• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya aynadaki mi benim kameradaki mi

Tam gerçek görüntüye ulaşmaya neden bu kadar takıldınız ki kıyasladığımız iki durum var zaten, en iyisini bulmaya çalışmıyoruz yani :) internette bile konuyla ilgili yeterince bilgi, makale vs var açıklamalarıyla; fizik biliminin simetri kuralları ile ilgili bi durum olduğu daha net anlaşılacaktır böylelikle. iyi geceler :)

Konuda hangisinin gercege daha yakin oldugu sorulmuyo mu
Ben cevabimi ona gore verdim yani :)
Iyi geceler tekrardan :))

E ben de ona göre verdim işte. Dediğiniz gibi hangisinin gerçeğe yakın olduğu soruluyor, en iyi görüntü Nasıl elde edilir değil :) gereksiz yere çok uzattınız

Siz de cok uzatiyosunuz ama farkinda misiniz

Fotodaki goruntuyle gordugumun farkli oldugunu soyledim yani gercege yakin bulmadığımi
En iyi goruntu nasil elde edilirkonusu degil

Siz de cok uzatiyosunuz ama farkinda misiniz

Fotodaki goruntuyle gordugumun farkli oldugunu soyledim yani gercege yakin bulmadığımi
En iyi goruntu nasil elde edilir konusu degil surekli bilimi ornek verip tersini iddia ettiniz bahane olarak ta isik kotugununde olma vs diye ornek verdiniz

Ki ben arkadaslarimdan ornek verdim yani
Onlarin goruntulerine bakarak yorum yapiyorum

Fotodakiyle normal goruntuleri cogu zaman ayni degil iste
Neyi tartışıyoruz anlayamadim
Bi daha alintilamazsaniz tartisma uzamaz
Yoksa sabaha kadar yazismaya devam edicez heralde
Valla ne yazdığınızı okumadım bile. Tamam aynadaki görüntü=fotoğraftaki görüntü. esen kalın.

Bence aynadaki.. Fotoğraflar da ışığın çok etkisi olıyor, daha esmer beyaz yanaklı gıdılı ya da kemikli filan çıkabiliyoruz.. Ama vücut açısından bence fotoğraflar:(

hih bilir kisi de geldi

Ne kadar çirkin bir üslup. Hm ok ve yukarıdaki gibi cevap verince laf sokmuş mu sanıyorsun kendini?

Soruna da cevap vereyim. Sen kendine nerede bakarsan bak bu kafada olduğun sürece çirkin görürsün.

Benim aklıma bile gelmedi hiç bu soru mesela. Çünkü kendimi hem aynada hem fotoğraflarda beğeniyor ve seviyorum. Sen şimdi bana da laf sokarsın o muazzam yeteneğinle. :KK53:

Hangsinde daha güzel oldugunu düşünüyosan gerçek odur diyim de sevin bari

Benimde agzımın payını verirsin şimdi sen cici kız seni:dondurma:

:D Aynadaki görüntüme hayranım... Bazen Allahım keşke bu kız gibi güzel olsam diyorum..
Ama iş fotoğrafa gelince.. Başkası çektiği zaman..
Yüzüm şişko..gözlerimin etrafı kapkara..(Bazen arkadaşlarım bile der gözlerin nereye gitti) ağzımı kapattığım halde tavşan dişlerim biryerden fırçalamış gibi..

Bir şey duymuştum bu konu ile alakalı, yansımalarımız aslında ruh hallerimizmiş.. Mesela aynaya bakarken genelde kendimizi güzelleştirmek için bakar, ay saçım güzel oldu yada makyajı tamamlayıp hah şimdi oldu deriz güzel olduk be gibi ibi his oluşur..Veya sabah kalkınca şiş gözleri görünce ve dağınık saç başı görünce veya sivilce görünce kendimizi çirkin hissederiz o ağırlıkla ve aynada çirkin görürüz, ama saçı başı toplayınca yine güzel görürüz, işte ruhun yansıması aynada bu imiş..
Kamerada da görüntü fotoğraf çekilirken gergin duruşumuz ile alakalı imiş.. Yani o an ay saçım şöylemi iyiydi yada ağzımmı yamuk burnummu çarpık diye düşünürken o düşünce yansıması oluşması imiş.. Ama resimi çekinirken kameraya baktığında özgüvenli ve emin bakınca direk iyi çıkma durumu oluyormuş..

goruntuyu gectim de bu ses olayı nedir ya :KK53: bu benim sesiimmi benim sesim boylemi cıkıyor diye her seferinde sasırıyorum :KK53::KK53:

Ayna ters açı yapar kamera sizsiniz bunun hakkında çok araştırma yaptım. Malesef kamera daki biziz
fotojenikler daha güzel o zaman ama bazı insanlar sadece fotoğrafta güzel çıkıyor :)
goruntuyu gectim de bu ses olayı nedir ya :KK53: bu benim sesiimmi benim sesim boylemi cıkıyor diye her seferinde sasırıyorum :KK53::KK53:
aynen ses olayına girersek sesimden nefret ediyorum. Duyduğum güzel ama duyulan....

Herkese bi tavır bi eda ergen agzıyla hmm ok bye öptüm. Noluyo??

Verilen Cevapları kaldıramıyorsan konu açmayacaksın. Sana ters gelen mesajları ya görmezden geleceksin yada kib leyeceksin.

Saçma tavırlar sergilediğinde basitleştiriyorsun herşeyi, doğal olarak da kimse seni sallamıyor.

Herkese bi tavır bi eda ergen agzıyla hmm ok bye öptüm. Noluyo??

Verilen Cevapları kaldıramıyorsan konu açmayacaksın. Sana ters gelen mesajları ya görmezden geleceksin yada kib leyeceksin.

Saçma tavırlar sergilediğinde basitleştiriyorsun herşeyi, doğal olarak da kimse seni sallamıyor.
sevgili gizem istedigime istedigimi yazarim,sende yazarsin,onlarda yazmislar bak.duzgun yazsa eyvallah ama sirf can yakmak icin yaziyorsa him ok cok yerinde bence.

Back
X