Xl muhabbetler

soğan suyu her derde deva..:KK1:.

ewet herderde deva iltihabı alıyr teyzemın kulagı devamlı akıyordu dr ye gıttı bırsey yok dedı neyse sogan kuru yaptı 1 hafta sonra akıntı geldı ıltıhabı aktı gıttı kulagı ıyılestı gecen babamın tansıyonu cok yukseldı ılac ıse yaramadı annem bır yerden duymus soganı soyup suyun ıcene koydu 1 gun sonra babam ıctı suyu gectı tansıyon sorunu

:KK52:

Ben XXL ım ama olsun burda olmazsam olmaz :KK23: kambersiz düğün olurmu ayol :21:

benımkı daha fazla xxxxxxxl:KK3:

kızlar dün sabaha karşı çok büyük bir fırtına çıktı.yağmur,şimşek valla çok korktum.pencere kapı kapamaktan,bir oraya bir buraya koşmaktan yoruldum..neyse şimdi biraz kesildi..
moral olsun diye.mavi anemon yağını sürüp oturdum..:KK68:

merhabalar zeynepcım beyzuscum nasılsınız ben yuruyusumu yapayım hazır fatmagul varken hem seyredeyım hem yuruyeyım

Yasafatım:canım benim çok iyi gidiyor senin diyetin..takipteyim..
Beyzusum ,sultanım nedense sülümanı seyrederken aklıma se geliyosun!!!?

canlarımmm iyi akşamlar!!
İyi akşamlar canım....
ewet herderde deva iltihabı alıyr teyzemın kulagı devamlı akıyordu dr ye gıttı bırsey yok dedı neyse sogan kuru yaptı 1 hafta sonra akıntı geldı ıltıhabı aktı gıttı kulagı ıyılestı gecen babamın tansıyonu cok yukseldı ılac ıse yaramadı annem bır yerden duymus soganı soyup suyun ıcene koydu 1 gun sonra babam ıctı suyu gectı tansıyon sorunu

benımkı daha fazla xxxxxxxl:KK3:
Çok eskiden antibiyotiklerin olmadığı yıllarda;iltihaplı yaraların üzerine külde pişmiş soğan koyarlarmış.1 gece üstünde kalır ertesi gün aldıklarında tüm iltihap akıp gidermiş......

O kadar X koyma canım.Olsa olsa xxl ;bazı markalarda xxxl oluruz...:KK70::KK70::KK70:Moral.....Moral......Moral....Tek ihtiyacımız bu.......
iyi akşamlar hoş geldiniz

kızlar dün sabaha karşı çok büyük bir fırtına çıktı.yağmur,şimşek valla çok korktum.pencere kapı kapamaktan,bir oraya bir buraya koşmaktan yoruldum..neyse şimdi biraz kesildi..
MAVİ ANEMON YAĞI....Kulağa çok romantik geliyor.Ne faydası var Zeynebim.Rahatlatıcımı?Sen de neler neler biliyorsun bakayım.....
merhabalar zeynepcım beyzuscum nasılsınız ben yuruyusumu yapayım hazır fatmagul varken hem seyredeyım hem yuruyeyım
Merhaba hayatım.......Hadi kolay gelsin.Yağlar gitsin.....
Yasafatım:canım benim çok iyi gidiyor senin diyetin..takipteyim..
Beyzusum ,sultanım nedense sülümanı seyrederken aklıma se geliyosun!!!?

Çarşamba akşamları eşim beni Hürrem diye çağırıyor.....Aşk,ihtiras,tutku,güzellik gibi şeyler mi kast ediyor yoksa dana Hürrem'i görünce tarz olarak banamı benzetiyor daha anlamış değilim.Kuvvetle muhtemel Hürrem'in haldır haldır yürüyen yuvarlak vücudunu görünce bana benzetiyor.Gerçi Hürrem benden 10 beden incedir ya neyse......
İkinci ihtimalin daha güçlü olduğunu düşünüyor ve benim Sülüüman'ın ağzını burnunu kırmayı planlıyorum.........:KK52::KK47::KK52::KK47::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

İyi akşamlar canım....
Çok eskiden antibiyotiklerin olmadığı yıllarda;iltihaplı yaraların üzerine külde pişmiş soğan koyarlarmış.1 gece üstünde kalır ertesi gün aldıklarında tüm iltihap akıp gidermiş......

O kadar X koyma canım.Olsa olsa xxl ;bazı markalarda xxxl oluruz...:KK70::KK70::KK70:Moral.....Moral......Moral....Tek ihtiyacımız bu.......

MAVİ ANEMON YAĞI....Kulağa çok romantik geliyor.Ne faydası var Zeynebim.Rahatlatıcımı?Sen de neler neler biliyorsun bakayım.....
Merhaba hayatım.......Hadi kolay gelsin.Yağlar gitsin.....
cildi yumuşacık yapıyor.gerginleştiriyor.ikl sürdüğümde biraz yakıyor gibi .ama çok güzel bir kokusu var.birde çok güzel emilimi var.yağ diye bir şey kalmıyor.
Çarşamba akşamları eşim beni Hürrem diye çağırıyor.....Aşk,ihtiras,tutku,güzellik gibi şeyler mi kast ediyor yoksa dana Hürrem'i görünce tarz olarak banamı benzetiyor daha anlamış değilim.Kuvvetle muhtemel Hürrem'in haldır haldır yürüyen yuvarlak vücudunu görünce bana benzetiyor.Gerçi Hürrem benden 10 beden incedir ya neyse......
İkinci ihtimalin daha güçlü olduğunu düşünüyor ve benim Sülüüman'ın ağzını burnunu kırmayı planlıyorum.........:KK52::KK47::KK52::KK47::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

bence birincisi..ama olumlu anlamda..hay allah rusyadaki kardeşim arıyor..biraz sonra tekrar girerim.

iyi geceler hanımlar. beyzuş abla iştah sorunu okudum topiğe yazdım. lüfen kendini üzme.

zeynep abla, yena'cım hepinizi öpüyorum pek uğrayamadım bugün. herkese öpücükler..

iyi geceler hanımlar. beyzuş abla iştah sorunu okudum topiğe yazdım. lüfen kendini üzme.

zeynep abla, yena'cım hepinizi öpüyorum pek uğrayamadım bugün. herkese öpücükler..

Gördüm canım....Yazdıkların için çok teşekkür ederim.
Bu ara kötüyüm;dediğin gibi bir isyan var içimde.Haklısın büyük hedefler caydırıcı oluyor.3-5 kilo hedeflesem daha iyi gelecek bana galiba....

Bu sabahta burası gece gibi karardı aynı zamanda dediğin gibi fırtına ve yağmur..Çok fenaydı ..

Beyzuşum dikkat et kendine canım...Burdanda geçmiş olsun diyeyim..:KK69:.

topiğiniz hayırlı olsun hanımlar, ehh arada uğrar çay kahvenizi içeriz...

Hoşgeldin ekincik...zayıfladıktan sonra çayın yanında birşeylerde yeriz..:KK1:.

Hoşgeldin ekincik...zayıfladıktan sonra çayın yanında birşeylerde yeriz..:KK1:.
zaten mesele çay kahve içmek değil, mesele çayın yanında kurabiye, kahvenin yanında bitter çikolata yemek hayatım, gidip kendime bi sütlü nescafe yapayım çok canım çekti :KK68: :KK68: :KK68:

Burası sahipsizmi kalmış amanda aman..:))

X