Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bazen Öyle Şansızlıklar oluyor ÜzÜlme bu olaydada vardır bİr hayır benimde oldu bugün ptt kargonmu almadı 3 yerine 6 tel ödiycem baya bir zararım oldu birde arkadaştan 3,5 tl masraf kestiler
kızlar cok moralım bozuldu
bana bugun 1 hafta içinde rosense den ürünler geldı tamam guzel 5 ml lık tüplerde ama ups kargoya vermısler ve 8.5 kaqrgo parası bıde kargocunun bozugu yoktu 10 lıram gıttı ama sunu dusundum 10 lıraya kendıme koca tüp krem alırdım zaten bı işe yaramadı yane bedavaya gelmedı bana ya el kremlerını doldurmuslar moralım cok bozuk ya
kızlaaaaaaaar numulerim geldi 1 saat önce 5 bayan 3 erkek parfümü ve 5 tane salyangoz kremi göndermişler. kaydirigubbakcemile2
kızlaaaaaaaar numulerim geldi 1 saat önce 5 bayan 3 erkek parfümü ve 5 tane salyangoz kremi göndermişler. kaydirigubbakcemile2
sizede gelmiş siz beğenmedinizmi kokuları.... memnunmusunuz diye sorunca:uhm:kızlar banada şimdi geldi biz mailleşmiştik erkek istemediğimi sölemiştim o yüzden 8 bayan parfümü ve 5 adet salyangoz kremi geldi 3,5tl kargo ödedim. gelenler peki kokulardan memnunmusunuz?