- 20 Mayıs 2009
- 5.778
- 202
- 63
asumanzeynep,nasılsın canım...KIzların nasıl..??bizim yarın deneme sınavımız var dersanede..
Allah kolaylıklar versin yavrulara..İşleri zor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asumanzeynep,nasılsın canım...KIzların nasıl..??bizim yarın deneme sınavımız var dersanede..
Ben de öyle....Medya arkası bölümüne bayılıyorum...Aslında tamamına bayılıyorum da.
vücut alışınca zor dönüyomuş eski haline bunu yaşayıp öğrenmek sinir bozucu oldu benim için ama kıpırdamak lazım :)
düzeldim mi ?
nihat doğanı kurtarmak güzelmiş yeni gördüm Haluk Levent i özlemişim yahu daha sık görsek keşke
vücut alışınca zor dönüyomuş eski haline bunu yaşayıp öğrenmek sinir bozucu oldu benim için ama kıpırdamak lazım :)
[/COLOR][/I][/B]
düzeldim mi ?[/Yine de işin ucunu bırakmamak lazım canım.Ben çocukluktan beri şişmanım ama sağlıklı bir kiloya inme inancımı kaybetmemeye çalışıyorum.Mutlaka yapabileceğimiz bir şeyler var.Sabırlı ve azimli olmamız lazım.Tam da azim ve sabrımızın azaldığı veya bittiği noktada da burada buluşup birbirimizin motivasyonunu artırırız.Bu topiğin amacı da bu zaten.Hem her konuda sohbet eder hem de diyet konusunda birbirimize destek oluruz diye düşündük....Düzeldi ..Teşekkürler...
iyi geceler kızlar yatmadan size uğrayım iyi geceler deyim dedim kızına da başarılar canım Allah yardımcıları olsun benim kızım iyice bıktı şu sınavı atlatsak bi hayırlısıyla Allahtan küçük kız kurtardı yoksa ikisi birden çok zor olacaktı size iyi muhabbetler güzeller görüşmek üzere Allah a emanet olun
Evet düzeldi..
Haluk Levent çok iyi bir ses, ama yaptığı hatalar onu gözden ve popüllelirlikten düşürdü..
hit olduğu dönemler konserine gitmiştik aman aman ne isdihamdı..:)))
nihat doğanı kurtarmak güzelmiş yeni gördüm Haluk Levent i özlemişim yahu daha sık görsek keşke
ben teşekkür ederim..vücut alışınca zor dönüyomuş eski haline bunu yaşayıp öğrenmek sinir bozucu oldu benim için ama kıpırdamak lazım :)
[/COLOR][/I][/B]
düzeldim mi ?[/Yine de işin ucunu bırakmamak lazım canım.Ben çocukluktan beri şişmanım ama sağlıklı bir kiloya inme inancımı kaybetmemeye çalışıyorum.Mutlaka yapabileceğimiz bir şeyler var.Sabırlı ve azimli olmamız lazım.Tam da azim ve sabrımızın azaldığı veya bittiği noktada da burada buluşup birbirimizin motivasyonunu artırırız.Bu topiğin amacı da bu zaten.Hem her konuda sohbet eder hem de diyet konusunda birbirimize destek oluruz diye düşündük....Düzeldi ..Teşekkürler...
evet benim üni.ye girişimle dengem bozuldu sanırım..herkes güzelleşir,serpilir fln ben genişledim üni.yle beraber
bu sene mezun oluyorum inşallah, girdiğim zamanki halime yaklaşmak istiyorum..Martta uyandım biraz :78: 5 kilo gitti şimdilik ama giden kilo, vermek istediğimin çeyreği kadar
Haluk Leventin kızı çok şeker maşallah :)
canım annem beni 7-8 yaşlarımda götürmüştü sanırım...çok korkmuştum ilk konser görüşümdü, saç boyu kısa kimse yoktu çocukken korkutucu oluyo
Nihat Doğan'a sinir oluyorum.Hiç tahammül edemediğim bir tip....
Kötü bir ilk tecrübe olmuş....Oldukça küçük yaştaymışsın;korkman çok doğal...O yaşlarda kalabalıktan bile korkar çocuk...
ben teşekkür ederim..
evet benim üni.ye girişimle dengem bozuldu sanırım..herkes güzelleşir,serpilir fln ben genişledim üni.yle beraber
bu sene mezun oluyorum inşallah, girdiğim zamanki halime yaklaşmak istiyorum..Martta uyandım biraz :78: 5 kilo gitti şimdilik ama giden kilo, vermek istediğimin çeyreği kadar
Oooo maaşallah...Maaşallah.Başlanmış iş bitmiş iştir olur inşallah...
Sınav stresinden yedin herhalde...Bende öyle olurdu.Finallereden en az +3 kiloyla çıkardım.Sonra da diyete başlardım.O zamanlar gençlik var serde tabii daha kolay kilo verirdim .Şimdi çok uğraşmam gerekiyor....
İnşallah haziranda mezuniyetini kutlarız.Mahsuru yoksa ne okuyorsun...
Oooo maaşallah...Maaşallah.Başlanmış iş bitmiş iştir olur inşallah...
Sınav stresinden yedin herhalde...Bende öyle olurdu.Finallereden en az +3 kiloyla çıkardım.Sonra da diyete başlardım.O zamanlar gençlik var serde tabii daha kolay kilo verirdim .Şimdi çok uğraşmam gerekiyor....
İnşallah haziranda mezuniyetini kutlarız.Mahsuru yoksa ne okuyorsun...
ayy inşallah :)) 4 yıllık işletme okuyorum , aöften de turizm-otel işletmeciliği..turizm 2 yıllık ama o da bu sene biticek inşallah aynı anda
Cashmere,kaç kilosun..?
Cashmere,kaç kilosun..?
Ben uyumaya gidiyorum artık....
İyi geceler hanımlar...