- 17 Ağustos 2011
- 22.107
- 138.166
Ben de saldım yaaaaSaldik mi iyice
Ama salmayak pamuk musun nesin sen de salma , bu hafta hepimiz yapak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de saldım yaaaaSaldik mi iyice
Bacaklarimi hallettim bugun. Gerisi persembe izin gunumde
Azimli bibiBen yapiyom ayda 1 falan anca çıkiyor hatta jiletimi yaptım yapıcam yaz geldi yaz
Ben memnun değilim valla, koltuklarımi ayda bir jiletlerdim eski lazerimden sonra, üç beş minik tüyüm vardı. Evde İpl için Allah'ın günü jiletle ala ala oldukça kalın telli çıkmaya başladı killarim. Pişmanım kullandığıma. Ara ara kellesmeler oldu sadece bazı bolgelerde. Ama ne yapayım ara ara kelleşmeyi, yine aldıktan sonraMayıs konusuna kondum, sorum var.
Ben seneleerr seneler önce, neredeyse lazer Türkiye'ye ilk geldiğinde yani buralar dutlukken lazere yazıldım parayı ödedim ama gitmedim. Evet accuk salak bi bireyim ama çok üşengecim.
Şimdi tüylerimden bıktım jiletle alıyorum çünkü, bu sıcakta sürekli alamadığım için uzun pijama giymekten bezdim.
Ama kendimi tanıyorsam giyinip evden çıkıp ne kadar yolu olduğunu bilmediğim bi merkeze gitmem bu ipl lazerlerden alsam beni götürür mü yine uzun süre?
Ben hep jiletle alıyorum bende kalınlaşma olmuyor ama bugün alıyorum yarın çıkıyor sinir ediyor beni. Sürekli kullanınca da yara oluyor haliyle ondan bıktım valla öööfBen memnun değilim valla, koltuklarımi ayda bir jiletlerdim eski lazerimden sonra, üç beş minik tüyüm vardı. Evde İpl için Allah'ın günü jiletle ala ala oldukça kalın telli çıkmaya başladı killarim. Pişmanım kullandığıma. Ara ara kellesmeler oldu sadece bazı bolgelerde. Ama ne yapayım ara ara kelleşmeyi, yine aldıktan sonra
pamuk musun nesin A Arrietty_ sizin aylar sonra deneyiminiz nedir?
Ben lazere gitmiştim zamanında,düzensiz olarak. Düzensiz muzensiz yine de koltuklarima etki etmişti. Evde iplden sonra daha beter oldum . Ben tavsiye etmem, hatta kışın, şu bronz tenim azalsın bir kliniğe gideceğim kıllardan kurtulis icinBen hep jiletle alıyorum bende kalınlaşma olmuyor ama bugün alıyorum yarın çıkıyor sinir ediyor beni. Sürekli kullanınca da yara oluyor haliyle ondan bıktım valla öööf
Abu o kadar memnun değilim diyorsun yaniŞurada paylaştığım resimden daha kötü haldeyim
Mesela şu alt kolumEki Görüntüle 3278716
Hiç fark yok öncesinden
Ben lazere gitmiştim zamanında,düzensiz olarak. Düzensiz muzensiz yine de koltuklarima etki etmişti. Evde iplden sonra daha beter oldum . Ben tavsiye etmem, hatta kışın, şu bronz tenim azalsın bir kliniğe gideceğim kıllardan kurtulis icin
Ben hiç değilim, üstelik çok düzenli yaptım. Ama bilmem kızlar ne der. Gelirler birazdanAbu o kadar memnun değilim diyorsun yani
Ben biraz aceleci mi derler ne derler bilmem bi insan olduğum için gittim aldım ya, Bibibella Philips candır falan demiş dayanamadımBen hiç değilim, üstelik çok düzenli yaptım. Ama bilmem kızlar ne der. Gelirler birazdan
Evet o evde lazerin yılmaz bir savunucusu :)))Ben biraz aceleci mi derler ne derler bilmem bi insan olduğum için gittim aldım ya, Bibibella Philips candır falan demiş dayanamadım
Kiz ben niyetlendim bu ara kullanmaya. Deli yogunum. Ama bacaklarima aylardir yapmiyorum. Birsey yok. Koltuk altinda oyle.Ben memnun değilim valla, koltuklarımi ayda bir jiletlerdim eski lazerimden sonra, üç beş minik tüyüm vardı. Evde İpl için Allah'ın günü jiletle ala ala oldukça kalın telli çıkmaya başladı killarim. Pişmanım kullandığıma. Ara ara kellesmeler oldu sadece bazı bolgelerde. Ama ne yapayım ara ara kelleşmeyi, yine aldıktan sonra
Bikininin ustunu bayagi azaltmisti orasi hala seyrek bende. Yeniden baslayacagim.Ben memnun değilim valla, koltuklarımi ayda bir jiletlerdim eski lazerimden sonra, üç beş minik tüyüm vardı. Evde İpl için Allah'ın günü jiletle ala ala oldukça kalın telli çıkmaya başladı killarim. Pişmanım kullandığıma. Ara ara kellesmeler oldu sadece bazı bolgelerde. Ama ne yapayım ara ara kelleşmeyi, yine aldıktan sonra
Valla ben dayanamadım çat diye yaptım o yüzden öncesi fotoğrafım yok. Ama ilk deneyimim fazla acısız olduğu yönünde. 4'le yapıyorum ama genitalde kullanamıyorum diyenleri okuyunca korkmuştum bende hiçbir acı yok, iğne değiyor gibi sadece. Acı eşiğim mi yüksek anlamadım
2 haftada 1 diye takvimledi uygulama beni. Dökülmesi 10-15 gün arası sürüyormuş diye okudum, henüz dökülme aşamasına geçemedim ben de 2-3 gün falan olduBende de acımadı ya yeni aldım. 1 kez kullandım.
Bir de yapar yapmaz dökülüyor mu?
Süreç nasıl ilerleyecek düzeni nasıl olmalı bilemedim :)
2 haftada 1 diye takvimledi uygulama beni. Dökülmesi 10-15 gün arası sürüyormuş diye okudum, henüz dökülme aşamasına geçemedim ben de 2-3 gün falan oldu
Benimki Philips, lumea ipl uygulaması takvimledi. Önceden haftada 1 olarak takvimliyormuş ama artık 2 haftada 1 yapıyorAh teşekkür ederim. Mi home uygulamasından mı takvimledin umarım kurtuluruz ev ortamında :)
Bence ona para vereceğinize lazere gidin. Yıllar yılıdır gittiğim yer paketini 6 ya çıkarmıştı galiba. Ben 1 kere paket almıştım. Sonra senede 1-2 kere gidiyorum yıllardır.Mayıs konusuna kondum, sorum var.
Ben seneleerr seneler önce, neredeyse lazer Türkiye'ye ilk geldiğinde yani buralar dutlukken lazere yazıldım parayı ödedim ama gitmedim. Evet accuk salak bi bireyim ama çok üşengecim.
Şimdi tüylerimden bıktım jiletle alıyorum çünkü, bu sıcakta sürekli alamadığım için uzun pijama giymekten bezdim.
Ama kendimi tanıyorsam giyinip evden çıkıp ne kadar yolu olduğunu bilmediğim bi merkeze gitmem bu ipl lazerlerden alsam beni götürür mü yine uzun süre?