- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendimi nadasa bıraktımNe alemdesiniz kizlar?
Gecen hafta 4. Seansimi yaptim
Biyik kisminida ilk gecen hafta denedim. Bakalim o dertden kurtulacak miyim hemen.
Bikini bolgeme bir 3-4 defa daha gerekli sanki.
+1Ben kendimi nadasa bıraktım
Pamukcan ikimize ödev olsun parça parça cuma gününe kadar halledelim+1
8. Haftamı yapmam gerekirdi sallıyorum. Çok işlerim var ay vakit yok valla.
Cumartesi akşam yapabilirim en yakin.Pamukcan ikimize ödev olsun parça parça cuma gününe kadar halledelim
Hayırlı olsun makinan..valla bizim buralara bir rehavet çöktü:) istersen sen yaptıkça buraya yaz, seni de ilk sayfada listeye ekleyeyim. belki bize de motivasyon olur , yeni kan gelinceHerkese merhabalar. Paylaşımlarınızı okuduktan sonra ıpl bir cihaz almaya karar verdim. Lazere gidiyordum 5 seans gittim sonra başlık bozulunca 3 ay gidememiştim. Bu süreçte gördüm ki tüyler geri çıkıyor. Hem hijyen hem de elimin altında olsun diye robx a2024 adında bir cihaz aldım. Buz soğutması da vardı baya hoşuma gitti cihaz. İlk uygulamamı yaptım bakalım neler olacak. Yorumlarınız beni çok yönlendirdi.
Teşekkür ederim. İnşallah memnun kalırım. Ben kullandıkça sizlere bilgi veririm. Düzenli kullanmaya özen göstereceğim. Motivasyonunuzu kaybetmeyin lütfen bu kadar emek harcamışken. Bununla birlikte evde plates de yapıyorum yorgunluk falan alıyor. Vücudu dinç tutuyor. Tavsiye ederim.Hayırlı olsun makinan..valla bizim buralara bir rehavet çöktü:) istersen sen yaptıkça buraya yaz, seni de ilk sayfada listeye ekleyeyim. belki bize de motivasyon olur , yeni kan gelince
Yani 20 ocaktan beri 37 gün gecmis..bence 37 gün için ve sadece iki seans için çok güzelAklimdaydi topik fakat bir türlü yazamadim. Dun yapacaktim (bayadir yapmiyorum. En son burda yaptim dedigim herhal)
Fakat birsey cikti ve yapamadim. Carsamba izin gunum,o gun yapacagim yine.
Benim bacaklara 2 defa yaptim ve su haldeler.
Ps : cok Kuru ve cilek goruntulu bacagi gormeyi verdim
Eki Görüntüle 3211098
Lumea candir ama senin kıllarinda sari sanki yavrum sana etkisi daha az olur muhtemelenYani 20 ocaktan beri 37 gün gecmis..bence 37 gün için ve sadece iki seans için çok güzel
Sonradan dahil olan okuyucular için PHILIPS LUMEA PRESTIGE IPL tavsiye edilir, diyelim o zaman :)
Ben yaza kadar benim salak makinama devam edeceğim, yazın zaten bronzlasmayi seviyorum, Ekim-kasim gibi bronzlugum gidince de bir hastane lazerine gider, öyle kurtulurum bari ne yapayim
Yok ya, vücudumda Sarı tek santimim yok sadece birazcık ince telli benim kıllar.Lumea candir ama senin kıllarinda sari sanki yavrum sana etkisi daha az olur muhtemelen
Eskiden bende öyleydim sürekli ala ala azaldı inceldi şimdi lazere geçtim jilet yapmaya tereddüt ediyorum tekrar başa dönmek istemiyorumSen benim eski halimi bilsem şükür namazı kılardın göbeğim görünmüyordu ciddi o kadar söyliyeyim
Yerinizde olsam iyi bir klinikte Alexanderite cihaz ile başlarım. Doktorlar veriyorlar şimdi bu cihazı. Güzellik salonlarinda bulunmaz. Bulunuyorsa yasadışıdır güvenmeyin. Ama ince tüylerde hızlı verim alınmaz onu bilerek başlayın.Eskiden bende öyleydim sürekli ala ala azaldı inceldi şimdi lazere geçtim jilet yapmaya tereddüt ediyorum tekrar başa dönmek istemiyorum
Evde lazer var onu kullanicam bikac ay deneme yapicam yeterki tüylü begonya moduna domeyeyim kafiYerinizde olsam iyi bir klinikte Alexanderite cihaz ile başlarım. Doktorlar veriyorlar şimdi bu cihazı. Güzellik salonlarinda bulunmaz. Bulunuyorsa yasadışıdır güvenmeyin. Ama ince tüylerde hızlı verim alınmaz onu bilerek başlayın.
Tek bölgede deneyin o zaman. Tüm vücuda başlamadan önce bu daha mantıklı.Evde lazer var onu kullanicam bikac ay deneme yapicam yeterki tüylü begonya moduna domeyeyim kafi
Mantıklı tüy döken krem kullanıp bikavgun geçtikten sonra uygulamayı deneyeyim jilet çoğaltır umarım işe yararTek bölgede deneyin o zaman. Tüm vücuda başlamadan önce bu daha mantıklı.