama benim için rahat değil buna rağmen İnş bi şey olmamıştır. Ön tarafa doğru akıp akmadığının farkında değilim o panikle. Çok korkuyorum bakire olarak böyle bir şeyin olmasından. Daha regle zaten çok var neredeyse 1 ay :S ve ben bi test alıp yapamam ya pozitif çıkarsa diye Ya neden ilişkiye girmeden hamile kalınır ki anlamıyorum. Bu 1 ayda stresten ölmezsem iyidir.Testi elime almaya bile korkarım ben ki test yapayım. Sizce bi şey olmuş mudur lütfen bilen yaşayan biri yorum yapabilirse sevinirim.