• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YA ÇOK kararsızım bu üniversiteden

darks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
160
60
98
:kedi::kedi:şimdi ben üniye bu sene 2 ci girişimle girdim özel b üniversitede çevre mühendisliği okuyorum ama bırakmak istiyorum çünkü istediğim bölüm bu deil bilinçsiz seçtim ah kafam olsaydı daha çok çalışırdım ama var bundada bi hayır şimdi bırakmak istiyorum ama yaşın 21 derler diye korkuyorum nerden baksan bikaç senem gitti yaşı büyük derler diye korkuyorum ne yapmam lazım 22 yaşnda kazanmış olursam off off ne yapıcam bilmiyorum

bende 22 yaşımda 2. üniversitemi kazandım negüzel bak ben mutluyum 25 yaşımda okulum bitecek.bir çok laf söyleyenler oldu tabi ama umrumda bile olmadı.sınıfım da yaşı 27 ve 3 tanede çocuğu olan bir ablamız var bunun gibi örnekler çok.eğer istemeyerek okuyorsan o bölümü bence devam etme hiç bir şey için geç değil tekrar hazırlan ve istediğin bir bölüme yerleş derim.

:kedi::kedi:şimdi ben üniye bu sene 2 ci girişimle girdim özel b üniversitede çevre mühendisliği okuyorum ama bırakmak istiyorum çünkü istediğim bölüm bu deil bilinçsiz seçtim ah kafam olsaydı daha çok çalışırdım ama var bundada bi hayır şimdi bırakmak istiyorum ama yaşın 21 derler diye korkuyorum nerden baksan bikaç senem gitti yaşı büyük derler diye korkuyorum ne yapmam lazım 22 yaşnda kazanmış olursam off off ne yapıcam bilmiyorum

kim diyecek:uhm:

erken bitirecen de ne olacak istemediğin bölümse,
hadi bitirdin bunu diyelim, hemen işemi girdin,
insanlar üniyi bitiripte hemen işe mi giriyolar zannediyorsun,
yani bunun erkeni,geçi yok,
önemli olan bitirdiğinde sevdiğin bir mesleğinin olması, çünkü bu senin hayatın olacak,
o yüzden erken girme, geç girme diye saçma bişey olamaz.
canıımm memleketimde zaten herkes hemen iş bumuyor, senelerce bekliyor,
kayıp değil yani senin yaşın.

yakın çevrelerim falan filan offf çokmu takıyorum ne milletti ama bu sefer takmıcam 90 lıyım bi nevi dahada küçük sayılırım ama hep eczacılık istedim ben saolun arkadaşlar

yakın çevrelerim falan filan offf çokmu takıyorum ne milletti ama bu sefer takmıcam 90 lıyım bi nevi dahada küçük sayılırım ama hep eczacılık istedim ben saolun arkadaşlar

çok az bile kalır

başkalarını fazla ciddiye almasositososito

kendi yoluna bakhihoyyyt

umarım başarırsın ve mutlu olursuna.s

19 yaşında ilk girişimde kazandım dondurdum.20 yaşında tekrar başka ünv kazandım dondurdum.21 yaşına giricem hala başlamadım:1hug:sorun etme :olmaz:..

ay bana dua edin nolur :) hayallerimin arkasından gitmem için yapmam lazım öncelik ben olmalıyım herkese göstermem lazım zekamı herkes bni başarırısız olarak görüyor

ay bana dua edin nolur :) hayallerimin arkasından gitmem için yapmam lazım öncelik ben olmalıyım herkese göstermem lazım zekamı herkes bni başarırısız olarak görüyor

Hala başkalarını düşünerek hareket ediyorsun.
Daha üstteki mesajında bundan şikayet etmişsin.
Yalnız elindekini de tamamen bırakma bence.
O bir kenarda dursun sınava tekrar gir.
Olur ya dünya hali kazanamama ihtimali de aklının bir köşesinde bulundun.
İnşallah istediğin bölümü kazanırsın.

sayın darks:3: özel mesajınız var
mesaj kutusuna lütfeeenn:dance:

Back