- 22 Ekim 2007
- 441
- 1
- Konu Sahibi fxixndxixkiçim
canım fındık içim bende seninle aynı şeyleri yaşadım canımcımm..hemde daha çok taze sadece 1 ay geçtii 9 haftalık bebeğim 6 hafta 5 günlüktü,kalp atışları yoktu kürtajla sonlandırdılar.ve benimde ilk hamileliğimdi okadar çok istemiştim 7.ayda kaldım üstelik..ama nasip değilmiş rızkı yokmuş bu dünyada diyerek kendimi avutuyorum.Hiç boşuna stres yapma bebeğinin rızkı varsa Rabbim onu herşekilde yaşatır hiç üzülme ve inançlı ol.Ben inanılmaz üzüldüm ağladım ama bi taraftanda düşünüyorum belki sağolsaydı başka sağlık problemleri çıkacaktı dahada üzülecektim vardır herşeyde bir hayır..bende 2 ay kadar korunup tekrar başlamak istiyorum ama eşim istemiyo illa 3 ay bilemiyorum farklı duygular içindeyim..aklıma geldikçe içim hep cız ediyo ağlamaklı oluyorum,bu psikolojiden kurtulmadan tekrar denemesemmi?ne dersiniz?bende çok korkuyorum ya ikinciside aynı olursa diye,demekki sadece ben değilmişim aynı duygularda olan bu kadınların ortak hissi demekki,inşallah Rabbim sanada banada ve tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip eder..