- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
himmm okÖpme canım öpme, bırak artık bu şekil şemali,bir hobi edin arkadaş çevresi yap aç dizi film izle hiçbişey bulamıyorsan, yeter kendine yaptığın eziyet...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
himmm okÖpme canım öpme, bırak artık bu şekil şemali,bir hobi edin arkadaş çevresi yap aç dizi film izle hiçbişey bulamıyorsan, yeter kendine yaptığın eziyet...
foto bencede farkli diye dusunuyorum.cunku etrafindakilere bakiyorum fotoda farklilar.ama video dogru sankiBen fotoda farkli cikiyorum mesela
Herkes söyler bunu bana
Ayna dogru bence
Sonucta kardesim ya da arkadasim aynada oldugunda ayni goruntu olusuyo
Fotoda ise daha farkli olabiliyo
Videoyu bilmiyorum tam
tesekkurler okudum.dogru bencedeSimetri olayıyla bir durum. Yani aynadaki gibi değil aslında fotoğraftakiler gibi çıkıyoruz( ön kamera ile çekilenler değil) çünkü insanlar bizi aynadaki gibi değil, fotoğrafta çıktığımız gibi karşıdan görürler. Şu yazıyı okuyun
http://www.webtekno.com/internet/fotograf-cekilirken-kendimizi-neden-begenmiyoruz-h8697.html
yok ugrasamam vallaCozum basit değil mi ben mi yanılıyorum
Yanına bir kişi al o kişinin aynadaki görüntüsüne bak sonra ona..
Yine aynı kişinin önden fotosunu çek ikisini tekrar karşılaştır. Aynadaki mi fotodaki mi görüntü o kişiye en yakınsa ya da aynı ise ordaki görüntü gerçektir.
Öfffff gece gece![]()
Simetri olayıyla bir durum. Yani aynadaki gibi değil aslında fotoğraftakiler gibi çıkıyoruz( ön kamera ile çekilenler değil) çünkü insanlar bizi aynadaki gibi değil, fotoğrafta çıktığımız gibi karşıdan görürler. Şu yazıyı okuyun
http://www.webtekno.com/internet/fotograf-cekilirken-kendimizi-neden-begenmiyoruz-h8697.html
Onlar fotojenikBence dogru degil
Biz foto cekindigimiz de ben farkli cikarim herkes te kendiliginden söyler bunu
Bazi arkadaslarim guzel oldugu halde fotoda cok tipsiz gorunuyo
Bazilari ise oldugundan kat kat iyi gorunuyo
Bunun aciklamasi ne peki
Onun açıklaması da o anki açı, ışık, duruş, ruh hali, şanssızlık, fotojenik olmak vs vs :)) her şeye teknik bir açıklama getirilemez.Bence dogru degil
Biz foto cekindigimiz de ben farkli cikarim herkes te kendiliginden söyler bunu
Bazi arkadaslarim guzel oldugu halde fotoda cok tipsiz gorunuyo
Bazilari ise oldugundan kat kat iyi gorunuyo
Bunun aciklamasi ne peki
hih bilir kisi de geldiTatlım ikiside gerçek değil
seni sen olduğun sürece goremeyeceksin..
Eğer yüzünde bariz bir şey yoksa o kadar ayrıntıyı görme yetiniz olsa da evet farkedemezsiniz :) yıllar önce bi kaza geçirdim ve burnumda disk kayması oldu. Aşırı bir yamukluk yok ama fotoğraflarda bazen çok belli oluyor ama aynada o kadar değil. Bunun gibi şeyler farkedilir.Ayna yalancı mı yani anlamadım.
Kuzenime aynadan baktığımda da yüzüne baktığımda da aynı mesela. Gözüm de mi yanılıyor
foto iyi aalinda da bu aynalari dik koyunca berbat olduminsanların yüzü asimetriktir. Yani ortadan bir çizgi çekersek bir taraf diğer tarafa göre daha küçük ya da büyüktür (göz, burun deliği gibi). ayna sağı sol solu sağ gösterdiği için siz buna alışıksınız bu yüzden fotoğrafta kendinizi farklı görmeniz normalfotoğraftaki sizsiniz yani insanlar sizi öyle görüyor
![]()
foto iyi aalinda da bu aynalari dik koyunca berbat oldum