- 20 Mayıs 2009
- 5.778
- 202
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DİLENCİ;
Bu gece kimse yok hayatım...Herkes tatil yapıyor.....Yalnız kaldık...
Büyümedim hala ben....
Hoşbuldum canım,iyi geçti sayılır akşam barış çıldırmasaydı daha iyi olucaktı acaip asi oldu,kendini ne sanıyorsa..:))
Sen nasılsın,nasıl geçti günün..?
Fark etmez canım...O da bir ara uğradı ;gitti.Sanırım mesajımı görmedi.+90 da az bir şey konuştuk onunla...dilencii ye yazdığın mesajı alıntılamışım..:)
100 yaşındada olunsa bir yanı hep çocuk kalır insanın..
:))) ben de duş aldım geldim pc açıktı. valla öyle millet haftasonu gözden kaybolunca yalnız kalmak koyuyor bana yaDİLENCİ;
Bu gece kimse yok hayatım...Herkes tatil yapıyor.....Yalnız kaldık...
Fark etmez canım...O da bir ara uğradı ;gitti.Sanırım mesajımı görmedi.+90 da az bir şey konuştuk onunla...
Doğru söylüyorsun da ben de biraz fazla gibi....
Barış abi büyüyor ;asilik ondan.Karekterini kabullendirmeye çalışıyor size galiba;biraz da nezleyiz ondandır.....
Bu gün biraz ev işi yaptım.Hep bahsederim ya odamın birini ardiye gibi kullanıyorum;kullanmadığımız eşyaler,ütülenecekler iıvır zıvır hep ordadır.Uzun zamandır canımı sıkıyor.Normal oda haline getirmek için fazlalıkları atıp temizliyorum.İçinde eski bir çek-yat var.Öğrenciliğimden kalma.Hesap et artık ne kadar eski ..Onu çıkarıyorum oradan.İşte kendimi oyalayacak ve değişiklik hissi verecek bir şeyler yapıyorum.Pazartesi de tv ünitem geliyor;onun yerini hazırlıyorum...İşte böyle.......
Tamam Dilenci de geldi;kahve bahanem 2 ye çıktı.
Kimse beni tutamaz kesin kahve içeceğim....Size de tabiii
Tamam Dilenci de geldi;kahve bahanem 2 ye çıktı.
Kimse beni tutamaz kesin kahve içeceğim....Size de tabiii
İyi geceler dilencii,banyodan sonra uyumak gibisi yok.:)
Barış sorma ya,acaip fırlama oldu..Naapıcam bilmiyorum..
Bugünde diyoki ben süper kahramanım..
ay bi dakka ya canımı çektirdiniz ben de bi kahve içicem o zaman:)
oh oh eşyalarınız da hayırlı olsun. valla öğrencilikten öyle bıktım ki bir an önce işe girip ev düzmeyi hayal ediyorum. demirleri sökülen bi kanepede yatıyorum
İstanbul'da kendi evinizde kalmıyomusun..? Sanki öyle anladım ben hani annenler Antalya da ama evi satmadılar gibi..:)
tv.ünitesini bahsettiğin odayamı koyucaksın..??
Bizimde salona masa+sandalye geldi siparişini vermiştik...Onu yerleştirdik güzel oldu...
Buraya taşınırken 16 senelik olan yemek odası takımımı dağıtmıştım..ıkea dan tv için sehpa benzeri çok hoş bişey almıştık onun üstüne aynı renk raf taktık..Çok hoş görünüyor...:)
MAsa olmayıncada olmuyor yemekli misafir gelince mutfağa sığmak mümkün değil..Geçende tesadüfen gördüm bir mobilyacıdan şöyle sade ve normalinden daha küçük çok hoşuma gitmişti..
yok nerdee. ev boş satmadılar ama ben ıspartadayım düzenimi bozmadım işte yazın şu sınavlara filan da gireyim öyle dedim. hem oralarda kimse de kalmadı ölürüm valla yalnızlıktan:)
valla yena, bi çocukken yenen dayaktan sonra bi de banyodan sonra uyumak gibisi yok şimdi kahve suyum ısınıyo ama ya bi kahvelik daha size katılayım.
belki barış seni zayıflatmaya çalışıyordur he annesi? sen koştur peşinden bak bu işaret olabilir:)
ikeaaaa evinizin her şeyiiiiiiii :)) ben de istiyorummmm