aynı evde yaşamıyorum hatta aynı şehirde bile yaşamıyorum ama benimde herşeye karışmayı çok seven bi kayıpederim var. yaptığın yemekten tut, gittiğin yere kadar. bence bir baba büyük olarak saygı görmek istiyorsa, üzerine düşen vazifeleri onun da yerine getirmesi gerekir. ayrıca aynı evde yaşansa da karışması gereken bi kişi varsa bence bu kayınpeder değil kocadır. madem eş bi rahatsızlık duymuyo, bunun derdi başkasına düşmez bence. benimde kayınpederim yeni evlendiğimde kıyafetlerime karışmaya kalkmıştı ama eşim babasına o bizim aramızda şeklinde tavir koyunca bir daha uğraşmadı. biraz da babanın eline verilen iplerden de kaynaklanabilir bu durum..
Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş
asdfgh cnmm üzülme nolursun.seninle özelden de konusmak isterim.sıkma canını.bak şuna inan ki ALLAH sabrının mükafatını er yada geç en güzel şekilde verecektir.ben şuanda bunu yaşıyorum.bende bir arada yaşıyorum eşimin ailesiyle.çok iyiler fakat bir arada yaşamak çok zor.psikolojik olarak rahat olamıyorsun bir kere.biraz olsun rahatlamak istiyorsan söylenen her ne olursa olsun kafana takmayacaksın.birşey dememişler gibi dvranmaya çalış sende...çok zor tabi biliyorum ama dene en azından.bırak seninle ugrasıyolarsa ugraşsınlar.ama bir tavsiyem daha eşini de üzme sakın.onlar hep arada kalıyorlar üzülüyorlar.
cok tesekkür ederim canım benim sabredeksin ama insan evliligini yasayamıyor böylede daha 4 aylık evliyim ama yoruldum daha simdiden yapmayı düşündüğüm hiçbirsey olmadı zamanla evlilikler yozlasıyor böyle olunca :1no2: insallah dediğin gibi olur allah herkezin yardımcısı olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?