- 31 Temmuz 2023
- 591
- 1.150
Merhabaa ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim. Braun pro 5 aldım. Alt kol, alt bacak, kol altına 1 aydır yaptım haftada 1 olmak üzere. En iyi sonucu kol altımda aldım. Çıkarsa çok az tüy gibi çıkıyor ama onu da elimle tutup çekince kopuyor zaten. Bacaklarım da baya iyi durumda gibi şuanlık. Normalde jiletle alınca 2 gün içerisinde diken diken sakal gibi çıkardı. Jiletleyeli 3 gün oldu hala yumuşak bacaklarım. Bikini bölgesini 3 kez yaptım regl olduğumdan dolayı 1 kez fire verdim. Üst kısımda dökülmeler olmuştu 2.haftadan sonra. Şimdi 3.kez yaptım 2 gün önce. Ama alt kısım hemen çıktı eskisi gibi Alt kısım pek geçecek gibi durmuyor sanki umudum biraz kırık o yönden. Üst kisimlarımdaki dökülmeler bile beni mutlu etmişti ama alt kısımlarda henüz bir şey göremedim. Sizin bikininizin alt kısımları kaç kez yaptıktan sonra dökülmeye başladı acaba? Bir de bir kaç kişinin yorumunu görmüştüm bikini bölgesine haftada 2-3 kez yapan. Nasıl bir yol izlersem daha iyi bir sonuç alabilirim alt kısımlarda acaba, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum