- 28 Mart 2020
- 21.293
- 64.546
O da cildiniz için çok zararlı kimyasallar içeriyor. Yine de siz bilirsiniz.Mantıklı tüy döken krem kullanıp bikavgun geçtikten sonra uygulamayı deneyeyim jilet çoğaltır umarım işe yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da cildiniz için çok zararlı kimyasallar içeriyor. Yine de siz bilirsiniz.Mantıklı tüy döken krem kullanıp bikavgun geçtikten sonra uygulamayı deneyeyim jilet çoğaltır umarım işe yarar
Epilator var onla alsam tüyleri1hata sonrasında kıllar cikmaya basliyo deri altındaO da cildiniz için çok zararlı kimyasallar içeriyor. Yine de siz bilirsiniz.
Hayir öyle olmaz. Yüzeysel almanız lazim.Epilator var onla alsam tüyleri1hata sonrasında kıllar cikmaya basliyo deri altında
Ben jilet yapiyorum heryerime hala makina kullanmadigimda bile ama asla eskisi gibi olmuyor evde lazer varsa yapın korkmayin duzenli kullanın kaymak gibi gezinEskiden bende öyleydim sürekli ala ala azaldı inceldi şimdi lazere geçtim jilet yapmaya tereddüt ediyorum tekrar başa dönmek istemiyorum
Kaymalı şeyler mi içini hoş etti yoksa kaymaklı şeyler mi? Mesela dondurma falan.Ben jilet yapiyorum heryerime hala makina kullanmadigimda bile ama asla eskisi gibi olmuyor evde lazer varsa yapın korkmayin duzenli kullanın kaymak gibi gezin
Ulan pamuk musun nesin kaymak diyince içim bi hos oldi
Dondurma değil kaydırakKaymalı şeyler mi içini hoş etti yoksa kaymaklı şeyler mi? Mesela dondurma falan.
Dondurma değil mi iyi düşün?Dondurma değil kaydırak
Dondurmayi alet etmeyelim yoksa etsek mi yaDondurma değil mi iyi düşün?
Dondurmayi alet etmeyelim yoksa etsek mi ya
Hahaj benim olduğum her ortam
YahhKaymalı şeyler mi içini hoş etti yoksa kaymaklı şeyler mi? Mesela dondurma falan.
Senin cihaz lumea bizimkisi evsahibinden orta hallice o cihaz bende olsa permatikle gezerdimBen jilet yapiyorum heryerime hala makina kullanmadigimda bile ama asla eskisi gibi olmuyor evde lazer varsa yapın korkmayin duzenli kullanın kaymak gibi gezin
Ben Braun pro 5 aldım anladığım kadarıyla sizin ciddi bir sonuç aldığınızı ve tecrübeniz olduğunu görüyorum bir sorum olacak bana haftada bir yapın denildi ilk 8 hafta için fakat şu an çıkan kullarım var bir haftayı beklemeden atabilir miyimBen jilet yapiyorum heryerime hala makina kullanmadigimda bile ama asla eskisi gibi olmuyor evde lazer varsa yapın korkmayin duzenli kullanın kaymak gibi gezin
Ne diyorlarsa öyle yapın ben ilk zamanlar 2 hafta da bir yapiyordum diyr hatirliyorum kılların dokulmesine izin verin. 1 haftada kıllarınız hemen nasıl çıktıBen Braun pro 5 aldım anladığım kadarıyla sizin ciddi bir sonuç aldığınızı ve tecrübeniz olduğunu görüyorum bir sorum olacak bana haftada bir yapın denildi ilk 8 hafta için fakat şu an çıkan kullarım var bir haftayı beklemeden atabilir miyim
Bıraktık valla. Taksitini ödüyorum ama kullanmıyorum.Saldik mi iyice